Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
senin senin söylediğin 1652,50 ler geldi..onu 1656 de virdim..bu arada düşerken hızını alamamış pasifte 1644,58 de bi long emir unutmuştum..oda gelmiş..
kapanış beklentimi 72,200 olarak revize ediyorum, nasıl olsa poz yok... sallıyorum
pega, hakkaten bugün ilk uzun denemem.. uzuna inandığım içindi, ikincisi tepki içindi, sonra yine shorta dönmeyi düşünüyordum... ama ikisinde de madara olunca cesaret bulamadım short için.. sonra sen öyle yazınca, muratman da azgın sulara atlayınca, ben de atladım...
ırakı borcum olsun, başta kuzu olmak üzere sizlere ;)
ekleme: düşen piyasada tepkiye oynamaktan o kadar çok ütüldüm ki (babo abi'nin sözü: para kaybetmenin en hızlı yolu.. tepkiye oynamak) ikinci longda uzun süre bekleyemedim.
bak iste musluman oldun....sehadet getir ula namisiz...gel oflu hoca cennetten tapu veriyor....bi bahce tapusu al....babo bahcivan orada....aasama kadar kafa kafaya verir....tehnik yaparsiniz....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ula olumm....gunnuk takilan yanar....usulet ve suhuleti uygulayin....bak bok gibi kardayim gene....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
67 000 de....bi 5500 puan alir eccik kenara cekilir....paralari sayariz....agam ey oglan....comert....komisyon yokkk....mesarif yokk....yat al git....ne diye leblebi gibi hoppulayip helak oluyorsun....SU AKAR ULA....SKENDER SUYU CEBINE KOYAMAZ...SU CIVIK PEGAM....SIZAR.
IMF toplantisi bittikten sonra 71 700 den furdum....ve usulet ve suhulet devrede dedim....obur topige bak orada....ve artik hedef assagi dedim...
Yorum