tredas Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ama sen tikkatli ol maliyetin yüksekkkkkk;)Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
burva da bende 4,02 direnç gözüküyor orasını kırarsa yeşeriri ortalık gibiBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
onda destek direnç teknik düzen tertip heç öle bişeler aramaaa yanılırsın....tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburva da bende 4,02 direnç gözüküyor orasını kırarsa yeşeriri ortalık gibiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
radyolog abi şu çimentolardan birisini kaldarayım diyorum ama karar veremedim bir yardımcı olurmusun yoksa hiç uğraşmayayımmı...ne dersin.Mevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO kaldırırsan AFYON u kaldır.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi şu çimentolardan birisini kaldarayım diyorum ama karar veremedim bir yardımcı olurmusun yoksa hiç uğraşmayayımmı...ne dersin.
Yorum
-
hemen atlayacağını biliyodum :::::::SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGÜKO kaldırırsan AFYON u kaldır.
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
KALDIRAMAZSAN
Kaldıramazsan kaldırırlar kaldır
Haydi aşkım dansa kaldır
Haydi gülüm aşka kaldır
Haydi gülüm dansa kaldır
Aldıramazsan aldırırlar gülüm
Kandıramazsan kandırırlar gülüm
sürgünüm sen banu alkandan dinledinmmi bunuMevlana der ki;
Yorum
-
Fitch not tarihini açıkladı

Dün Londra'daki analist ‘Türkiye’ konuşması yaptı, bugün Kıdemli Direktör ayrıntıları açıkladı
11.10.2012 - 12:12

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye değerlendirmesini kasım ayında yapabilir. Fitch Ratings'in Kıdemli Direktörü Paul Rawkin, Türkiye'nin yatırım yapılabilir seviyenin bir basamak altındaki ''BB'' seviyesindeki notuna dair değerlendirmenin önümüzdeki ay olabileceğini söyledi.
Rawkins, Türkiye'nin kredi notunun yeniden değerlendirilmesine ilişkin, ''Avrupa Birliği düzenlemeleri ülke kredi derecelendirmelerini en azından yıllık olarak yapmamızı gerektiriyor'' dedi. Bir sonraki değerlendirmenin ne zaman yapılacağına ilişkin olarak ise Rawkins ''Türkiye en son Kasım 2011'de değerlendirmeye alınmıştı'' bilgisini verdi. Rawkins, dün Londra'da bir konferans sırasında yaptığı konuşmada da, Türkiye'nin kredi notunun gözden geçirilmesinin oldukça yakın olduğunu söylemişti.
Fitch'in Türkiye ekonomisinin büyüme tahminlerin ilişkin güncellemeye gidip gitmeyeceği sorusuna yanıt olarak Rawkins, ''Bizim şu anki Türkiye için büyüme projeksiyonlarımız hazirandan beri değişmedi'' dedi. Fitch, haziran ayında yayınlanan raporunda, Türkiye ekonomisinin 2012 yılında yüzde 2,8, 2013 yıl sonundaysa yüzde 4,5 oranında büyüyeceği tahmininde bulunmuştu.
EN SON BİZE HANGİ NOTU VERMİŞTİ?
Fitch, en son Türkiye'nin kredi notunu yatırım yapılabilirin bir kademe altında olan BB seviyesinde, ''durağan'' görünümle bulunduruyor. Fitch geçen yıl kasım ayında Türkiye'nin kredi notu görünümünü ''pozitif''ten ''durağan''a indirmişti.
23 Ağustos'ta ise kuruluştan Türkiye ile ilgili yapılan yazılı açıklamada ''Büyümenin potansiyele yaklaşması, enflasyonun hedefe doğru gerilemesi ve cari açığın daha sürdürülebilir seviyelere daralması kredi notunun BB 'dan BBB-'ye yükseltilmesine neden olabilir'' ifadeleri yer almışMevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi şu çimentolardan birisini kaldarayım diyorum ama karar veremedim bir yardımcı olurmusun yoksa hiç uğraşmayayımmı...ne dersin.
CİMSA İZLE BENCE
GOLTS erbabı efekent tir bulursan sor
yada yarın sor;);)DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
burva 3 kademe atlıyo tredaş senmmi oynuyosun bunla böle ::
heç hoşuma getmiyok24Mevlana der ki;
Yorum
-
ne kızıyon beeaaa.........GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburva 3 kademe atlıyo tredaş senmmi oynuyosun bunla böle ::
heç hoşuma getmiyok24
tamam oynamayız bırakıyom ............
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
istersen devam ben karışmammmmmmmmm ::::tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne kızıyon beeaaa.........
tamam oynamayız bırakıyom ............
))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
şu metaş ile brısa nın bağlantısını hala çözemedim birlikte hareket ediyolar
Mevlana der ki;
Yorum
-
708 GELDİradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTTKOM 708/706 ya birer lokma alış girdim
700 STOP
stratejii 1: 706 yı 702 ye çektim hem gerekirse paçal yapalım diye hemde stop a yakın olsun diye
STRATEJİ 2 714 haçimli geçilirse ek alım yapılacakDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
:kahkaha:
Yorum