FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guneysu
    Rize
    • 01 Mart 2009
    • 646

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guneysu....

detroitteyim....sistemlerim newyorkta....3 gun buradayim....onlara bakmadan is yapmam.....

ama ana yorumumdan ayrilma....2012 DE ILK YARI BORSALAR CIKAR....duzeltme olur emme....zamanlamayi beceremeyiz....denedik olmadi....
    detroit'e gitmişken, bakımları eksik bırakma... 2 kg lara..

bende yatayım biraz, sabah kalkmak zor olacak...

bu akşamki haber biraz can sıkabilir..
    27 Nisan Bildirisi’ne soruşturma açıldı

sabah biraz eksi açarsa eyi... herkes şorta biner..

yok yine yukarı sürerse, ...
    !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

2012 yili ve borsalar....

OLUSMUS ORTAK KANAAT SU....borsalar gocecek.....2012 felaket olacak....herkes bu konuda hemfikir....

guzuda derki....hadi lem kerizzler....tam tersine cikacak....

peki neden guzu boyle dusunuyor....

1...soyulmus ve borclandirilmis devletlerin paralari UCMADI...BIRILERININ ELINDE BUNNAR...

2...Soyulmus ve borclandirilmis devletler iki guruba ayrilir...

2-a....parasi rezerv para olan soyulmus ve borclandirilmis olanlar....dolar...euro...yen...pound....

2-b....parasi rezerv olmuyanlar....

COZUM...

2-A....REZERV parasi olanlar batmaz...para basar ve verir...bu parayi alan bankalarda kolletaral olarak ulke bonolarini verir....avrupa bu ise basladi bile...

2-b....REZERV parasi olmuyanlar ise....DEVALUASYON YAPAR....turkiye gibi....

BU IKI COZUM DEVREYE GIRDIMI....GERIYE BI SORUN KALIYOR....

o sorun su....devletleri soyarak birilerinde toplanmis bu para...dolarda...euroda...yende ve poundda....

bu para tek seye bakar....DEGERINI YITIRMEMEYE BAKAR...SKENDER BU PARAYI ALDI...BUNUN DEGERLI KALMASINI ISTER....

oyleyse....rezerv paralar arasinda kararli bi denge kurabilirse....

2012 de....

bu kararli denge ile....SKENDER TUM PIYASALARI FISEKLER.....

buda soyle olur...2012 ilk uc ayda haberler iyice kotulesir ve fekat borsalar gidim gidim yuzde 25 cikar....kimse korkudan mala giremez bu donemde...ikinci uc ayda haberler iyilesir....herkes agir agir borsaya gelirken...ikinci yuzde 25 cikis olur ve MAL GENE YIKILIR....

tahmin ediyorum...tum basinda...tum forumlarda amerika dahil....BENDEN BASKA BUNA INANAN YOK SU ANDA.

yukaridaki yorumu....26 aralikta verdim....gidin bakin forumlara....26 aralikta herkes ne diyordu....48 000 kirilir hedef arzin merkezi diyordu.....

BENI BUNUN UCUN OKUYORLAR....kara kasim ve kara gozum ucun degil....

yazin boyle seyler....sizide okusunlar yawrularim....ama bunu yazmak ucun derin bilgi ve reseach gerek bizde o dot yok diyorsaniz....dotunuz kadar konusun o zaman....

yok argo yaziyor yok soyle yok boyle....yaww obur topiklerde...aq dahil herturlu kufur var....kizlar forumunda bile....vob 24 de....skendere gunde bin defa itne diyorlar...bende kufur yok...turk edebiyatinin incelikleriyle suslenmis taslamalar var....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

saniyorsanizki....ben yazmazsam bu insanlar sizi okur....yaniliyorsunuz....nahhhhh okurlar...

bu insanlar bilgili insanlar....bilgiyle yogrulmuslar...ve bilginin pesindeler....

cunki....kafalari bilgi dolu....BEN AYNALARIYIM....BENDE KENDILERINI GORUYORLAR....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

yukarida 26 aralik yorumumda verdigim bilgiler EURO tarafinda gerceklesti....

yaklasik 500 milyar euro verildi bankalara....subat sonu mart basi....1 trilyon euro daha verilecek....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bu olmamış işte KUZU

2 satır buradan yazaydında bu kadar takip edende kol keseydi sen kol keserken, 2000 puan fazladan yemeselerdi.

aşağıdakileri yazıp arkasına birde seans kapandıktan sonra KOL kestim hiç olmamış,

bir gün öncesinde ise bende stop yok MARGİN tamamlarım yazısından sonra .

BU kadar adam teşekkür etmiş etmesinede.
            KUZU kol kesmişsin bize haber vermemişsin diyen yok.

KUZU nun muhasebesini tutmam bir daha POZ.larını anlık yazmıyor.

neyse bende şu anda poz yok sabahta uzun 69,575 ten denedim ama elde tutamadım 69,775 ten aldı elimden. Sonrada ne uzun ne kısa yapmaya elim gitmedi.

Bu piyasada PAÇAL yapacaksanız kendinizi 22000 puan terse kalmaya göre ayarlayıp,
            bu 22000 terse kalmada da % 50 Teminat kullanmanız lazım kalan % 50 ise yedek te duracak.

siz siz olun kendinizden ve sisteminizden başkasına güvenmeyin.

sevgili bear bull....

1....acil bi is ucun detroitteyim....kalanlarda kol kestim yazdim....

2....kol kesecegimi belirttigim yaziyi arkadaslar one cekmis....3 sahife ilerde....okumamissiniz...

3....kol kesme yerim 72 000....ve bunu ilan ettim....HERKEZ BILIYOR....sizin soylediginiz yer degil...o yazimida iyi okumamissiniz...orada bahsedilen 70 500 yukari kirildimi....20 gunnuge gidis mumkun olmazdi....algiliyamamissiniz....

suclamalariniz dikkatsizliginize bagli....buda tum forumlarda yazi yazdiginiz ucun vakitsizliginizden kaynaklaniyor olabilir....

bana bu dikkatsizliginiz ve buna bagli davranisiniz ucun...bi ozur borclusunuz....bunu sizden bekliyorum...

sevgilerimle....

Yorum

• Bear_Bull
              Spread Trader
              • 09 Şubat 2009
              • 773

Sevgili KUZU dan özür dilerim.

ilk yazılarda işine gelen yerlere cevap vermişsin,
              yerden yere vurmuş REKLAM filan da demişsin ama sonunda istenen cevabı vermişsin.
              bol şanslar KUZU abim. Beni bilen bilir. Sen de yanlış anlamışsın. öyle olsun.

buraları seanslarda pek okumam vaktim yok arada boş vakit bulursam bakarım ,
              ilgilendiğim başlıkları akşamları okurum. Sabaha kadar herşeyi unutur kendi bildiğimi yaparım.
              Bu arada REKLAM dan dolayı henüz satış filanda yapmış değilim. Sefte yok yani, yazdığım konu reklam filanda değildi.
              takip edenlerin seninle birlikte 70,500 den kol kesabilmeleri idi ki olmamış.

Seansta cevap yazan olursa akşam belki okurum ama cevap vereceğim şüpheli olur.

Bol şanslar ve iyi seanslar.
              Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sevgili KUZU dan özür dilerim.

ilk yazılarda işine gelen yerlere cevap vermişsin,
                yerden yere vurmuş REKLAM filan da demişsin ama sonunda istenen cevabı vermişsin.
                bol şanslar KUZU abim. Beni bilen bilir. Sen de yanlış anlamışsın. öyle olsun.

buraları seanslarda pek okumam vaktim yok arada boş vakit bulursam bakarım ,
                ilgilendiğim başlıkları akşamları okurum. Sabaha kadar herşeyi unutur kendi bildiğimi yaparım.
                Bu arada REKLAM dan dolayı henüz satış filanda yapmış değilim. Sefte yok yani, yazdığım konu reklam filanda değildi.
                takip edenlerin seninle birlikte 70,500 den kol kesabilmeleri idi ki olmamış.

Seansta cevap yazan olursa akşam belki okurum ama cevap vereceğim şüpheli olur.

