Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bogazici77
    .............
    • 11 Temmuz 2009
    • 1920

altmiŞÜÇbÜn
    altmiŞÜÇbÜn
    altmiŞÜÇbÜn
    altmiŞÜÇbÜn
    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• hızlıtrader
      Aktif
      • 03 Nisan 2012
      • 334

mndrs 1,18 zirve denemesi olabilir ( 0,96 stop olmak şartı ile olabilir diye düşünüyorum )

mutlu 6,10 zirveleri deneyebilir ( 5,60 seviyesi stop olmak şartı ile olabilir diye düşünüyorum )

BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
        OKURYAZAR
        • 03 Ağustos 2008
        • 22826

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        altmiŞÜÇbÜn
        altmiŞÜÇbÜn
        altmiŞÜÇbÜn
        altmiŞÜÇbÜn

SAKİN OL BOĞAZİÇİ
        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
          OKURYAZAR
          • 03 Ağustos 2008
          • 22826

Maalt /otkar

Yorum

• dguauo
            Yeni Üye
            • 24 Nisan 2009
            • 41

Sayın radyolog otkar için teşekkürler

Yorum

• radyolog
              OKURYAZAR
              • 03 Ağustos 2008
              • 22826

dguauo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sayın radyolog otkar için teşekkürler
              est

hayrini gÖrÜn

Yorum

• osmenf
                Seyirci Üye
                • 09 Ağustos 2011
                • 16

Sayın Boğaziçi77 BMEKS tam isabet

Yorum

• bogazici77
                  .............
                  • 11 Temmuz 2009
                  • 1920

oh nihayet farkeden oldu
                  Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• DoppelAgent
                    Katılımcı
                    • 25 Ocak 2012
                    • 151

kardemir d yi yükseltin biraz da, para kazanayim
                    Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
                    Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.

Yorum

• archerx
                      Katılımcı
                      • 29 Nisan 2009
                      • 23

hadi göltaş sende 63 bini aşş artıkkk

Yorum

• bogazici77
                        .............
                        • 11 Temmuz 2009
                        • 1920

kendim aldım amcama aldım arkadaşıma aldım.kendi almadığım seneti buraya yazmam zaten.abv

Yorum

• GÜKO25
                          Ankara sponsoru
                          • 02 Eylül 2009
                          • 11674

P : GOLTAS GOLLER BOLGESI CIMENTO SAN. VE TIC.A.S. / GOLTS [] SGBF-ORTAKLIK YAPISI 17.04.2012 15:29:39
                          SGBF-ORTAKLIK YAPISI
                          ---------------------------------------------------------------------------------------------
                          SON DURUM ITIBARIYLE SERMAYENIN % 5 VE FAZLASINA SAHIP ORTAKLAR ILE TUZEL KISI VE YABANCI ORTAKLAR ARASINDA DAGILIMI
                          ORTAGIN TICARET UNVANI/ADI SERMAYEDEKI PAYI (TL) SERMAYEDEKI PAYI (%)
                          SOYADI
                          GOLYATIRIM HOLDING A.S. 1,984,000 27,56
                          PARCIB S.A.S. 1,730,400 24,03
                          DIGER ORTAKLAR 3,485,600 48,41

TOPLAM 7,200,000 100

---------------------------------------------------------------------------------------------

BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
                          http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/B...ASPX?ID=198268|
                          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• dguauo
                            Yeni Üye
                            • 24 Nisan 2009
                            • 41

Sayın Boğaziçi sizi tespit edip paylaştığınız tüm senetler (gs, migros, konya...) için tebrik ederim.
                            Yazmadım almadım ancak izledim
                            Tekrar tebrikler
                            Marifet iltifata tabiymiş

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11674

ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              eeeeeee sımdı lahmacun ları kım ısmarlıycak, gurko ankarada bogzıcıl de sanırım ıstanbul dısın da, kazanan lar huuuuuu bı cay ısterukkkk

selamlar gorusuruz
                              sen nerdesin gel lahmacunnda ısmarlarız çayda ..
                              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11674

KAP : CELEBI HAVA SERVISI A.S. / CLEBI [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 17.04.2012 15:47:19
                                OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)

ORTAKLIGIN ADRESI : ANEL IS MERKEZI, SARAY MAH. SITE YOLU SK. NO:5 KAT:9 P.K.34768 UMRANIYE / ISTANBUL
                                TELEFON VE FAKS NO. : 0 216 666 67 67 / 0 216 630 36 30
                                ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0 216 666 67 67 / 0 216 630 36 30
                                YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
                                OZET BILGI : ANA SOZLESME DEGISIKLIGI

ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
                                SIRKETIMIZ YONETIM KURULU 17.04.2012 (BUGUN) ALDIGI KARARLA, SERMAYE PIYASASI KURULU`NUN 30/12/2011 TARIHLI VE 28158 SAYILI RESMI GAZETE`DE YAYIMLANAN SERI:IV NO:56 KURUMSAL YONETIM ILKELERININ BELIRLENMESINE VE UYGULANMASINA ILISKIN TEBLIG`I CERCEVESINDE, SERMAYE PIYASASI KURULU KURUMSAL YONETIM ILKELERINE UYUMU SAGLAMAYI TEMINEN, SIRKETIMIZ ANA SOZLESMESININ YONETIM KURULU (MADDE 7), GENEL KURUL (MADDE 10), ILAN (MADDE 12) MADDELERININ TADILINE VE MEVZUAT GEREGI GEREKLI ISLEMLERIN YAPILMASINA KARAR VERMISTIR. ANA SOZLESME TADIL METNI EKTE YER ALMAKTADIR.

BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
                                http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/B...ASPX?ID=198272|
                                Mevlana der ki;

Yorum

Working...
                                X

Debug Information