geldim. ula güko iyiki paraşütleri hazırlayın dedik. illa paraşütü kullanacaksın yani.
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben pozizyonu ona göra aldım sen mearak etme onlar inerken ben zıplıyacam yukarı :::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldim. ula güko iyiki paraşütleri hazırlayın dedik. illa paraşütü kullanacaksın yani.
)))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
emlak vergisinin son günü insan yağıyor tepeme mübarek.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
546 dan verdiğim kakbanklarıı 550 den yerine koydumBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Yurt içinde dolar, TL karşısında 16 Ocak 2012'den beri gördüğü en yüksek seviyeye yükseldi.
31.5.2012 - 16:22

Yurt içinde dolar, TL karşısında 16 Ocak 2012'den beri gördüğü en yüksek seviyeye yükseldi.
Euro/dolar paritesinin 1,2430 seviyesinden tekrar düşüşe geçmesiyle yurt içinde dolar TL karşısında 16 Ocak 2012'den beri gördüğü en yüksek seviyeye yükseldi ve 1,8606'dan işlem gördü.
Dolar bu dakikalarda bankalar arası piyasasında 1,8570'den alıcı bulurken euro ise 2,3035 seviyelerinden işlem görüyorMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
akbank diyecektimBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
-
2008 de akbank almıstım 2 hafta sonra kriz baslamıstı.yine sardık akbanka hayırlısı artıkBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
kabnak kabızlar nakliyat demek
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaran:17558
vakbn:5443
ykbnk:6815
akbn:10451şifrelerrrr.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunlardan ne anlam mana çıkaracam şimdi benn
paraşütün şifreleri..."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
ben niye kasındım ki şimdi ne güzel nakittimBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
[/QUOTE]
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum