Bereketliş ola arkadaşlar
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bende onu inceliyorum ama cesaret edemedim .........ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVadaaaaa, Uşak dermişim....tabi sakaBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
hastalık perişan etti işler diz boyu ortalık karışık habire top düşüyo patlıyo ne olcağı belli belirsizzzzzz o yüzden pek ilgilenmmek istemiyor gükoo .sen maşşallah iyi gidiyosun. bide de vadaa olmasa ;)radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster566 dan İSC aldım
574 e yazdım satış
habarin olsun gükoooMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Yorum
-
MUHTEMEL VARILABİLECEK SEVİYELER RENKLİ ŞEKİLDE BELİRTİLMİŞTİR
YİNE DE HER İHTİMALE KARŞI 370 GİBİ BİR YERE STOP KOYDUM

Uploaded with ImageShack.usDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
GÜnaydin bu gÜn İŞler bİraz tenhaBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum

Yorum