Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
kuzu yolun açık olsun sayende bazı öngörü ve görüşlerin bakış açımda bazı ufuklar açmıştır.kimsede diyemezki kuzunun yazdıklarını zevkle okumadım yada onun dünya görüşlerinden faydalanmadım.açıkçası bir çok konu benim açımdan faydalı olmuştur.değişik mizah anlayışın ise seni daha da zevkle izlemememe sebeb olmuştur.iyiki varsın ve burada bizlere özel zamanını ayırdın.ama ayrılışından bir serzeniş, buruklukda sezdiğimi belirtmek isterim.umarım yanılıyorumdur.senin uslup ve yorumlarını özleyeceğimizi de belirtmek isterim.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
12.01 .2012 aksami itibari ile....yogun islerim nedeniyle....yazilarima ara vermis bulunuyorum...
hickimseye kirgin degilim...forum yonetimine boyle ozgur bi forumu yarattiklari ve koruduklari ucunde tesekkur ediyorum....ben sahsen forumlardan hickimseyi tanimam...ama suna inanirim...forumlarda birbirini taniyan insanlar cogaldimi...forum sanalligini ve ozgur dusunce ifade etmeyi kaybeder...ve forum olmaktan cikar...bi gurup dost ve arkadasin sohbet arenasina donusur ki....burada arkadaslik ve dostluklar devreye girer....o zamanda kisi ozgur dusuncesini ifade edemez hale gelir....arkadas hatiri ucun.....buna dikkat etmek gerek....DUSUNCELERIN DUYGULARI YENMESI UCUN.... sevgi ve saygilarimla guzel kardeslerim.
Dik kayadan sarp kayaya zıplayan dağ keçisi abim......
Allah sana hidayet, afiyet, sıhhat ve rızık versin........ Senden istifade ettim...
İnsanlar parasının, vaktinin ve ilminin zekâtını vermeli...........
Sen bilginin zekâtını verdin..... Vermeye de devam edersin...... Buna şahidim.....
Tabii, kul olmanın verdiği eksiklikler hepimizde var. Eskilerin "enaniyet" dediği şey bazen hepimizi sarıyor....
Hele bilgisayar başında forumlarda......
Halbuki yazacağımızı ...iki düşünüp bir yazsak......
İki kulağımız bir ağzımız olduğu için normal hayatta her aklımıza geleni düşünüp, eleyip söylüyoruz....
Ama bilgisayar başında iki gözümüz olmasına rağmen malesef on parmağımız var...... Beş katı hataya düşebiliyoruz...
Çok değerli paylaşımlarının devamını bekler saygılar sunarım.
talebe AYI k12
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
ben kendi adıma engin bilgilerinizden cok faydalandım sayın kuzu
karşılıksız bilgi ve yorum veren bir üstadın tecrübesinden mahrum kalmak üzüyor..
sizden ögrenilecek çok sey olduğunu düşünüyorum..
şimdiye kadar anlatmış oldugunuz bilgilere teşekkür ederim..
umarım en kısa zamanda tekrar yazmaya başlarsınız..
(skenderi, müdürü, çalı dibini, 3 kg thassak meselesini...)) anlatmaya devam edersiniz ))
sn Kuzu bu kaçıncı ayrılık bilmiyorum ama yolun açık olsun,
herşey için teşekkürler, umarım kendine özgü uslubunla tekrar karşılaşabiliriz, kimbilir.
svg
Saol kuzu pekçok şeye farklı bir perspektiften bakabilmeyi gösterdiğin için.
Ve kuzu atına atlayıp bilinmeyen diyarlara doğru yoluna devam eder, başka maceralarda görüşmek dileğiyle diye perde - umarım şimdilik- kapanır..........
İzleyiciler borsanın ve piyasaların gerçekleriyle başbaşadırlar yine.....
Kuzu A. yolunu açık etsin,kattığın degerler, muhabbetin, at gözlüğü nasıl çıkarılır tarifin,
dostluğun içun. Daha çok yazacamda promulluyum, sivamiyim buraları.Sarı gacidan aldığım nafakaları eziyom su an.
Hatır için yazan kim varsa bu foruma yazmasın .Ben simurg'un hatırı için yazmıştım bugüne kadar diyene de Allah selamet versin yolunu açık etsin.Yüz yüze tanıştğım insanları istismar etmedim ve yazmaları için hiç kimseye yalvarmadım, bunu beni tanıyanlarda iyi bilir...beni tanıyan insanlarında dostluk, tanışıklık adına olayları farklı taraflara çekmeleri hoş değil. Sn Kuzu emekleriniz , için yine çok teşekkür ederim.Yazacaklar için kapımız her zaman açık sn. kuzu dahil. Yasaklı sayısı en az forum olmakla övünmeye devam edeceğim götürebildiğim kadar...
sayın simurg
çok temel bir hata yapıyorsunuz...
kafası bilgiye, işi doğru yapmaya çalışan ve bunu öğretmeye çalışan birisine/birilerine destek olacağınıza
onu gruplaşmaların olduğu, kafası bilgiden çok, gruplaşmaya/kankalaşmaya çalışan, kafası kahveden adam toplamaya çalışan birisine/birilerine karşı ne halin varsa gör... ben demokratım tavrı takınıyorsunuz
bunun ne kadar yorucu ve lanet birşey ve eğer amaç bilgi ise ne kadar gereksiz birşey olduğunu bilen biri olarak, düşüncelerinizi tekrar değerlendirmenizi öneriyorum
sayın simurg
çok temel bir hata yapıyorsunuz...
kafası bilgiye, işi doğru yapmaya çalışan ve bunu öğretmeye çalışan birisine/birilerine destek olacağınıza
onu gruplaşmaların olduğu, kafası bilgiden çok, gruplaşmaya/kankalaşmaya çalışan, kafası kahveden adam toplamaya çalışan birisine/birilerine karşı ne halin varsa gör... ben demokratım tavrı takınıyorsunuz
bunun ne kadar yorucu ve lanet birşey ve eğer amaç bilgi ise ne kadar gereksiz birşey olduğunu bilen biri olarak, düşüncelerinizi tekrar değerlendirmenizi öneriyorum
Yazının bu topikte yazılmış olmasından topik sahibine yazdığım düşüncesi çıkarılmasın. Genel bir yazdır, okumak için gelenleri de bağlar...Destek olup olmama noktasına gelince yazan kişilerin ağzından çıkan cümlelerin savunucusu yine cümleyi sarfeden olamlıdır. Hoş olmayan korumacılık mantğı ile ya da yandaşlık mantığı ile farklı kulvarlara çekilmesi ve 3. şahısları işi hakarete dönüştürmesidir. Bu anlamda hiç kimseye destek olmak aklımın ucundan bile geçmez. Hakaret içeren tüm mesajlar mod. arkadaşrımız tarafından zaten siliniyor. İşim gereği benim tüm mesajları okuma ve değerlendirme şansım yok zaten. mesaj ihbarı halinde gereken geç de olsa yapılacaktır.
bence siz bu yazıları başka topiklere de yazın sayın simurg
çünkü aynen dediğiniz şey anlaşılıyor
bu topikte saçma bir rajon kesme olayı yaşandı ve sert tepki gelince, yan topikten adam toplama gibi birşey yaşandı... komik.
ne gerek var böyle şeylere
bu topiği takip edenler nezaket icabı susuyorlar veya kırgınlıklarını dile getiriyorlar ama sanırım bunu zayıflık olarak algılıyorsunuz. çok yanlış
amaç bilgi platformu oluşturmaksa klikleşmeyi regüle etmekle sizin göreviniz.
lütfen şahsen tanıdığınız kişilerin topiğine gidip, hakaretler konusunda daha dikkatli olmalarını söyler misiniz?
aynı hassasiyeti göstermenizi bekliyorum
Yorum