bence bu görünümün durağana çevrilme konusu büyük oranda fiyatlandı. Göz göre göre shortçulara para kazandıracaklarını sanmıyorum. Bilakis shortçu doğraması olabilir bugün...
turkiye....22 000 dolar endeks....ve petrol....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aylık rakamımız 71100
haftalığımız 71750
şu durumda tüm grafikler aşağıları gösteriyor...
en azından 71100 üzerine geçip sağlamlaştığı görülmeden LONG düşünülmemeli....
diye düşünüyorum
NOT: dost meclisinde yazdığım sorun ile ilgili bilgisi olan var mı ? varsa özelden yardımcı olursa sevinirim
Yorum
-
Günaydın....
S&P nin Türkiye kredi notu yatırım yapılabilir seviyenin 2 basamak altında. Not indirimi geleceğini beklemiyorum zaten S&P de 12 ay içinde indirim gelmeyeceğini belirtmiş açıklamalarında...
Önemli olan Fitch bana göre... Türkiyenin notu yatırım yapılabilir seviyenin 1 kademe altında Fitchde... Fitchden görününüm değilde not indirimi gelirse şaşırmam...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
hoş bulduk kardeşim...not indirimi aşşagı beklentimi degiştirdi....longlar kalıcı olabilir ....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim hosgeldin ...
Yorum
-
ELIMDE....iki kademe 72 500 ortalama mal var....
beni yatirsa ve ikse....ayagi kaldirsa ve gene ikse....
buna gurus verirsem namerdim....yatirip onu ve yeddi ceddini ikerim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
makinist.....
beni bilirsin.....anamdan boyle dogdum.....rahmetli alevi dindar bi kadindi....semahda ucardi....allahla arasi cok kisaydi....
o yuzden onun dogurdugu bu oglan....adil olmuyan soygunda....s yi yer....iki eline alir....ik cogaltandir....rabbim oyle yaratmis....
anam bana ehlaksizin oglum derdi.....heee ana derdim...bunu dogururken dusunecektin....ben dogmadan bu dunyayi sen tanimitin derdim.....BEN KOYUN OLMAM ANA DERDIM.....ya herro ya merro....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
furusurken gozumu kan burur replize....bir canavara donusurum ceddim gibi...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
veli kafa kiyak....bu A-YI kerizi....zemzem suyunu yollamadi....HEPSINI SIL....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum