iyi akşamalar
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Söyleye söyleye götürdünüz hakkaten,helal olsun...bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersöyleye söyleye dencm ı da götürcem.mgros gitti sıra onda
Yorum
-
köşeyi dödndün sesin çıkmıyooooo ::SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese İyİ akŞamlar
)) iyi akşamlar
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bu bagfs sınırları zorluyooo niye acaba...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
iyi akşamlar arkadaşlar ....Mevlana der ki;
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersorulara cevap vermek isterdim ama işim gereği çok fazla geri sayfalara bakamıyorum. Az yazarak da buradaki insanlara faydalı olmaya çalıştğımı düşünüyorum. Müsait olan arkadaşlar vakit buldıukça sorulara cevap verecektir. çok acil sorunuz varsa şimdi cevaplayabilirim.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkristal. bu seviyelerde flama yapıyor. Teknik oalrak tut konumunda.
simurg hocam teşekkürler allah ne muradın varsa versin saol varolasın
kristal de maliyetim 0,75 seviyesiBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
yav götürdük götürmesine ya ne uyuz senetmiş böle tam uçurtma.tutacam ula seni yatırımcı aşkıyla ruhuyla mgros ve sana 4 elle sarılacam
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
tüpras alsaydım sensları izlemezdim bile.öle sağlam senet mi varosmenf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Boğaziçi77 birde Tüpraş için söylenin ne olur...
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
günaydın arkadaşlar...Mevlana der ki;
Yorum
-
Günün Önemli Şirket Haberleri 06.04.2012
Bisaş Tekstil, 10 milyon TL bedelli hisse ihracı için SPK’ya başvurdu.
TSKB, 163 milyon TL iç kaynaklardan, 137 milyon TL temettüden karşılanmak üzere bedelsiz hisse ihracı için SPK’ya başvurdu.
SPK, Nurol GYO’nun 30 milyonTL iç kaynaklardan karşılanmak üzere bedelsiz hisse ihraç başvurusunu kayda aldı.
SPK, Erdemir’in 940 milyon TL iç kaynaklardan karşılanmak üzere bedelsiz hisse ihraç başvurusunu kayda aldı.
SPK, Zorlu Enerji’nin 18.334.650 TL bedelli hisse ihraç başvurusunu kayda aldı.
SPK, Galatasaray Sportif’in 600.000.000 TL tavan ile kayıtlı sermaye sistemine geçme talebini olumlu karşıladı.
Batıçim’in kayıtlı sermaye tavanını 100 milyonTL’den 150 milyonTL’ye artırma talebini SPK olumlu karşıladı.
SPK, Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret’in halka açılma başvurusunu onayladı, 6.55 milyon TL olan sermayesinin 10.55 milyon TL’ye artırılması sırasında oluşan 4 milyon TL pay ihraç edilecek. Halka arz fiyatı 2.50 TL olacak.
SPK, Saray Tarım ve Hayvancılık’ın kayıtlı sermaye sistemine geçme talebini olumlu karşıladı, şirketin kayıtlı sermaye tavanı 250 milyon TL olacak.Mevlana der ki;
Yorum
-
Mevlana der ki;
Yorum

Yorum