Bol şanslar ve iyi seanslar.

iste adam gibi bi adam....seni hep boyle tanimistim.....

imalarimdaki seni geri aliyorum....ve bende onlar nedeniyle senden ozur diliyorum....

bi yanlislik olmus belli....

yaptigin calismaya gelince....degerli olduguna eminim....

cunki....sen kalitesin....ilk musterin olurum...izin verirsen....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

degerli dostlar....

bu konu kapandi....isimize bakalim simdi....dun ben erken kol kestim....sistemim geregi...mecburdum...ama erken olduguna adim gibi eminim....

evvelki gun tulum indirdi....dun tulum giydirdi....bugun yatirip iker....hadise bu....

Yorum

• filozof16
                    Katılımcı
                    • 10 Temmuz 2011
                    • 144

kişilerin birbirini kırmaması ve gönül koymaması...
                    keyborsanın gerçeklerin ve güzelliklerin paylaşıldığı bir atmosfer olmasını diliyoruz....
                    bu arada sn.kuzunun yol haritası eşliğinde yılın ilk yarısında tüm yatırımcılara bol kazançlar dileriz...
                    hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• k3r3m
                      Aktif
                      • 31 Temmuz 2011
                      • 665

tulumun üzerinden olmayacağına göre tekrar tulumu indirmesi gerekmez mi ;)
                      "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

filozof16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        kişilerin birbirini kırmaması ve gönül koymaması...
                        keyborsanın gerçeklerin ve güzelliklerin paylaşıldığı bir atmosfer olmasını diliyoruz....
                        bu arada sn.kuzunun yol haritası eşliğinde yılın ilk yarısında tüm yatırımcılara bol kazançlar dileriz...

arkadaslar....

aramizdan biri....bi egitimci hoca...kendisini tanimiyorum...oda beni tanimaz....tanimakta iyi degildir....ozgurlugu yok eder....

bi forum acti....

ozgurrrr....

uye olmuyana kapali....dingonun ahiri deeelll....

NEDEN KAVGA EDIYORSUNUZ.....GELIN BIRLIKTE YUKSELELIM...KATGI YAPIN...

kostek olursan....bindigin dali keser....SKENDERIN KUCAGINA OTURURSUN...

HAA....BEN KUCAKTA OLMAYI SEVERIM DIYORSAN O AYRI....

Yorum

• k3r3m
                          Aktif
                          • 31 Temmuz 2011
                          • 665

bu bölgeyi hemen geçmeyeceğini düşünüyorum
                          dün çok oyalandı buralarda... onun hatırına.

72,475'ten açtığım kısaları 71,925'ten kapattım

ama geçerse, tahminim 71,400'e kadar daha aşağı verecek...
                          tabi bunu MC saatini dikkate alarak yapmalı...
                          sabah sabah nasıl bir oyun sergileyeceğini düşünemiyorum...

ekleme: acaba obo mu çizecek... son omuzu, mc saatinde ayarlayacak şekilde
                          ekleme2: dün apsd feci çıkp daha da fazla düşmüştü, bugün de şimdiden 5000 kontrat düştü... bu artık ayıların pes ettiğinin göstergesi... artık tüm umutlar tükendi bence.. bence skender bu durumda en çok şunu ister, alttaki alış kademelerinin dolu olması ki, longlarını çok fazla aşağı inerek kapatmak zorunda kalmasın...iyi karla kapatsın. o yüzden yukarıdan açtı ve yukarısı için umut verdi..
                          ekleme3: evet, alış kademeleri dolmaya başladı...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

SISTEMIM YANIMDA DEGIL....goremiyorum simulasyonu.....emme APS 199 000 E DUSTU....

Buyur.

Yorum

• dayan
                              Aktif
                              • 05 Ağustos 2011
                              • 382

"Edep Yahu " ifadesinin kastı aştğını düşünerek Sayın Bear Bul dan özür dilerim.

Yorum

• k3r3m
                                Aktif
                                • 31 Temmuz 2011
                                • 665

sayın kuzu, remote desktop kullanabilirsiniz böyle durumlarda... yani dışardayken evdeki bilgisayara bağlanmak için

Yorum

Working...
                                X

Debug Information