yukarıdaki grafik çok önemli... Dikkatinize...
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukarıdaki grafik çok önemli... Dikkatinize...
kırmazsa bizimi kırıcaklar ....:(
bak süle dalayım onlara hemen ........
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
günaydın ağalar direçleriniz zayıf destekleriniz sağlam olsun.simurgla efekent arkanızda olsun en kötün günününz böle olsun emiiiiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ustalar bir alctl e bakıverin nasıl duruyoMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bir bilen değilim ama bu iş biraz sakat değil mi usta. Adam içerde gurubu biliyon zaten...hayırlısı olsun valla...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermepette ufaktan toplamaya devam ediyorum.....::[AZİNA]::...
Yorum
-
kırdırtmam, düşürtmem, verdirtmem. graf orda ben burda.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkırılgan duruyo piyasa
sanki ehr an aşşa gitçekmiş gibi"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
mgrosu vereli epey oldu abi sonra konyaya gectim onuda verdim şimdi ykb ile akbank var dün aldımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
heyt be işte olay bu ..;)EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkırdırtmam, düşürtmem, verdirtmem. graf orda ben burda.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
brezilya nında anası ağlattılar iyiceBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
işin geyik tarafı bi yana. endeks yüksekteyken yazayım. sona bak yan çizdi düşünce demesinler.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkırdırtmam, düşürtmem, verdirtmem. graf orda ben burda.
Kırmızı indikatör zor indikatör. öyle hemen 1 seferde geçilemez. (geçilmemesi lazım) 55,537 de şu an. gel-git ler olması lazım 2 saatlik peryotlarda. hatırlatırsanız kapanışta yada yarın gösterebilirim son durumu.
Destek ve hareketli stopumuz 55,137"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
neden orda da mı kürtaj yasaklanmış.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbrezilya nında anası ağlattılar iyice"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
:::::::::::::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneden orda da mı kürtaj yasaklanmış.
))))))))))))))))))))
yav heç güleceğim yoktu efeken t hocamMevlana der ki;
Yorum
Yorum