Yarın gapli eksi açması lazım...şort devam...
FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ilk oktav geldi kuzu tebrikler,
do re mi fa sol la si,
son si de camları kırdır bu çakma sopranoya.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
bana göre Umut verdi ve yaniltmaydi.....longa kilitli bırakmak ucundu....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertebrikler eksper .. yanliz sona dogru epeyi bir topladi yani seans biraz daha uzun olsa 600 leri bulacak gibiydi ...buna istinaden yarin daha yukardan acmazmi ?
Yorum
-
MAVİ YATAY ÇİXGİ AKLINIZIN BİR KÖŞESİNDE DURSUN ( 619OO LER )
ŞİMDİDE SARI YATAY ÇİZGİYE ODAKLANIN ( 59300 LER )

http://forum.keyborsa.com/showthread...402#post410402DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
dehr zaman manasina gelen bircok kelimeden biri. sanki muallak ve mutlak bir zaman kavramindan bahsediyor. insanin sahsiyla iliskilendirerek, ozellikle subjektif bir sekilde degil de; insalikla yaratilisin tumuyle iliskilendirdigi ve cok daha genis bir perspektifte gordugu bir kavram. darbogaza girmis bir nehir gibi hizlanarak akmaya baslayan, hicbir zaman bir anini yakalyamayacaginiz, ancak hareketiyle ve degisimiyle bize bir seyler ifade eden bir kavram. (kaynak uludağ sözlük)
Yorum
-
29. şubatta ecb'nin ikinci genişleme paketi olacağını okumuştum ve kafamda bazı senaryolar kurmuştum
şimdi medyadaki yorumcuları okudum ve onlar da benim gibi düşünüyor... o zaman işler sakat.. demek tersi olma ihtimali yüksek... ama bunu teknik olarak nasıl yapacaklar
şu anda bir anomaly var
1. ecb para basıyor, eur/usd düşmesi lazım, artıyor (bunu munzam ve faizle mi çözüyorlar, nasıl oluyor??? yani finans piyasasının da kanunları var değil mi, öyle keyfe keder büyük yığınlar yönetilemez)
2. para basarken borsaların çıkması lazım... tamam çıktılar, şimdi bugün sağlam düşerse herkes mala girecek... ben de öyle düşünüyorum ve sentiment de o yönde... mala girererse daha dibe inmesi lazım, o zaman teminatlar yanar ecb tarafında?
3. şu coleteral işini sorgulayalım... neden yabancı payı artmadı bu çıkışta? bu da büyük bir anomaly bence...."the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
2 numaralı sebep yüzünden gelişmiş ülke borsalarının düşmesi çok daha riskli.. Bizde teminatları yok.. takas oranları düşük. Bizim borsada istedikleri hareketi yaparlar.... Emme basma tulumba..k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2. para basarken borsaların çıkması lazım... tamam çıktılar, şimdi bugün sağlam düşerse herkes mala girecek... ben de öyle düşünüyorum ve sentiment de o yönde... mala girererse daha dibe inmesi lazım, o zaman teminatlar yanar ecb tarafında?
3. şu coleteral işini sorgulayalım... neden yabancı payı artmadı bu çıkışta? bu da büyük bir anomaly bence....
düzeltme.. Teminatları yok derken.. tabii ki var.. Ama 61 şimdilik kemikleşmiş gibi gözüküyor... Burası aşağı doğru kıpraşırsa, borsadan mal almak paraşütsüz atlamak gibi bir şey olabilir..
Yorum
-
3200 puan kari cepcegizime dihtim usaglar....agam saossun....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum