Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • asa670892
    Tecrübeli
    • 18 Kasım 2011
    • 517

hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler saolasın
    tamam bu kadar basit cevabı bu işin
    bol kazançlar
    Haklı durumlarda bile sitem ederken üsluba dikkat etmek lazım.(bu konuda haklı olduğunuzu düşünmüyorum)

Yorum

• bogazici77
      .............
      • 11 Temmuz 2009
      • 1920

uzatmayalım sağlık olsun.hadi bi dencm yürüsede moral olsa biraz canım sıkıldı
      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bu sitede sorulara cevap verebilecek 1 tek allahın kulu yokmudur acaba
        kaç kere soru hisse sordum 1 tek kişi cevap vermedi
        bilelim de ona göre soru sormayalım arkadaşlar

simurg bey yetkilisi sahibi oda cevap vermiyor
        sorulara cevap vermek isterdim ama işim gereği çok fazla geri sayfalara bakamıyorum. Az yazarak da buradaki insanlara faydalı olmaya çalıştğımı düşünüyorum. Müsait olan arkadaşlar vakit buldıukça sorulara cevap verecektir. çok acil sorunuz varsa şimdi cevaplayabilirim.
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

kristal. bu seviyelerde flama yapıyor. Teknik oalrak tut konumunda.

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

fonfk dedğim gibi düzeltmesi tamamladı, hayırlı olsun....

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

bir de şu duruma dikkat çekmek istiyorum madem konu açıldı.Yılalrdır bu topiklerde nasıl analizler yaptğımız, sorula nasıl cevaplar verdğimizi eski üyelerimiz çok daha iyi bilir. Bizim motivasyonumuzun düşmesinde ve analizlerimizin eksilmesinde topik müdavimlerinin umursamaz tavırları ve yapılan analizler yerine kendi bildiklerini okumaları sebep olmuştur diyebilirim. Halbu ki bu topikteki bilgi birikimi samimi olarak söylüyorum hiçbir yer de yok. Diğer forumlarda baş tacı edilip şişirilen üstadlar dahil

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

elimdeki senetlerim carfa-deniz-fonfk-golts az önce alınan azcık gsray bir de... riskli oldğundan foruma yazmadım.

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

kipa 7.94 lere gelince hatırlatın , yeniden poz. açabiliriz....

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11674

hey gidi alctl heyyyyy altınmmı buldular nedir yavvv
                    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• EFEKENT
                      Kıdemli
                      • 15 Mayıs 2008
                      • 4329

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      hey gidi alctl heyyyyy altınmmı buldular nedir yavvv
                      2,98 lerdemi demiştik gükom
                      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• bogazici77
                        .............
                        • 11 Temmuz 2009
                        • 1920

söyleye söyleye dencm ı da götürcem.mgros gitti sıra onda
                        Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• GÜKO25
                          Ankara sponsoru
                          • 02 Eylül 2009
                          • 11674

Kap : Intema insaat ve tesisat malz.yat. Ve paz.a.s. / intem [] ozel durum aciklamasi (genel) 05.04.2012 16:42:30
                          ozel durum aciklamasi (genel)
                          ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Buyukdere cad.ali kaya sok.no:5 levent/istanbul
                          telefon ve faks no. : 0212 317 94 33-0212 278 74 22
                          ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0212 317 94 33-0212 278 74 22
                          yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
                          ozet bilgi : Bagimsiz denetim firmasi secimi

---------------------------------------------------------------------------------------------
                          aciklanacak ozel durum/durumlar:
                          Bugun toplanan yonetim kurulumuz;
                          kurulusumuzun denetimden sorumlu komitesi tarafindan yapilan oneri uzerine, sermaye piyasasi mevzuati geregince bagimsiz dis denetim sirketi basaran nas bagimsiz denetim ve serbest muhasebeci mali musavirlik anonim sirketi (pricewaterhousecoopers) ile 2012 yili hesap doneminin bagimsiz denetimi icin 1 yillik sozlesme yapilmasi ve secilen bagimsiz dis denetim sirketi`nin olagan genel kurul toplantisi`nda ortaklarin onayina sunulmasina karar vermistir.
                          Bilginize sunariz,
                          saygilarimizla,

bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagi
                          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• dguauo
                            Yeni Üye
                            • 24 Nisan 2009
                            • 41

Bu ortamın bozulmaması dileğiyle topiğe emeği geçenlere teşekkür ediyorum
                            İmkanım oldukça faydalanmaya çalışıyorum
                            Ancak elbetteki kısmette ne varsa o belirleyici oluyor diye düşünüyorum

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11674

KAP : GOODYEAR LASTIKLERI T.A.S. / GOODY [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 05.04.2012 16:51:25
                              OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)

ORTAKLIGIN ADRESI : BUYUKDERE CADDESI MASLAK MEYDANI MASLAK IS MERKEZI NO:37 KAT:3-4 SISLI - ISTANBUL
                              TELEFON VE FAKS NO. : 0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055
                              ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055
                              YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
                              OZET BILGI : BAGIMSIZ YONETIM KURULU UYELERI

ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
                              KURUMSAL YONETIM ILKELERI BILGILENDIRME POLITIKASI UYARINCA 2012 YILI GENEL KURULUNUN ONAYINA SUNULACAK OLAN BAGIMSIZ YONETIM KURULU UYELERININ BAGIMSIZLIK BEYANLARI VE OZGECMISLERI EKTE HISSEDARLARIMIZIN BILGISINE SUNULMUSTUR.

BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
                              http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/B...ASPX?ID=196246|
                              Mevlana der ki;

Yorum

• bogazici77
                                .............
                                • 11 Temmuz 2009
                                • 1920

çok pis çizerim acımam

Yorum

Working...
                                X

Debug Information