abooow gözüm görmez diyoooor çelik donumu getirin..
turkiye....22 000 dolar endeks....ve petrol....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
MUJDEM SU.....bu forum parali olacak.....1034 de....imzalari olanlar beles,,,,BENIM OKUYUCULARIM....ONLAR....
onun disinda kimse beni beles okuyamiyack....VOB ve foreks anlik verilecek.....baska seylerde var....
boylece....kafadan kontaklardan kurtulacagiz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
liste belli....disi....parali....benden cikti artik,YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
en pahali sey nedir....BILGIDIR....ona beles ulasan simarip bilgiyi verene ahkam kesiyor....BU DURDURULMALI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
iyi geceler.....turkun furuskan evlatlari.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dün hesap kitap yapıyorum.. canım sıcak birşey çekti..
"avrat çay getir!!" dedim.. bana baktı.. "sonra çay getirir misin hayatım" dedim..
algılarım bozuldu.. garip bir ruh halindeyim...
ayı mı olsammm. olmasamm mı.. bilemedim.. bi ayılaşıyorum... bi kibarlaşıyorum.. kibarlaşmanın sonu boğa ama kibarlaşmadan net boğa olmak lazım... arada çok kibar kalınırsa itne ederler adamı..
endişelerim sn sercan_2014 ile çok benzer.. pazartesi akşam forumdan saygıdeğer bir arkadaşa da algılarım bozuldu diye yazmıştım.. hatta neredyese hisse (yonca) alacak duruma geldim pazartesi günü.. o kadar yani...
eksper abi long kalabilirim dedi..
kuzu abi açık açık meydan okudu.. herro dedii... merro dedi... yatıracam dedi.. daha da net söylenemez zaten...
Yorum
-
Sn Muratman
zaten asıl yapılmak istenen de bu..
daha önce sn kuzu ne demişti gösterilene değil perde arkasına bakmak lazım demişti... bi arkadaş daha var o da KY hislerinden bahseder... sanırım skenderin bizi ters köşeye yatırma planlarından birisi de bu...
dediğiniz gibi algılarımız bozuldu avrat mı desek canım desek... boğa mı olsak d.sh.akları çite asıp sadece joo mu olsak..
bakalım ne olacka görelim..
yalnız Sn Kuzunun Anlaık bilgilendirme konusunda fedakarlığı içün tekrar teşekkürlerimi sunuyorum..
Saygılar
Yorum
Yorum