turkiye....22 000 dolar endeks....ve petrol....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

zordakiler....

ispanyol pankalari....garani GE kime dehlemisti ISPANYOLLARA....

fransiz pankalari.....turkiyedeler mi.....HEEEEE

yunan pankalari.....finansbank....turkiyedeler mi.....HEEEE....

EEEEEEEE......

GRAFIKDE BUNNAR YAZILIMI......yoggggggg.....

garan dolar grafa baktin mi ne goruyorsun.....zirve....zirveye gelinceye kadar mal ne yapilir....UFLENIR....

EEEEEEEEE.....

ne altin furusu lem....aralik 26 yorumumda yazdim....borsalar 2012 de cikacak diye.....VE CIKTI....

NIYE OYLE YAZDIM....HERKES HEDEF ARZIN MERKEZI DERKEN....

bundan dolayi....MAL CIKMAK YANI.....

eeeeeeeee.....MALI CIKTILAR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• boş
      Aktif
      • 02 Aralık 2008
      • 253

mali ciktilar ok, altini ne yaptilar kuzum hocam
      svg

Yorum

• azina
        Katılımcı
        • 17 Ağustos 2011
        • 196

Kuzu yarın 1 mayıs. senin işçiler olarak biz burda bayramı kutlamayı umuyoruz.
        ...::[AZİNA]::...

Yorum

• dayan
          Aktif
          • 05 Ağustos 2011
          • 382

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          elinizde kalan ne var....bi tek babo var....iyide gardesim babo canada da yillardir kar kuruyor....soguk memleket...usutmedigi ne malum...ya usutmusse....benim dedem palandokende kara yakalanip usutmustu....rahmetli 10 yil sonra adini hatirladi....rahmetli neneme bu benim anam diyordu...bana karimi getirin deyip duruyordu...babo da bana altin furusmu getirin deyip duruyor....halbuki altin furus 2012 basinda basladi ve yuzde 30 cikti...oldu ve bitti....ama babo....dedem gibi bu benim karim degil bu benim anam deyip duruyor...ha...ha....ha.
          Çok güldüm...Allah da seni güldürsün.

Bu arada yeni mekanın hayırlı olsun.

Yorum

• ayhan53
            Rallici Başkan
            • 27 Nisan 2009
            • 2657

hayırlı olsun diyeyimde iz bedeli olsun
            [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
            M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• küçük_k
              Aktif
              • 09 Nisan 2012
              • 293

ekip burda ben öbür tarafda...
              kaçırmışım muabbeti...
              neyse topik hayırlı olsun kuzu emmi..
              gayri 1 mayıs da geldi...

küçük_k Nickli Üyeden Alıntı
              benim graflar ve göstergeler... ilk hedef 65bin diyor...
              haziran vadede 1/4 şortladım..
              1/4 ise kuzu emminin 1 mayıs süprizine ayrıldı..

kalanı furuşmak üçün....

neydi parolamız.. istop yok.. MC zinhar yok...
              döner dolşır gelir ödemeyi yapar...
              iyi tatiller cümlenize...

72000 falart...
              niye biraz paraları seveyim..
              bu düşüş daha çokkk sürecek gibi..

yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

asagidan kapayip....mayisi uc gun yukari basar....babo gelip bana bulasir altin furusu baslttim diye...o der demez...sellele baslar....maldaki usaglar bulasacak adam arar....forum kavgalari cikar...rutin isler PEGM.
                rastgele

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

Times Square de 5 minareeee beri geel oglan beriii gel.

Yorum

• bikmisbroker
                    BaBo
                    • 27 Şubat 2009
                    • 1009

Sene 1332...

Temel analizci bi GİDİK ile yil sonu kapanisi uzerine "kebap ismarlamacisina" xu100 icin kapanis iddaaa sina girdik.

Meee diyor baska birsey demiyor.. (endeks 67 bin ve ustu kapacakmis)..

Nassil Meeee liyor!!

La Havle ceke ceke 59.999 ve ustu senin lem GİDİK dedim!!!

Sonuc mu?
                    Cok okuyan ve de cok gezen neticeyi biliyor.
                    Ben halen ismarlanacak Kebapi yiyemedim.

Yorum

• bikmisbroker
                      BaBo
                      • 27 Şubat 2009
                      • 1009

Hey gidi gunner hey.

Yorum

• leventaslan
                        Katılımcı
                        • 08 Haziran 2009
                        • 166

Yarın 1 Mayıs Bayramı...

Kuzu, Bayram şekeri dağıtacaktı yanılmıyorsam..
                        https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• k3r3m
                          Aktif
                          • 31 Temmuz 2011
                          • 665

hah evet, lütfen herkes nickini kontrol etsin... sonra "ben tıklayacaktım da... 1 dka'yla kaçırmışım" olmaması için
                          http://forum.keyborsa.com/showthread...ra..../page104
                          şu topikteki 1034 nolu mesajdaki teşekkür kısmına basanların listesi aşağıdadır...
                          1 mayıs, gece 01'de listeyi alıp kuzu'ya teslim edeceğim...

bülent, şeref, kuzey, men, kartal14, deniz, winvob, liono, culex, musician, emocym, taka, dayan, isko, stockbroker, sydney, greenspan41, erdemli, ufukARIKAN, kemal52x, badapin, mesut72, rüzgar, avsengin, manif, küçük_k, chaotic, bir bilmeyen, selam, regedit1, ainos, aslan72, ekes, mohikan, forsen, oyucel, Feridunabi, zoro, süphan, rocket, KIMSEO, zafici, banner, beyabi, uufuk, n.ozgur, ikilem, adergah, LeGeND2369, haziran51, grotesque, akçaağaç, evliya, mitli, wo1, yurdanur44, kemal erdem, narcemsi, tumer1960, boş, ANOFEL, kaizer, forumbere, fahrettin, zephry, egelii, fox, MAKİNİST, erkmen, iflibiti, okut_val, Tosun, caglarts, AYGULL, jakhall01, dguauo, leventaslan, Free Spirit, menkul, esmedr, alperen1389, bereket, butsu, Rodin, paradigma, Se_M, borsacim, atkey, lula, kaksi, onur_aydogan, pit, abc, elmas, hanXX, akarcay, ayhan1968, sahan88, mgatsby, kenanji, sinterklass, baracudas, eksper, filozof16, titanp4, eşantiyon, azina, muratman, marmaralı41, Permanent, oduncu, kaptannemo, Erdem TR, polat55, kızılşahin, daroka, TANCAN, marla, raymonda, Qsaw, Hayal Taciri, celikay, sonperde33, Cobalt, only, zübeyr, POSEIDON, egim, flamencopuro, BottleNeck, MIHNANA, PEGA_SUS, arman, Karatay, DoppelAgent, selam45, albica, Guerra, repalize, sakin, adoer, k3r3m, Ahmet Hakkı, evreninyeri, ihsan72, Deniz5, EMCİ, oya, radyolog, bridge, cayata, labtek, sselimse, şemsi, hakanbakan, FIRTINA, mert_77, BEDESTENLİ
                          "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• gemici
                            Ne yazar...
                            • 25 Mayıs 2009
                            • 250

gemici...

beni okudu kacti....zehir zemberek gelir....hem altin furus yapicam...ardindan da gumus furus der....bittim ben yani....ha..ha...ha.
                            ben hep derim kuzunun sadece pirzolası güzel olur diye......................
                            itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................

Yorum

• manaw
                              havacı
                              • 28 Ekim 2011
                              • 896

sevgili pega,

senin sayende bugün 700 puan içerde kapatacağıma 700 puanı cebe attım.. yani toplam 1400 puan.. irakilar k 3r3m dense, gacılar da benden olsun..

psikolojik not...

Sabah ekstra short girip girmeme konusunda çok ikilem yaşadım... ama disiplinden ödün vermemek için yapmadım/yapamadım.. düşünce de bir ah çekmiştim.. bunun yarattığı psikoloji de acaba vade atlatırken ekstra birşeyler yapabilir miyimdi... Senin mesajını görüp tırsmasaydım kesin şeleleyi kaçırırdım.. sonra her ikisini de kaçırdığım için akşam kendimden rahatsız olurdum...

Bu şekilde günlük trade edince de akşama kadar ciddi harap oluyorum. Aklım beynim pelte pelte oluyor.. Ben spotta bu kadar hıza alışık değilim.. Aldığımı vereceğim bu gidişle.. vob hakikaten hardcore.. Hazır pozisyonu kapatmışken bir süre böyle kalmaya karar verdim.. Hadi kendi kendimi ikna edip kararımı değiştirsem bille aldığım pozları bir süre yazmayacağım..

sn. kuzu,

ben de sn egelinin alıntıladığı yorumunuz üzere kuzu abi kesin karı görünce bir yerlerden alır diye düşündüm.. usulet ve suhulet içinde talan modunda olduğumuzu kaçırmışım.. hatta 72.7'den ikinci şortu furmuştur, yine karın altında kalmıştır diye şeyettirmiyor de değildim..

ben de aşağıda daha önce de paylaştığım garan grafiğinin güncel halini asayım.. grafik kesinlikle yön belirtmiyor, sadece çok kısa vadeli destek ve direnç noktalarını görebilmek için, hatta vob'da tepki ve/veya
                              düzeltme yerlerini yakalayabilmek için kullandığım graflardan bir tanesi.. Son zamanlarda güzel çalışıyor gibi gözüktüğü için asıyorum.. Yön için sn jako'nun grafiğinin üstüne grafik asılmaz zaten... umarım o grafik çalışır..

Yorum

• MYERS
                                Aktif
                                • 27 Nisan 2012
                                • 189

GARAN 30.04.2012 YORUMU. VOB ICIN ISE UZUN VADE YUKARI YONLU HAREKET BEKLIYORUM. BUGUN VADE SONU OLDUGU ICIN GERI CEKILME YASANDI.

GARANTI BANKASI 23.04.2012 TARIHLI YORUMUZDA DA BELIRTMIS OLDUGUMUZ IKINCI FIBONACCI DESTEK NOKTASI OLAN 6,44 NOKTASINA DEGDI VE ORADAN GELEN TEPKI ILE 6.46 DAN GUNU KAPATTI.

BU AYIN VOB ICIN VADE SONU OLMASI ITIBARI ILE BU GERILEMENIN YASANDIGINI DUSUNUYORUZ. ONUMUZDEKI GUNLERDE NOT ARTIRIMI HABERLERI ILE GRAFIKTE DE BELIRMIS OLDUGUMUZ PATTERN OLUSUMUNUN YUKARI YONLU 5. AYAGI OLUSACAKTIR VE BIR KAC AYLIK ZAMAN PERYODUNDA HISSENIN 8 TL. CIVARINA ULASACAGINI DUSUNUYORUZ.

GRAFIKTEN AYRINTILI ANALIZIMIZE ULASABILIRSINIZ.

Uploaded with ImageShack.us

YTD

Yorum

Working...
                                X

Debug Information