*erdoĞan: ÖnÜmÜzdekİ yildan İtİbaren bÜyÜme hizimiz yenİden artacak(11/10/2012 - 11:28:59)
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
yürü be koçumBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
babablar bi şey mandalllamıolar baksanabogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendeks tam direnç noktasında 47 bin dolar geçilirse hızlanacak
not arttırımı dalgası geöene kadar yükselişe devam ederler
sonrasına bakarızzzzDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ne telefonu abiiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTELEFON a ne dersiniz beyler hanımlar
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
IMF Ana Sözleşmesi’nin IV. Maddesi bağlamında düzenli olarak gerçekleştirilen ekonomi değerlendirme görüşmelerine dair ilk değerlendirmeler önceki gün bir rapor halinde yayınladı.
Rapor övgülerin yanı sıra tehdit ve eleştirileri de bünyesinde barındırıyor. Dikkati çeken birkaç noktayı paylaşmak istiyorum:
-IMF yabancı büyük ekonomilerin likidite artışının fırsat olarak görülüp kredi artışına yol açılmamasını gözetiyor,
-Maliye politikasının, daha dengeli bir makroekonomik politika seti ortaya konulmasında ve şoklara yanıt verilmesinde kullanılabilirliği azalttığından söz edilmiş,
-Enflasyon hedefinin erişilmesinin güç olması veya enflasyon beklentilerinin yüksek seyretmesi halinde daha geleneksel bir çerçeveye dönüş, yani “tek faizli” daha basit politikalara dönüş gerekebileceğinden dem vurulmuş,
-“Büyüme hızının artarak, enflasyon ve cari işlemler dengesi hedeflerini tehdit etmesi halinde, yetkililer makroekonomik duruşu sıkılaştırmaya hazır olmalıdırlar” denilerek adeta “az gaz” tarzındaki OVP’ye bir anlamda yön verilmiş,
-“Para politikası çerçevesi, çok araçlı ve hedefli yapısının... karmaşıklığı, daha gelişmiş bir iletişim stratejisini gerektirmektedir” denilerek MB politikalarına örtülü eleştiriler getirilmiş.
IMF’nin raporunu bir yana bırakan İMKB’nin son günlerdeki performansına baktığımızda ciddi bir ayrışma görülüyor. Yandaki tabloda da görüldüğü üzere tek başına ayrışmasının ardında bilmem kaçıncı kez piyasaya “sunulan” not artışı “gazı” var gibi görünüyor.
İki düşüncemi paylaşmak istiyorum:
1- ABD seçimlerinin yapılacağı 6 Kasım’a kadar bir not artışı ihtimali düşük. Bu tahminimin ardında “not artışlarının sadece ekonomik temellere değil, siyasi etkilere de bağlı olduğu” varsayımına az da olsa prim veriyor olmam var.
2- IMF’nin raporuna ve dün Fitch’den “olağan gözden geçirme” haberine rağmen sınırında savaş tehdidi olan Türkiye’nin notunun kısa vadede artacağı düşüncesini paylaşmıyorum.
Türkiye şu anda neredeyse notu yatırım yapılır bir ülke gibi borçlanabiliyor. Not artışın “resmileşmesi” mutlaka bu maliyete daha da indirecektir. Ancak tüm bunlar yine de borsadaki hareketi tek başına açıklamaya yeterli olmuyor. Ola ki notumuz artmış, birileri bizden önce duymuşsa o ayrı...
Diyebilirsiniz ki piyasalar her zaman haklıdır! Her düşüşte pozisyonlarını arttıran, not artışı gelecek diye ciddi pozisyonlar taşıyan; hatta not şirketleri üzerinde (müşterileri olarak) baskı kuruyorlarsa daha da haklıdırlar diyebilirsiniz.
Ali Ağaoglu
gazetevatan
Yorum
-
tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkorkutma beni ...............
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternoldu tredas
yusuf mu geldi

3.52 maliyetim şimdiye dek kaç kere gitti geri geldi ama satmadım satmayacamda istediğim yere gelene kadar stobum 3.52 .tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz yazdık 3,87 kadar çektiler hemde ne yusuf
havalı korna mübarek .....................
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bu çimentolar niye bukadar sessiz sedasız duruyo varmı bir yorumunuz...Mevlana der ki;
Yorum
-
SEN ÖNCE burva İLE arandaki derin aşkın nedenini bi anlatsanaGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu çimentolar niye bukadar sessiz sedasız duruyo varmı bir yorumunuz...

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
RUSYA: RUS YOLCULARIN HAYATI TEHLİKEYE ATILDI, ACİL AÇIKLAMA BEKLİYORUZ Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandr Lukaşeviç, Tür Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçaklarının Suriye yolcu uçağını indirmeye zorlamasının uçakta bulunan Rus vatandaşlarının hayatları ve güvenliklerini tehlikeye attığını söyledi. Bakanlık internet sayfasından yapılan açıklamada Lukaşeviç, "Yaşanan olağanüstü durum nedeni ile aralarında 17 Rus vatandaşı olmak üzere yolcuların yaşam ve güvenlikleri tehlikeye atıldı." tespitinde bulundu. Rusya'nın yaşanan olay nedeni ile Türkiye'den açıklama beklediği belirtilen açıklamada, "Rusya, Türk yönetiminde Rusya vatandaşlarına yönelik yaşananlarla ilgili açıklama yapmak zorunda ve gelecekte benzer olayların yaşanmaması da teyit edilmeli." ifadeleri yer aldı. CİHAN (11/10/2012 - 12:02:19)Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.52 maliyetim şimdiye dek kaç kere gitti geri geldi ama satmadım satmayacamda istediğim yere gelene kadar stobum 3.52 .
desene sendekide çat çat korna ...................................
:kahkaha:
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
abi aşkımı böle ulu orta yerde nasıl anlatiyim şimdi .radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEN ÖNCE burva İLE arandaki derin aşkın nedenini bi anlatsana

sadece şunu söyleyeyim eğer isterse çok güzel muamele yapıyooooo epeydirdirde bir iş çıkarmamış o yüzden aşkı yaşıyoruz şimdilik ::::
)))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
ama bana güven olmaz ben çok çabuk sıkılıyom bakarsın vururum kıçına tekmeyi yollarımGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi aşkımı böle ulu orta yerde nasıl anlatiyim şimdi .
sadece şunu söyleyeyim eğer isterse çok güzel muamele yapıyooooo epeydirdirde bir iş çıkarmamış o yüzden aşkı yaşıyoruz şimdilik ::::
)))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
ben palanın teklifine dayanamadım bi realize yaptım biraz aşağıdan alabilirim umarımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum

Yorum