Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Sayın Boğaziçi sizi tespit edip paylaştığınız tüm senetler (gs, migros, konya...) için tebrik ederim.
Yazmadım almadım ancak izledim
Tekrar tebrikler
Marifet iltifata tabiymiş
eeeeeee sımdı lahmacun ları kım ısmarlıycak, gurko ankarada bogzıcıl de sanırım ıstanbul dısın da, kazanan lar huuuuuu bı cay ısterukkkk
selamlar gorusuruz
sen nerdesin gel lahmacunnda ısmarlarız çayda ..
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
KAP : CELEBI HAVA SERVISI A.S. / CLEBI [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 17.04.2012 15:47:19
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ORTAKLIGIN ADRESI : ANEL IS MERKEZI, SARAY MAH. SITE YOLU SK. NO:5 KAT:9 P.K.34768 UMRANIYE / ISTANBUL
TELEFON VE FAKS NO. : 0 216 666 67 67 / 0 216 630 36 30
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0 216 666 67 67 / 0 216 630 36 30
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
OZET BILGI : ANA SOZLESME DEGISIKLIGI
---------------------------------------------------------------------------------------------
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
SIRKETIMIZ YONETIM KURULU 17.04.2012 (BUGUN) ALDIGI KARARLA, SERMAYE PIYASASI KURULU`NUN 30/12/2011 TARIHLI VE 28158 SAYILI RESMI GAZETE`DE YAYIMLANAN SERI:IV NO:56 KURUMSAL YONETIM ILKELERININ BELIRLENMESINE VE UYGULANMASINA ILISKIN TEBLIG`I CERCEVESINDE, SERMAYE PIYASASI KURULU KURUMSAL YONETIM ILKELERINE UYUMU SAGLAMAYI TEMINEN, SIRKETIMIZ ANA SOZLESMESININ YONETIM KURULU (MADDE 7), GENEL KURUL (MADDE 10), ILAN (MADDE 12) MADDELERININ TADILINE VE MEVZUAT GEREGI GEREKLI ISLEMLERIN YAPILMASINA KARAR VERMISTIR. ANA SOZLESME TADIL METNI EKTE YER ALMAKTADIR.
Yorum