kuresel ekonomi ve turkiye....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EKaya
    Aktif
    • 19 Ağustos 2011
    • 270

teb deki 40 bin sizce normalmi ?
    Bir anormallik yokmu hehehe...

kçük yatırımcı şu yükleişte hala inat ediyorsa
    en kötü durumda parasının tamamını çoktan kaybetti.
    çoğu -50%
    ne bitmez para varmış ky de

kaç kere sıfırlattı porföyü...
    mantar gibi kafa veriyor devamlı

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kuzum üstadım,

Seni gıpta ile,ibret ile, ve hayranlık ile izliyorum..

Siyasal İktisat anlatıyorsun, trade anlatıyorsun..işin içine tuluat katıp renklendiriyorsun..

küfürde ediyorsun..Küfürü en çok Can Yücel'e yakıştırırdım...Sanada bi o kadar yakışıyor...

Kız olsaydım sana aşık olurdum heralde...

Müthiş bi adamsın..Tebrikler

beni ben oldugum ucun sevmen hosuma gitti....biliyorsun bu yazilari yazarken maas almiyorum.....

amma sen bana oyle bi maas odedin ki.....bunun yaninda tum maaslar ve paralar anlamsizlasir...tesekkurler ediyorum....guzel kardesim.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• liono
        Tecrübeli
        • 17 Ağustos 2011
        • 420

Guzuya gelsin ...

Yorum

• PEGA_SUS
          Yasaklı
          • 21 Ağustos 2011
          • 2790

liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Guzuya gelsin ...
          hahahaha...

çok güzelmiş eline sağlık

birde bu var...

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          BABO ile GUZU....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

size birini tanitayim....ne derse,,,,,ardinda onemli bisey vardir.....yoksa bisey demez okur gider....

tersse gorusu benimle....onu israrla belli eder....10 yildir foprumlardan tanirim...eski platodan...simdi matriks oldu....

yazisini nerede gorsem okurum...DERINDIR....BELLI ETMEZ....

Kibardir....ama taviz vermez....

sevgili BEDESTENLI....10 yil sonrada olsa...bu iltifatlarimin gercegin yaninda az oldugunu biliyorum....

sevgiler...eski dusman ve saglam dost....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

newyorka kar yagdi....

bi townhousa da oturuyorum....evin onunu kuruyeceksin ve yaliyacaksin ve sonrada tuzluyacaksin....yoksa cezayi oturtuyorlar aninda....

gene cezayi yedik....

dun gece cuma gecesiydi....partiler yani...alemlere akmak yani....

hanim serhoss....ben serhoss....hos olmasakta gaci aristokrat...kureyi elimde gormek istemiyor....karizmam ciziliyormus....cezayi ode...dusene bi tekmede sen fur....elin derdi senimi gerdi deyip beni eve soktu....

dogdugum gunden beri bu gaci milletini anlamadim...anamida anlamamistim hic....insallah biri dusmez....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

BEDESTENLİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                [IMG][/IMG]

diğer kısımda olan şortlar. ne zaman diğer kısımda long olursa o zaman düşer..

bu pastayı okuyamayan varmı ...

ne diyor..

küçük yatırımcı düşecek diyor...

nah düşer...hepsini doğrayacaklar...

kuzu ilk kez pasta ile ilgili gorusunu sergiliyor....simdi bu pastaya bi bakalim ve neden bundan bi poh cikmaz onu arastiralim....ne diyor bu pasta 20.01 2012 tarihinde....

107 000 long usag var....107 000 short usag var....

bu usaglarda ad ad yazili....bide diger var....ondada 5700 long var...41 000 short var...

short cok yani...fark ne...35 300...yani 35 000 short var yuvarlak....

bu 35 000 short ne kadar eder.....35 000 carpi 700 eder...24 500 000...

NE TUTUYORMUS HEPSI....24 500 000....

AYNI GUN OLAN ISLEM HACMI ISE.....1 550 000 000....yani bu shortlarin 64 kati....

kaldiki skender bu 24 500 000 tl yi ic edebilmesi ucunde borsayi 7000 puan yukari kaldirmali ki tamamini ic etsin....YEDDIBIN PUAN ULA....24.5 MILYONU IC ETMESI UCUN.....1.5 MILYARLIK GARAN ALMASI LAZIM.....

ula oglum bu pasta yararli olsa...bu bu kadar kolay elden ele gezermi....

lem olummm....bu VOB....dingonun ahirimi lem.....

NE PASTASI OLUM....PASTA PASTAHANEDE OLUR....EN IYI PASTAYIDA AVUSTURYADA VIYANADA JOSEFIN YAPAR....IMZASINIDA MEME UCLARIYLA ATAR...

gittinizmi ugrayin yeyin...muhtesemdir.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kaldiki....diger kim bilen yok....citi de olabilir mikide....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

vob nedir....

hedge yeridir....yani sende tonla kaart var....ve borsa dusecek korkusuyla 3.5 atiyorsun...dotu saglama almak ucun gidip vob u shortluyorsun....

bu maksatla acilmis 65 000 short var her vadede.....ve bu shortlar kapatilmaz vadeden vadeye gecer....VOB budur....bunun ucun kurulmustur dunyada....

bide gunnukcu ler ve bizim gibiler oynar vobda....BUNNAR PARAZITTIR...VOB mantigi disinda vob a bulasanlardir....

hergun....BUNLAR SOYULMAKTADIR.....

NE DIYORLAR HERGUN....

short oldum stopum surada....ahhh stop patladi(yani gitti paralar)....long oldum stopum surada ahhhh stop patladi...gitti paralar demiyor keriz...para kaybedenin adi keriz ya....o stop oldum diyor....

ne oluyor....

short giydim....long giydim....giyip cikariyor stoplar patliyor....aaasam oluyor...ARTIK DONSUZUM DIYIP HAKKA YURUYOR....donsuz gelmistim dunyaya donsuz giderim gene diyor oglan....haklida ne yapsin parayi...parayi taniyamiyan.....

paralari bizde tabiii....

niye....biz edepli insanlariz...ikide bi soyunup giyinip....bozuk on kurus gibi parlatmanin ne alemi var.....

elimde degil...illada gercegi soyleyecegim ve buda bana dusman kazandiriyor....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

borsa nedir....

bazilari ucun para kazanma yeridir....bazilari ucun ise iddia yeridir....oynamaz....ayni fenerbahce taraftari gibi turbindedir....ve herseyi bilir ve gorur....borsa surayi asamaz....borsa surayi asagi kiramaz gibi tahminler yapar...

bizim isimiz nedir....para kazanmak...ONUMUZDEKI BIR AYI TAHMIN ETMEK....GIRMEK....PARAYI ALIP VE TUYMEK....

ne dedim....26 aralikta....2012 de borsalar cikar dedim...uzuunnn bi yorum verdim....mala girdim...borsalar cikti....kari aldim ve ciktim.....

simdi ne yapiyorum.....FIRSAT KOLLUYORUM....

yeni bi tahmin yapacagim....ona gore yeni bi poz alacagim....

BORSA BUDUR....DEGISEN DUNYAYA VE ONUN YANSIMASI OLAN BORSAYA ADAPTASYONDUR.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

kimse sormadi....

ama ben sorayim....sizce kuzu niye pozu kapatti....hafta sonu sorusu....

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

selamun aleyküm
                          acaba kuzu neden pozunu kapattı ...
                          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• polat55
                            Tecrübeli
                            • 09 Temmuz 2011
                            • 539

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            kimse sormadi....

ama ben sorayim....sizce kuzu niye pozu kapatti....hafta sonu sorusu....
                            Çoğu kişi çıkışa inanmaya başladı, yukarıda hedefler vermeye başladı çünkü...bildim mi üstat?
                            Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• gemici
                              Ne yazar...
                              • 25 Mayıs 2009
                              • 250

GM yine dünya lideri

İki yıl önce iflasın eşiğinden dönen Amerikan otomotiv devi GM, en çok araç satan şirket ünvanını Toyota'dan geri aldı.

Lombağın biri bu iki firmanın da batacağında ısrar etmişti..................acaba hala millete konuşabiliyor mu.......................
                              itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................

Yorum

• BEDESTENLİ
                                Aktif
                                • 01 Haziran 2008
                                • 276

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                size birini tanitayim....ne derse,,,,,ardinda onemli bisey vardir.....yoksa bisey demez okur gider....

tersse gorusu benimle....onu israrla belli eder....10 yildir foprumlardan tanirim...eski platodan...simdi matriks oldu....

yazisini nerede gorsem okurum...DERINDIR....BELLI ETMEZ....

Kibardir....ama taviz vermez....

sevgili BEDESTENLI....10 yil sonrada olsa...bu iltifatlarimin gercegin yaninda az oldugunu biliyorum....

sevgiler...eski dusman ve saglam dost....
                                kuzum ..

bu tanıttığın bensem...

1 .seninle ters görüşlü değilim..katılmıyorum..

2. eski plato ya üye bile olmadım ..katılmıyorum..

3. plato ya üye olmadığımdan seni okumadığımdan dolayı ise eski düşman olmamız imkansız..katılmıyorum..

çünkü seni böyük köyde tanıdım.. ordan sonrasınıda biliyorsun..
                                Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information