kuzu abi FEYZA FEYZA demişti.shortta kalan boğaların altında ezilir bu sefer...
kuresel ekonomi ve turkiye....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sevgili bos ve guneysu kardeslerime tesekkurler....
olumlu yonde elestirileri ucun....
birincisi....tam kaos un gobeginde....ben yalpalarken...***kuzu bu senin anin...eskiden ne yapiyorsan onu yap****DIYISI...
ikincisinin.....***bundan politik olarak bisey cikmaz****korkma ana yorumuna don deyisi....
kuzu kadirbilir.....boyle dostlara ve elestirelere can kurban....60 500 de mala oturtular....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
teknikcilere....
grafikleri euoro bazli izleyin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yaramı depreştirdin kuzu abi şimdikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili bos ve guneysu kardeslerime tesekkurler....
olumlu yonde elestirileri ucun....
birincisi....tam kaos un gobeginde....ben yalpalarken...***kuzu bu senin anin...eskiden ne yapiyorsan onu yap****DIYISI...
ikincisinin.....***bundan politik olarak bisey cikmaz****korkma ana yorumuna don deyisi....
kuzu kadirbilir.....boyle dostlara ve elestirelere can kurban....60 500 de mala oturtular....
59800 den girip, 60400 den çıktığım full longumu getirdin aklıma
Yorum
-
esas onemli olanda....kari nerede alacagiz....
kuzuinun prensibi neydi.....bi kodun iki oldumu.....kesinlikle aldir.....
7 gun once 1 koduk....simdi 6000 puan yukardayiz....dunde yarida 1000 puan aldik...
simdi kar 7000 puan oldumu....yani 67 500.....
1 kodun 2 oldu....yuzde yuz kar ve 7 gun....
bu iddia 26 aralikta ki yorumumla oluyor....NEYDI O....2012 DE BORSALAR ONCE YUZDE 25....sonra gene yuzde 25 cikar deyisimdi....
ilk kari....ilk dalgada aldik....o 1 kodum 1.5 aldim di.....bu ikinci dalga....1 kodum 2 aldim olacak....
VE HENUZ BOGA YORUMCULAR HEDEF FEYZA DEMEDILER BILE....
ve kuzu tirlari yukledi gidiyor....hepsi 20 gunde oldu...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kızma ama iyi halt etmişsin..İnsan en azından yüzde 50 yola devam eder..PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaramı depreştirdin kuzu abi şimdi
59800 den girip, 60400 den çıktığım full longumu getirdin aklıma
Bizim KY ya külliyen alır ya külliye satar zaten..Çıktıkça satim yada düştükçe alim yoktur..
Tam tersine düştükçe satar çıktıkça alır..
Ama KY de ne yapsın..Basın öyle güzel yerine getiriyor ki cover lama görevini..
Borsa 65000 lerde iken heryerde ralli beklentisi vardı..Hisselerinize sahip çıkın AKP tek gelecek (sanki koalisyon var iktidarda
) ralli olacak deniyordu..
Bizim böyyök böyyök teknikçilerimizde bu yazıların etkisi altında 77.000 80.000 hedefleri veriyorlardı..
Şimdilerde de aman hisse almayın en az 2012 temmuz una kadar diye yazılar okuyorum..
Forex de 5-10.000 doları (yanlış hatırlamıyorsam miktarı) milyon doların üzerine çıkaran henüz çok genç yaştaki adama sormuşlar bunun sırrı nedir demişler..
Gazate tv basın yayın hiç bir şeyi takip etmedim demiş..
Borsa 50.000 seviyelerinde ne süredir..6 aydır..hımm
Dünya yıkıldı avrupa battı denildi bitti bunlar dağılacaklar dendi..Onların borsası bu kadar düşmedi bizim borsa yüzde 30 çakıldı..
Bazı kağıtlara bakıyorum f/k lar son çeyrek rakamları gelmediği halde (zarar yazmazlar herhalde son çeyrekte) 5-10 arası..
Komedi rakamlar aslında..
Büyük holdingler ile bankalarda da durum aynı..
S&P50 0 ün f/k sı kaç bilmiyorum ama geçen cisco hisse başı 40 cent kar açıkladı..18 dolar idi..
Bloomberg de adam dow 10.800 lerde iken şöyle diyordu..Heyyy bizi alın biz ucuzuz..
Onlar ucuz ise biz neyiz..
Ha dersiniz bunca kar yazan firmalar 2012 de külliyen zarar yazacak bakma o f/k lara ..Bir anda değersiz kalacaklar ..Borsalar geleceği fiyatlar..
Eyvallah derim..
Ama ben şahsen belli bir strateji dahilinde risk almanın mantıklı olacağını düşünmeye başladım..
Risk almadan borsa olmaz zaten..
Yorum
-
bildiginiz gibi....suru mala geldimi...kuzu yayladadir....mezbaha suruye hep yakindir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
olurmu öyle şey dostum, sana kızılır mı ?gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKızma ama iyi halt etmişsin..
abi aşşa köyde konjonktür diye bişey varya... tüm mesele bu işte bence konconktürkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbildiginiz gibi....suru mala geldimi...kuzu yayladadir....mezbaha suruye hep yakindir....
2-3 aydır piyasayı öyle bir şekle soktular ki (özellikle aralık 15-30 u arası ) BIKTIRMA operasyonları ile
dışarısı yükselirken, yükselmeyen, yükselmediği gibi üstüne birde düşen
şu son 10 gündeki 49200--54300 yükselişinin olacağına tüm kalbiyle inanan 3 kişiyi geçmez
bilmiyorum sadece benmi böyle düşünüyorum, yoksa KY nin çoğu böylemi düşünür (pastadaki others şort a bakarsak, ülkemizin garanti dahil tüm aracı kurumları bile İNANMAMIŞ ki şort üstüne şort açmış )
insanın beyni son 15 gün, 1 aydaki seanslara göre çalışıyor bence... borsa hep o son zamanlardaki gibi olacak diye hissetmeye başlıyor ve buna inanıyor
bu PSİKOLOJİ içine giriyor ki, en büyüklerde bunu senden benden iyi biliyor
zaten çoğu KY de mala giremezdi, çünkü zaten full malda, tekrar mal alacak para olduğunu sanmıyorum portföylerde
sürü bu saatten sonra hiç gelmeyecek, son yükselişe inanmadık, sonrasına da asla inanmayacağız...
hergün '' tamam bu son, bundan sonra düşüş var...'' psikolojisine girdikya, daha bu düşünceden çıkamayız
biz DÜŞÜŞ bekledikçe de, sürü olarak yükselişe inanmadıkça
PALA sürdükçe yukarı sürecek
NOT: benim gibi düşünen KY var ise, bende varım derse sevinirim ki... tek mal ben değilmişim demekki diyerek avutayım kendimi
Yorum
-
[QUOTE=gundwane;402123Ama ben şahsen belli bir strateji dahilinde risk almanın mantıklı olacağını düşünmeye başladım..
Risk almadan borsa olmaz zaten..[/QUOTE]
Sn.Gundwane sizin çok net yükselmek için bana sebeb sayın dediğinizi hatırlıyorum.Düşmek için birçok sebeb saymıştınız. Şimdi geldiğiniz noktaya birçok insan geldi. herkes risk almaya başladı. hemde dünden itibaren. ve kazanıyorlar da. Düşüşe inanan kişi sayısı sıfıra geldi neredeyse.Kriz lafını duyunca gülümsemeler başladı yüzlerde.alaylı bir ifade ile.
Yorum
-
hadise sudur....dow 12 700 ikili tepedir....dow 12 570 de....
burayi iyi kavrayin sincik....
bizdeki usaglar kivraktir....dow 12 700 lere gelmeden gider tepeye otururlar....hizla yaparlar bunu....adetleridir...
sonra dow gidim gidim 12 700 e gelirken bunnar okutur....elif...mertek...direkt....oyretir....ve dow 12 700 e degecegi gun....hersey guzelken....bu kivrak usaglar....ANIDEN YUZDE 4 EKSIYI YAZIVERIRLER....anadin ni....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dolayisiyla....bilgiyle silahlanmis bizler....
silahlarimiizi kullaniliriz....
paraya donusmeyen bilgi....kutuphanedir....bi poha yaramaz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
döktürmüş yine kuzu m...
aşağı çekip çekip vatan evlatlarına şort açtırıyorlar...Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
-
36 000 şort...bunnarı doğramadan bu geri gelmez...
inandırdılar düşüşe herkesi...
avrupa nın notunu düşürdükleri gün biz hepsinden fazla düştük..
o gün erkenden çıkan dedikodu şort açtırmak için yapılan oyundu..
başardılar...Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
Yorum