kuresel ekonomi ve turkiye....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HOSCAKALIN....Turkun Furuskan Evlatlari.....
    Kuzum yazindan bunun temelli bir ayrilik olmadigi yorumunu cikardim...paylasimlarinin surecegi gunleri bekliyor olacagiz.
    Sagolasin.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

HOSCAKALIN....Turkun Furuskan Evlatlari.....
      kuzu yolun açık olsun sayende bazı öngörü ve görüşlerin bakış açımda bazı ufuklar açmıştır.kimsede diyemezki kuzunun yazdıklarını zevkle okumadım yada onun dünya görüşlerinden faydalanmadım.açıkçası bir çok konu benim açımdan faydalı olmuştur.değişik mizah anlayışın ise seni daha da zevkle izlemememe sebeb olmuştur.iyiki varsın ve burada bizlere özel zamanını ayırdın.ama ayrılışından bir serzeniş, buruklukda sezdiğimi belirtmek isterim.umarım yanılıyorumdur.senin uslup ve yorumlarını özleyeceğimizi de belirtmek isterim.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• TALEBE
        A-YI
        • 24 Ekim 2010
        • 1221

degerli dostlarim....

12.01 .2012 aksami itibari ile....yogun islerim nedeniyle....yazilarima ara vermis bulunuyorum...

hickimseye kirgin degilim...forum yonetimine boyle ozgur bi forumu yarattiklari ve koruduklari ucunde tesekkur ediyorum....ben sahsen forumlardan hickimseyi tanimam...ama suna inanirim...forumlarda birbirini taniyan insanlar cogaldimi...forum sanalligini ve ozgur dusunce ifade etmeyi kaybeder...ve forum olmaktan cikar...bi gurup dost ve arkadasin sohbet arenasina donusur ki....burada arkadaslik ve dostluklar devreye girer....o zamanda kisi ozgur dusuncesini ifade edemez hale gelir....arkadas hatiri ucun.....buna dikkat etmek gerek....DUSUNCELERIN DUYGULARI YENMESI UCUN....
        sevgi ve saygilarimla guzel kardeslerim.

Dik kayadan sarp kayaya zıplayan dağ keçisi abim......

Allah sana hidayet, afiyet, sıhhat ve rızık versin........ Senden istifade ettim...

Hakkını helal et.....

Paylaşımların güzeldi... Hepsine katılamasam da....

İnsanlar parasının, vaktinin ve ilminin zekâtını vermeli...........

Sen bilginin zekâtını verdin..... Vermeye de devam edersin...... Buna şahidim.....

Tabii, kul olmanın verdiği eksiklikler hepimizde var. Eskilerin "enaniyet" dediği şey bazen hepimizi sarıyor....
        Hele bilgisayar başında forumlarda......
        Halbuki yazacağımızı ...iki düşünüp bir yazsak......
        İki kulağımız bir ağzımız olduğu için normal hayatta her aklımıza geleni düşünüp, eleyip söylüyoruz....

Ama bilgisayar başında iki gözümüz olmasına rağmen malesef on parmağımız var...... Beş katı hataya düşebiliyoruz...

Çok değerli paylaşımlarının devamını bekler saygılar sunarım.

talebe AYI k12
        Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• hakanbakan
          Katılımcı
          • 18 Ağustos 2011
          • 155

ben kendi adıma engin bilgilerinizden cok faydalandım sayın kuzu
          karşılıksız bilgi ve yorum veren bir üstadın tecrübesinden mahrum kalmak üzüyor..
          sizden ögrenilecek çok sey olduğunu düşünüyorum..
          şimdiye kadar anlatmış oldugunuz bilgilere teşekkür ederim..
          umarım en kısa zamanda tekrar yazmaya başlarsınız..
          (skenderi, müdürü, çalı dibini, 3 kg thassak meselesini...)) anlatmaya devam edersiniz ))

Yorum

• k3r3m
            Aktif
            • 31 Temmuz 2011
            • 665

sayın kuzu
            herşey için teşekkür ederim...
            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• boş
              Aktif
              • 02 Aralık 2008
              • 253

sn Kuzu bu kaçıncı ayrılık bilmiyorum ama yolun açık olsun,
              herşey için teşekkürler, umarım kendine özgü uslubunla tekrar karşılaşabiliriz, kimbilir.
              svg

Yorum

• deniz
                Yasaklı
                • 07 Haziran 2009
                • 47

Saol kuzu pekçok şeye farklı bir perspektiften bakabilmeyi gösterdiğin için.

Ve kuzu atına atlayıp bilinmeyen diyarlara doğru yoluna devam eder, başka maceralarda görüşmek dileğiyle diye perde - umarım şimdilik- kapanır..........

İzleyiciler borsanın ve piyasaların gerçekleriyle başbaşadırlar yine.....

Yorum

• hanXX
                  Yasaklı
                  • 13 Aralık 2010
                  • 58

Kuzu.!.......... Cemaati ayazda bırakma...

Yorum

• sonperde29
                    Seyirci Üye
                    • 21 Haziran 2011
                    • 54

Kuzu A. yolunu açık etsin,kattığın degerler, muhabbetin, at gözlüğü nasıl çıkarılır tarifin,
                    dostluğun içun. Daha çok yazacamda promulluyum, sivamiyim buraları.Sarı gacidan aldığım nafakaları eziyom su an.

Yorum

• guneysu
                      Rize
                      • 01 Mart 2009
                      • 646

A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ama bilgisayar başında iki gözümüz olmasına rağmen malesef on parmağımız var...... Beş katı hataya düşebiliyoruz...

talebe AYI k12
                      Gabahat beyinde Sn AYI, 1 beyin tüm bu işlemlere yetişemiyor,

not: bende 2 dane var, bir tanede yedekte....
                      !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• guneysu
                        Rize
                        • 01 Mart 2009
                        • 646

2 gündür yoktum, kuzu bırakmış yine piyasaları...

böyle oynak piyasalar tehlikeli zaten, hemen çalıların arkasına saklanmıştır kuzu...

elbet yağmurlar yağıp, otlar yeşerince yine dönecektir meralara, otlaklara...

daha çok ekmek çıkar kuzuya

not : kuzu, Türkiyeye gelirsen, öm at, Rakı sözün var... arada kaynamasın.........
                        !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

Hatır için yazan kim varsa bu foruma yazmasın .Ben simurg'un hatırı için yazmıştım bugüne kadar diyene de Allah selamet versin yolunu açık etsin.Yüz yüze tanıştğım insanları istismar etmedim ve yazmaları için hiç kimseye yalvarmadım, bunu beni tanıyanlarda iyi bilir...beni tanıyan insanlarında dostluk, tanışıklık adına olayları farklı taraflara çekmeleri hoş değil. Sn Kuzu emekleriniz , için yine çok teşekkür ederim.Yazacaklar için kapımız her zaman açık sn. kuzu dahil. Yasaklı sayısı en az forum olmakla övünmeye devam edeceğim götürebildiğim kadar...
                          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• k3r3m
                            Aktif
                            • 31 Temmuz 2011
                            • 665

sayın simurg
                            çok temel bir hata yapıyorsunuz...
                            kafası bilgiye, işi doğru yapmaya çalışan ve bunu öğretmeye çalışan birisine/birilerine destek olacağınıza
                            onu gruplaşmaların olduğu, kafası bilgiden çok, gruplaşmaya/kankalaşmaya çalışan, kafası kahveden adam toplamaya çalışan birisine/birilerine karşı ne halin varsa gör... ben demokratım tavrı takınıyorsunuz

bunun ne kadar yorucu ve lanet birşey ve eğer amaç bilgi ise ne kadar gereksiz birşey olduğunu bilen biri olarak, düşüncelerinizi tekrar değerlendirmenizi öneriyorum

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sayın simurg
                              çok temel bir hata yapıyorsunuz...
                              kafası bilgiye, işi doğru yapmaya çalışan ve bunu öğretmeye çalışan birisine/birilerine destek olacağınıza
                              onu gruplaşmaların olduğu, kafası bilgiden çok, gruplaşmaya/kankalaşmaya çalışan, kafası kahveden adam toplamaya çalışan birisine/birilerine karşı ne halin varsa gör... ben demokratım tavrı takınıyorsunuz

bunun ne kadar yorucu ve lanet birşey ve eğer amaç bilgi ise ne kadar gereksiz birşey olduğunu bilen biri olarak, düşüncelerinizi tekrar değerlendirmenizi öneriyorum
                              Yazının bu topikte yazılmış olmasından topik sahibine yazdığım düşüncesi çıkarılmasın. Genel bir yazdır, okumak için gelenleri de bağlar...Destek olup olmama noktasına gelince yazan kişilerin ağzından çıkan cümlelerin savunucusu yine cümleyi sarfeden olamlıdır. Hoş olmayan korumacılık mantğı ile ya da yandaşlık mantığı ile farklı kulvarlara çekilmesi ve 3. şahısları işi hakarete dönüştürmesidir. Bu anlamda hiç kimseye destek olmak aklımın ucundan bile geçmez. Hakaret içeren tüm mesajlar mod. arkadaşrımız tarafından zaten siliniyor. İşim gereği benim tüm mesajları okuma ve değerlendirme şansım yok zaten. mesaj ihbarı halinde gereken geç de olsa yapılacaktır.
                              https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• k3r3m
                                Aktif
                                • 31 Temmuz 2011
                                • 665

bence siz bu yazıları başka topiklere de yazın sayın simurg
                                çünkü aynen dediğiniz şey anlaşılıyor

bu topikte saçma bir rajon kesme olayı yaşandı ve sert tepki gelince, yan topikten adam toplama gibi birşey yaşandı... komik.
                                ne gerek var böyle şeylere
                                bu topiği takip edenler nezaket icabı susuyorlar veya kırgınlıklarını dile getiriyorlar ama sanırım bunu zayıflık olarak algılıyorsunuz. çok yanlış
                                amaç bilgi platformu oluşturmaksa klikleşmeyi regüle etmekle sizin göreviniz.
                                lütfen şahsen tanıdığınız kişilerin topiğine gidip, hakaretler konusunda daha dikkatli olmalarını söyler misiniz?
                                aynı hassasiyeti göstermenizi bekliyorum

Yorum

Working...
                                X

Debug Information