hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
uzatmayalım sağlık olsun.hadi bi dencm yürüsede moral olsa biraz canım sıkıldıBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
sorulara cevap vermek isterdim ama işim gereği çok fazla geri sayfalara bakamıyorum. Az yazarak da buradaki insanlara faydalı olmaya çalıştğımı düşünüyorum. Müsait olan arkadaşlar vakit buldıukça sorulara cevap verecektir. çok acil sorunuz varsa şimdi cevaplayabilirim.hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu sitede sorulara cevap verebilecek 1 tek allahın kulu yokmudur acaba
kaç kere soru hisse sordum 1 tek kişi cevap vermedi
bilelim de ona göre soru sormayalım arkadaşlar
simurg bey yetkilisi sahibi oda cevap vermiyor
Yorum
-
kristal. bu seviyelerde flama yapıyor. Teknik oalrak tut konumunda.
Yorum
-
Yorum
-
bir de şu duruma dikkat çekmek istiyorum madem konu açıldı.Yılalrdır bu topiklerde nasıl analizler yaptğımız, sorula nasıl cevaplar verdğimizi eski üyelerimiz çok daha iyi bilir. Bizim motivasyonumuzun düşmesinde ve analizlerimizin eksilmesinde topik müdavimlerinin umursamaz tavırları ve yapılan analizler yerine kendi bildiklerini okumaları sebep olmuştur diyebilirim. Halbu ki bu topikteki bilgi birikimi samimi olarak söylüyorum hiçbir yer de yok. Diğer forumlarda baş tacı edilip şişirilen üstadlar dahil
Yorum
-
elimdeki senetlerim carfa-deniz-fonfk-golts az önce alınan azcık gsray bir de...
riskli oldğundan foruma yazmadım.
Yorum
-
kipa 7.94 lere gelince hatırlatın , yeniden poz. açabiliriz....
Yorum
-
hey gidi alctl heyyyyy altınmmı buldular nedir yavvv
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
2,98 lerdemi demiştik gükomGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhey gidi alctl heyyyyy altınmmı buldular nedir yavvv
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
söyleye söyleye dencm ı da götürcem.mgros gitti sıra onda
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Kap : Intema insaat ve tesisat malz.yat. Ve paz.a.s. / intem [] ozel durum aciklamasi (genel) 05.04.2012 16:42:30
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Buyukdere cad.ali kaya sok.no:5 levent/istanbul
telefon ve faks no. : 0212 317 94 33-0212 278 74 22
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0212 317 94 33-0212 278 74 22
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Bagimsiz denetim firmasi secimi
---------------------------------------------------------------------------------------------
aciklanacak ozel durum/durumlar:
Bugun toplanan yonetim kurulumuz;
kurulusumuzun denetimden sorumlu komitesi tarafindan yapilan oneri uzerine, sermaye piyasasi mevzuati geregince bagimsiz dis denetim sirketi basaran nas bagimsiz denetim ve serbest muhasebeci mali musavirlik anonim sirketi (pricewaterhousecoopers) ile 2012 yili hesap doneminin bagimsiz denetimi icin 1 yillik sozlesme yapilmasi ve secilen bagimsiz dis denetim sirketi`nin olagan genel kurul toplantisi`nda ortaklarin onayina sunulmasina karar vermistir.
Bilginize sunariz,
saygilarimizla,
bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
KAP : GOODYEAR LASTIKLERI T.A.S. / GOODY [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 05.04.2012 16:51:25
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
ORTAKLIGIN ADRESI : BUYUKDERE CADDESI MASLAK MEYDANI MASLAK IS MERKEZI NO:37 KAT:3-4 SISLI - ISTANBUL
TELEFON VE FAKS NO. : 0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
OZET BILGI : BAGIMSIZ YONETIM KURULU UYELERI
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
KURUMSAL YONETIM ILKELERI BILGILENDIRME POLITIKASI UYARINCA 2012 YILI GENEL KURULUNUN ONAYINA SUNULACAK OLAN BAGIMSIZ YONETIM KURULU UYELERININ BAGIMSIZLIK BEYANLARI VE OZGECMISLERI EKTE HISSEDARLARIMIZIN BILGISINE SUNULMUSTUR.
BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/B...ASPX?ID=196246|Mevlana der ki;
Yorum
-
çok pis çizerim acımamBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum