kuresel ekonomi ve turkiye....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • dayan
    Aktif
    • 05 Ağustos 2011
    • 382

Sayın Kuzu Skenderin son hamlesinde sizce hedef hangi bölgedir?
    Ben şahsen skenderin küçük düzeltmelerle de olsa 58 bini öptürmeden bu yoldan dönmeyeceğini düşünüyorum.
    spot 58 bini aşınca da muhtemeldir ki bizim teknikçiler al vermeye başlarlar.Buralardan(58-60) malı boşaltmak uygun mudur?

Yorum

• BEDESTENLİ
      Aktif
      • 01 Haziran 2008
      • 276

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bide senin fikrini alayim...bu politik durum bittimi...devami varmi...bizi o bitiriyor....
      bence politik durumu eskisi kadar takan yok..eskiden olsaydı ne olurdu..bilirsin..

her yer kangölü domates tarlası...jilet gibi ezip geçerlerdi...

asıl konu bence orta doğu iran israil suriye üçgenindeki durumu analiz edebilmek önemli..

tabii işin içindeki de abd..

eee sende ordasın artık çözmelisin bu konuyu..

bütün dünya borsalarından ayrışmamızın sebebi ne olabilir başka..

avrupa da kriz var deniyor..onlar bile bizim kadar düşmüyor..

ama avrupada kriz yok bence ..üretimini yaptıgımız otomotiv sektöründen bir grup un arabalarını leblebi gibi üretip avrupa ya gönderiyoruz..olsaydı üretemezdik..

kim alıyorda üratiyoruz o zaman ..2008 de bir ara talep olmadıgından üretemez olmuştuk..

demekki alabiliyorlarki..üretim yapıyoruz..
      Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• kaizer
        Yasaklı
        • 08 Ağustos 2011
        • 162

Sn kuzu,

Kısa vadede VOB tarafında pozisyon alıp güzel kar yazıyorsun

Lakin bunun için ekran başında olabilmek ve gerekirse anında müdahale edebilmek gerekiyor,

Benim gibi gün içi takip etme imkanı olmayan yatırımcılar için orta-uzun vadeli bir projeksiyon rica etsem...

Örneğin 2008 dibi gibi bir dip, veya hisselerin sudan ucuz kıvama geldiği bir döneme bir daha ne zaman geliriz...

Yorum

• BEDESTENLİ
          Aktif
          • 01 Haziran 2008
          • 276

kuzu...

Sayın Davutoğlu bir kaç gün önce

‘Bölgesel bir 'soğuk savaş' çıkarmak isteyenler var'' demişti

bu konular bizi derinden geriyor...

buna ne dersin..

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• radyolog
            OKURYAZAR
            • 03 Ağustos 2008
            • 23308

araba satılmasının nedeni

daha önce leri yapılmış anlaşmalar çerçevesinde olmasın
            DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• BEDESTENLİ
              Aktif
              • 01 Haziran 2008
              • 276

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              araba satılmasının nedeni

daha önce leri yapılmış anlaşmalar çerçevesinde olmasın
              radyolog abi selamlar saygılar..

o konu anlaşmaya bağlı değil..

eğer talep düşerse..esnek çalışma modeline geçiliyor..

bu yıl talep düşmesini kenara bırak..

şimdiye denk her ay sürekli aynı ivme ile yükselerek devam etti.

bundan sonrasını bilemiyorum..

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• Karatay
                Aktif
                • 14 Ağustos 2011
                • 277

Suriye konusu iyi irdelenmeli...o konuda ok yaydan çıktı bence..
                Biz sonradan öğreneceğiz, perde arkasını...her zaman ki gibi.

Dün Esad'ın konuşmasındaki osmanlı vurgusu bence çok önemliydi.
                Bizim Neo-Osmanlıcılara tokat gibiydi.

Bir de İran var tabi...Biri ateşlenirse ikisi birden aradan çıkar bu arada bizde arada kaynarız.

Yorum

• marmaralı41
                  Aktif
                  • 18 Kasım 2011
                  • 194

amerikada....bankalar bilancolari var....bunlarin iyi gelmiyecegi beklentisi hakim....yanieldeki ucun yarin songun....
                  sevgili dayan devam....

asagi donerse kar alacagim....bilanco sezonu amerikada....dusmez....

bizde ise...yerin dibinde hala....borsada bu maliyetyte kimse yok zaten....dususte mal skendere geliyor oda aliyor....bi onda dusuk maliyette mal var....genel kurmay olayini bahane edip iyice silkeledi zaten....
                  ilk bilanço jpm'den...

JPMORGAN'IN 4. CEYREK HB KARI 0.90 DOLAR (BEKLENTI: 0.91 DOLAR, ONCEKI: 1.12 DOLAR)

Jpmorgan'ın hisseleri, bilanço açıklaması ardından açılış öncesi islemlerde % 2.9 aşagıda...

Yorum

• BEDESTENLİ
                    Aktif
                    • 01 Haziran 2008
                    • 276

Fransiz televizyon kanallari, fransa'nin kredi notunun s&p tarafindan dusuruldugunu bildiriyorlar

-matriks-

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• k3r3m
                      Aktif
                      • 31 Temmuz 2011
                      • 665

hep negatif kapanışlar olunca veya sentiment ayı olunca negatif şeyler yazıyoruz...
                      biraz da ortadayken negatif şeyler yazayım...

başçı şimdiye kadar, cengaver türk gibi faizi yükseltmemek adına, doların yükselmesine müsade etti...
                      şimdi de yavaş yavaş, gerekirse faizi 10 katına çıkartırız demeye başladı.
                      bu aslında tam da skenderin istediği durumdu... halbuki daha ilk baştan faizi yükseltseydi o zaman çok daha az hasarlı atlatabilirdik belki dei
                      (denilebilir ki ama o zaman da, tahivili satan, borsayı satan doları alır, kaçardı burdan? acaba? acaba gerçekten öyle mi olurdu? diğer emerginglerde öyle mi yaptılar???)
                      bana tiyatro oynanmış gibi gelmeye başladı...

iyi haftasonları
                      "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

eliot denen gavat....newyork ta kiytirik bi otel odasinda acliktan oldu....madem calisiyoduda niye ac oldu...ama skender bastirdi kitaplari yaydi....

o sayim tutmadi bu sayimdayiz....cusssss bu sayimda tutmadi su sayimdayiz....KAFAYIO SIYIRMIS BI SURU USAG....HA HA HA
                        kuzu ben daha teorisyen olupta malı götüreni duymadım.belki ömrü yetmemiştir kazanmaya.ama şundan eminim ew sayımı göründüğü kadar basit olsaydı dünyada sayısız sayımcılar olurdu.ama bir elin parmaklarını geçmez bunu doğru şekilde sayabilen.türkiyede ise bizim endeksi sayabilecek babayiğitte bir elin parmaklarını geçemez.ew dalgalarının ana yapısında fibolar yatmaktadır.süper saykıl içinde ise matruşka gibi iç içe girmiş bir sürü sayımlar mevcuttur.işte herkes bu matruşkada çuvallamaktadır.yoksa ana saykıl ve zamanlaması hem yıllar hemde mevsimsel ve aylar bazında yanılgıya sebeb vermezler.öyle zamanlar olurki senin ****nder benim pala dediğim piyasa yapıcı dahi akımın önüne geçememiştir.eğer öyle olsaydı 1 asırlık dow endeksinde dowu ilk götüren pala bugün yaşarmıydı.öyle bir doğal yapısı vardırki,bunu en basit denizdeki dalgalarla örnekleyebilirim.hadi çıksında biri denizdeki dalgaları eşitlesin yada durdursun bu mümkünmü,eğer mümkünse bunu ancak yüce rabbim mümkün kılabilir.başkaca mümkün olamaz.varsa denizdeki dalgaları durduracak başka bir güç yada teknoloji işte o zaman ew saçma ve palanın düzmecesidir der ve bu saçmalığı ilk haykıran ben olurum.
                        ayrıca ew konusunda geçmişte yaşadıklarım ve yaşanmışlıklarımın olduğunuda belirtmek isterim.fibosal yapıdan yapılmış geniş bant ho kullanırım hemde 1 ve 5 mn de saatlik ve günlükte daha trend konusunda bir kez olsun hata yapmadılar.ne zaman bu ho lar kırılsa kesin ya aşağı yada yukarı sert dalgalanmalar olur.bak bakalım bu fotada ho neler yapmış.
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

pekala ew saçma diyelim neden impuls fibo vadelide milimetrik duruşunu sergiledi.bana biri bunun tesadüf yada kasıtlı olduğunu söyleyemez.inandıramaz.
                          ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

degerli dostlarim....

12.01 .2012 aksami itibari ile....yogun islerim nedeniyle....yazilarima ara vermis bulunuyorum...

hickimseye kirgin degilim...forum yonetimine boyle ozgur bi forumu yarattiklari ve koruduklari ucunde tesekkur ediyorum....ben sahsen forumlardan hickimseyi tanimam...ama suna inanirim...forumlarda birbirini taniyan insanlar cogaldimi...forum sanalligini ve ozgur dusunce ifade etmeyi kaybeder...ve forum olmaktan cikar...bi gurup dost ve arkadasin sohbet arenasina donusur ki....burada arkadaslik ve dostluklar devreye girer....o zamanda kisi ozgur dusuncesini ifade edemez hale gelir....arkadas hatiri ucun.....buna dikkat etmek gerek....DUSUNCELERIN DUYGULARI YENMESI UCUN....

sevgi ve saygilarimla guzel kardeslerim.
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

HOSCAKALIN....Turkun Furuskan Evlatlari.....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• cayata
                                Katılımcı
                                • 19 Ağustos 2011
                                • 98

HOSCAKALIN....Turkun Furuskan Evlatlari.....
                                1. öncelikle size ,yaptığınız değerlendirmeler için, çok teşekkür ederim. Geyik yapma ve bilgilendirmeyi içeren üslubunuz kaybettiğimizde bile bizlere moral veriyordu. çünkü sizin yazılarınız yol göstericiydi.

KEY BORSA forumu sizin ve baBo sayesinde ANA SAYFAM olmuştu.

SAYGILAR SUNARIM

Yorum

Working...
                                X

Debug Information