S.a. Afİyet olsun dostlar....
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
-
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
krtek çıkışa hazırlanıyor sankiBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
ızocmla oynaşıyo birilerii...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
simurg hocam kristal kola ve duran doğan durdo bakabilirmisinBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
bu sitede sorulara cevap verebilecek 1 tek allahın kulu yokmudur acaba
kaç kere soru hisse sordum 1 tek kişi cevap vermedi
bilelim de ona göre soru sormayalım arkadaşlar
simurg bey yetkilisi sahibi oda cevap vermiyorBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
kuzunun topicine ne oldu?Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a simurg hocam kristal kola yorumunuz nedir acaba yorumlarmısınız teşekkürler
sorum 1:BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
burda insanlar sizin sorularınıza cevap vermek zorunda değil.üslup önemli dikkat etmek lazımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a simurg hocam kristal kola yorumunuz nedir acaba yorumlarmısınız teşekkürlerhızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam kristal kola ve duran doğan durdo bakabilirmisin
sorum 2:BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
3 yıldır buradayım benim bile sorularım yanıtlanmıyor çoğu zaman.ama hiç böyle tepkiler vermiyorumBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburda insanlar sizin sorularınıza cevap vermek zorunda değil.üslup önemli dikkat etmek lazım
teşekkürler saolasın
tamam bu kadar basit cevabı bu işin
bol kazançlarBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum