garan 5.92 maliyet geçenlerde aldım akenr 1.83 maliyet geçenlerde aldım bide 2 aydır tuttuğum yazıc var 11.70 maliyetle o.v
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
radyolog abi varmı elinde burceMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Adel
ADEL okullar kapanışa yakın hareketlenecek gibi, bende aldım biraz...jakhall01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradel hakkında görüşü olan varmıMEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
dün nasiplen dik bi lokmaGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi varmı elinde burce
ehe kehDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
az miktarda size eşlik ettim..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburce aldım bende ::
))
Yorum
-
durdo aldım biraZMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
-
Şu sÖnme ve snpami bİr İnceleyİn bakalim ne gÖreceksİnİz bİ İŞe yararlarmi acepMevlana der ki;
Yorum
-
sağol güko burceden nasiplendim bende
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
DÜn yÜrÜ be burÇe dedİk burÇe yÜrÜyo salİha İlla zorla gİdİn burÇe alin dİyeememkİ sİpeĞİn ne etceĞİ bellİmİ olur...Mevlana der ki;
Yorum
-
ben almadım sadece bi bakın nedir diye hep beraber fikirleri paylaşalım ona göre hereket edeilim...romans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Güko,
emeğinize sağlık, BURCE için tebrikler ve teşekkürler.
sönmezlere bakıyorum ama sadece bakıyorum, inşallah yanılmazsınız.Mevlana der ki;
Yorum
Yorum