gozun aydın gurko brusan ıyı oldu, bızım goltas gole yattı yıne camıs gıbı....nasılsa sırası gelcek bızımkınlerın de yıne...
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gençler bmeks gözüme takıldı izlemekte yarar var
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
radyolog abi goody ne yaptın duruyomu...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergoody
VERDİM 55 TEN
ABVvermiş gükoGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi goody ne yaptın duruyomu...
Yorum
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
KONYA; günlük 3,07 altı kapatmadıkça, haftalık 318 üzeri kapatırsa OV hedef 375-380 olabilir. Kendi kriterlerinizi kendiniz değerlendiriniz. 267 de yazdık KONYA yı. Buraya kadar ABV.
Bu mesaj genel özel mesajları tek bir cevapta toplamak için yazılmıştır.
Yatırım Tavsiyesi Daha önce olmadığı gibi şimdide değildir."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
işi bilene ne para kazandırdı be peh anasını
Yorum
-
sana boşuna demedim konya grafiği koy da faydalansınlar diye :081:bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişi bilene ne para kazandırdı be peh anasını
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
afiyet olsun ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
valla ben faydalandım.zaten konya bana bugüne kadar hiç kaybettrmedi.gs yi de 155 tl den yazdık 255 tl ye gitti.daha napalım dimi ya
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKonya takıldı gözüme. 268 üstü güzel olabilir. 263 stop.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konya çimento 200 günlük ho 288 100 günlük ho 300 de.buraları test edecek gibi gördüm.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu grafikte 3 aylık.çok basit gibi gelebilir.ama bana çok yardımcı oluyor.anladığım kadarıyla mavi çizginin üzerinde düzeltme yi tamamlayıp yukarı hamle yapacak.300 üzeri hedefleyebilirmEline emeğine sağlık kardeşim.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konya çimento grafiği
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
efeket abi beni taşeron gibi kullanıyor gördüm seni beğendiği kağıdı kendisi uğrasmıyorda iki analiz ediver forumada atıver millet faydalansın..kendisinin yoğun işi olsada ekmeği bölüşmesini bildiğinden oluyor elbette.ama böyle fırsatlr kolay ele geçmediği gibi yeterince değerlendirilemiyor.bu fırsatlara yazık oluyor.ne mutlu değerlendiren dostlaraBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum