FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Tnaaa28
    Analizci
    • 18 Ağustos 2011
    • 1334

Pegacığım ben malımı çok önceden almışım üstüne oturmuşum son turları dönmeye bakıyorum...;)

ne skender-palama güvenirim ne yükselişlere dümenimizi yürütmeye bakıyoruz.. skenderimin şu an yükseltmesi benim işime gelir.. skender şu an piyasa çok güçlü duruyor, ralliye devam ediyoruz rahat olun endişe etmeyin izlenimini bize veriyor... bizde tamam ağam diyoruz buyur yükseltiyorsan Eyvallah... yok çakacak fırsat arıyorsan gene Eyvallah seninlen bir bizde çıkarız...

skenderin çizmiş olduğu grafik ve teknikten bişeyler çıkarmaya çalışıyoruz kendimizce...çünkü başka çaremiz yok...
    " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• PEGA_SUS
      Yasaklı
      • 21 Ağustos 2011
      • 2790

taam asmıyok abi ama...

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sevgili selam...graflar ucun tesekkurler...ve hosgelmissin guzel kardesim....

usaglar....

duzeltme basladi....son cikisa gulagasmayin....o egitim ucun yapildi....normal...
      PALA, dostumuzun bu grafiğine uymaya kalkarsa..

selam45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      selamlar

Garan 6900 deki direncin üzerinde kapatmış durumda 7500 hedefte

duman oluruz ALİMALLAH

ha düşerde, hiç olmazsa maliyetine kapatırız diye beklenilen ŞORTLARIN hepsi patlar

ALLAH ESİRGESİN...

selam45 dostum, öyle yedibıçık, medibıçık... etmeyin, eylemeyin...

gözümüze uyku girmiyor ondan sonra

Yorum

• dayan
        Aktif
        • 05 Ağustos 2011
        • 382

yunanli bacilarim ve kardaslarim.....

aristonun sokratesin asil evlatlari....bati medeniyetinin temelleri....ALDATILDINIZ....

olimpos daginda karisi tanrica Herayi ha bire aldatan ZEUS gibi.....efesli homerosun....miletuslu tales in ....samos lu pisagorun evlatlari....

biraraya gelin....areneda toplanin....sagellerinizi havaya kaldirin....basbarnaginizi ortabarnakarasina yerlestirip sikin...yumruklar havada ****ndere donsun....

olsa TUKAN SENIN deyin....default demenize gerek yok....o anlar...yumrugun ucun biri oldugunu bilir....

veya mezarliklara kosun....ALEXZANDER THE GREAT diye bogurun....mumlari yakin....buyuk iskenderi cagirin....kucuk skender siner....

karamanli hiristiyan turkevlatlari....bizansin yetim evlatlari....tarihiniz HERA dan yediginiz kaziklarla dolu....isyan edin....

1830 da osmanli donanmasini yokeden ve navarinoya yunan bayragi ceken batinin picleri....basiniza bi alman OTTO yu kral atadilar....200 yil bi boktan cikarip bi boka batirdilar....

gene bi alman HERA.....tanri kocasi ZEUS a hincini sizden cikariyor.....YUMRUKLARINIZI GORELIM....HOMEROSUN ASIL EVLATLARI....
        Eline sağlık abi...

Yalnız Yunanlılar okumasın bu yazıyı ,sonra seni reis-i cumhur filan yapmaya kalkarlar.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

dayan doldurusa getiriyorum....hayir desinler diye....ama....yunanliyi severim normalde...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

burada newyorkta talebeyken en iyi arkadasim samosluydu....karamanli turk hiristiyan....

bi gun beni ve amerikali kizarkadasimi bi yunan kulubune goturdu....yunanistandan gelmis bi sarkici onlarin agitlardan birini okumaya basladi....bu navarino savasi ile ilgili....bizi yerden yere furuyor sarki....abi cekmisim uzoyu....kafa kiyak....yanimda kiz arkadasim var....ortalik yunanli dolu....kiza karsi renkten renge giriyorum....sarkinin her sozunde....nevrim dondu....masaya tekmeyi yapistirinca uzolar ucustu....biraz yumruklastik....agzim filan kaniyor....baktim samosluda onlara furuyor....bizi disari attilar....

bunun disi oynuyor...bak ne hale geldim senin yuzunden dedi....lem sen niye karistinki olumm....sende yunanlisin...dedim...

hayir.....ben karamanli turkum dedi....agladim.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• dayan
              Aktif
              • 05 Ağustos 2011
              • 382

O Yunan,Tanrılarla savaşacak kadar asil;ama bu Yunan beyni midesinde asalak..

O Yunan arzın merkezi,tüm güzelliklerin menbaı;bu Yunan mecalsız,karanlık dehliz...

Yorum

• kaizer
                Yasaklı
                • 08 Ağustos 2011
                • 162

Pega iyi yorum yapmışsın
                Ky'ye malı yıkma efsanesinin altı boştur.

Ulem hepimiz bir araya gelsek Garan da tek kademe bile veremezler bize
                Onların savaşı kendi aralarında
                Bizler savaş alanındaki çapulcularız, büyüklerin topladığı ganimetlerden unuttuklarını alırız

Belgesel vardı bir ara tv lerde
                Aslan parçalar, çakallar bi lokma et alırsam ne ala hesabı
                Hepimiz çakalız

Yorum

• filozof16
                  Katılımcı
                  • 10 Temmuz 2011
                  • 144

daha önce hatırlattık mı bilmiyoruz...ama Türkiyede pek sevilmeyen zaten çalıştığı işyerinden de görevine son verilerek uzaklaştırılan bir yazarımız son yazılarında şunları yazmıştı...

1-Türkiye 2012 de cumhuriyet tarihinin toplam büyümesinin %10 u kadar büyüyecek...
                  2-Türkiyede asla kriz çıkmayacak...
                  3-rakamı tam hatırlamamakla birlikte ABD.de yatırım yapmak için bekleyen....parkeden....1 trilyon dolarlık bir paradan bahsetmişti...

son maddeye istinaden sn.kuzuya sormak isterim...burdan görünmüyo...ama siz yakınsınız...böyle bir para...serseri...boşta gezen ...bekleyen...bir para ordan görünüyo mu...tşk...
                  hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• hanXX
                    Yasaklı
                    • 13 Aralık 2010
                    • 58

"1-Türkiye 2012 de cumhuriyet tarihinin toplam büyümesinin %10 u kadar büyüyecek." Türkiye 88 yılda ortalama 0.06 büyüdü ise 168 kat büyümüştür .Şimdi Türkiye 2011'e göre 17 kat mı büyüyecekmiş?

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

62000 maliyetli longların yarısını 74600 den kapadım....

Yorum

• selam45
                        Yeni üye
                        • 27 Eylül 2009
                        • 21

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        taam asmıyok abi ama...

PALA, dostumuzun bu grafiğine uymaya kalkarsa..

duman oluruz ALİMALLAH

ha düşerde, hiç olmazsa maliyetine kapatırız diye beklenilen ŞORTLARIN hepsi patlar

ALLAH ESİRGESİN...

selam45 dostum, öyle yedibıçık, medibıçık... etmeyin, eylemeyin...

gözümüze uyku girmiyor ondan sonra
                        Dostum görüntü öyle Göstergede ADX yukarıya gidiyor dolayısı ile trend yukarı yönlü.
                        https://twitter.com/imales34

Yorum

• selam45
                          Yeni üye
                          • 27 Eylül 2009
                          • 21

sevgili selam...graflar ucun tesekkurler...ve hosgelmissin guzel kardesim....

usaglar....

duzeltme basladi....son cikisa gulagasmayin....o egitim ucun yapildi....normal...
                          Hoş gördük sn kuzu.
                          https://twitter.com/imales34

Yorum

• liono
                            Tecrübeli
                            • 17 Ağustos 2011
                            • 420

burada newyorkta talebeyken en iyi arkadasim samosluydu....karamanli turk hiristiyan....

bi gun beni ve amerikali kizarkadasimi bi yunan kulubune goturdu....yunanistandan gelmis bi sarkici onlarin agitlardan birini okumaya basladi....bu navarino savasi ile ilgili....bizi yerden yere furuyor sarki....abi cekmisim uzoyu....kafa kiyak....yanimda kiz arkadasim var....ortalik yunanli dolu....kiza karsi renkten renge giriyorum....sarkinin her sozunde....nevrim dondu....masaya tekmeyi yapistirinca uzolar ucustu....biraz yumruklastik....agzim filan kaniyor....baktim samosluda onlara furuyor....bizi disari attilar....

bunun disi oynuyor...bak ne hale geldim senin yuzunden dedi....lem sen niye karistinki olumm....sende yunanlisin...dedim...

hayir.....ben karamanli turkum dedi....agladim.
                            Türkün furuşkan bir evladı olarak okurken tüylerim diken diken oldu. Ne mutlu Türküm diyene...

Yorum

• gundwane
                              Tecrübeli
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1922

filozof16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              daha önce hatırlattık mı bilmiyoruz...ama Türkiyede pek sevilmeyen zaten çalıştığı işyerinden de görevine son verilerek uzaklaştırılan bir yazarımız son yazılarında şunları yazmıştı...

1-Türkiye 2012 de cumhuriyet tarihinin toplam büyümesinin %10 u kadar büyüyecek...
                              2-Türkiyede asla kriz çıkmayacak...
                              3-rakamı tam hatırlamamakla birlikte ABD.de yatırım yapmak için bekleyen....parkeden....1 trilyon dolarlık bir paradan bahsetmişti...

son maddeye istinaden sn.kuzuya sormak isterim...burdan görünmüyo...ama siz yakınsınız...böyle bir para...serseri...boşta gezen ...bekleyen...bir para ordan görünüyo mu...tşk...
                              Yiğit Bulut mu o kişi..

Yorum

• k3r3m
                                Aktif
                                • 31 Temmuz 2011
                                • 665

şimdi dün 16:30'dan sonra yukarı çıktıysa ve o zamana kadar genelde ortalarda ve diplerde gezindi.. algı mıncıklaması yaşatsın ve depoyu fullemek için
                                bugün aslında tepelerde dolaşmasını bekliyorum.. uzun bir süre ki, aşağı inecekse... ordan da mazot toplasın... ve o sırada aşağıdaki shortçuları sl yaptırsın veya aşağı inerken kısa sürede kapatsın...

kademeleri izlemeye çalışıyorum, nerde doluyor nerde boşalıyor diye... eğer boşsa kademeler hareket etmiyor pek fazla aşağı.. doldukça hareket ediyor.. ve o sırada apsd artıyor.. doğru mu izliyorum yoksa koşullanmış mı beynim emin olamıyorum

ekleme: cuma günkü kapanışa göre dünkü kapanış 600 puan yukardaydı... yani bir nebze yine de MC'ye düşmüş olanlar vardır.. onların hatırına en azından 14:30'dan önce bir hareket çok mantıklı olmaz
                                ekleme2: aklımı en çok kurcalayan şey, dünkü yükselişte apsd'nin 8000 puan artması...
                                "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

Working...
                                X

Debug Information