kuresel ekonomi ve turkiye....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • k3r3m
    Aktif
    • 31 Temmuz 2011
    • 665

bir de sayın kuzu
    bu belirsizlik ortamında, genelde bir hafta yukarı
    bir hafta aşağı şekilnde hareket ediyor skender
    bunun sebebini psikolojik olarak da şöyle düşünüyorum, millete 2 gün müsade veriyor beyinleri dinlensin diye... zararda olanlara daha sağduyulu(!) davranıp pztsi stop loss yapsın diye...
    "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3010

Uploaded with ImageShack.us

skenderin pozisyon bu diyorsun yani,
      ağı aşağı açmak lazım, o daha lazım bize
      paylaşım için teşekkürler kuzu.

tersi halinde kanat çıkartır artık.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

bilmem annatabildim mi....TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....

detaylar bende kalsin....zamanlama yani....para incik bunun icinde....DEHR hukmeder.....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          TERSI HALINDE ISE....yani CDS lerde....****credit event***...hali olusmazsa....10 000 puan yukari....

nedir credit event.....

CDS lerin triger edilmesidir.....yani city....londondaki yawriler....yani walll....newyorktaki yawrilerin ellerini ceplerine sokmasidir....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

nedir credit event.....

CDS lerin triger edilmesidir.....yani city....londondaki yawriler....yani walll....newyorktaki yawrilerin ellerini ceplerine sokmasidir....
            bilmem annatabildim mi....TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....

detaylar bende kalsin....zamanlama yani....para incik bunun icinde....DEHR hukmeder.....
            HAYIR abi

ben hiç bişiy anlamadım

yakın zamanda birşeyler olacak

ya 10000 puan yukarı, ya 10000 puan aşağı... gideceğiz

ama ne zaman olacağı belli değil... olacağı zaman sen bizlere HABAR EDECEKSİN

FLAT şekilde, pusuya yatın... işaretimi bekleyin... evlatlarım

dediğini duyar gibiyim abi...

sevgi ve saygılarımla

Yorum

• labtek
              Tecrübeli
              • 11 Ekim 2009
              • 505

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              HAYIR abi

ben hiç bişiy anlamadım

yakın zamanda birşeyler olacak

ya 10000 puan yukarı, ya 10000 puan aşağı... gideceğiz

ama ne zaman olacağı belli değil... olacağı zaman sen bizlere HABAR EDECEKSİN

FLAT şekilde, pusuya yatın... işaretimi bekleyin... evlatlarım

dediğini duyar gibiyim abi...

sevgi ve saygılarımla
              Kuzu persembe günü mesaji aldik. Flat olmustuk. Su an yazdiklarini Pega_sus cok iyi formüle etmis...
              Kuzu bende pega kadar anladim vallahi... Bizi unutma. Emir gelmeden furusmak yok, diye biliyoruz biz... Bekleriz... Sen varsin yaa.... Tsk.
              Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• boş
                Aktif
                • 02 Aralık 2008
                • 253

SN Kuzu bu stratejiyi etkilermi acaba ?
                svg

21 Ocak 2012 Cumartesi, 16:04:57

Yunanistan hükümeti, PSI (özel sektör katılımı) planı olarak bilinen borçların azaltılması amacıyla yürütülen görüşmelerin beklenmedik şekilde durduğunu ve kreditörler adına görüşmeleri yürüten Uluslararası Finans Enstitüsü yöneticilerinin Yunanistan'dan ayrıldığını bildirdi.

Başka bir kaynağa göre görüşmeler telefon görüşmeleri ile sürdürülecek.

Yunanistan Başbakanı Lukas Papadimos ve Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Evangelos Venizelos, IFF yöneticisi direktörü Charles Dallara ile dün akşam 4 saat süren bir görüşme yapmıştı.

Görüşme sonrası Venizelos müzakerelerin bugün de devam edeceğini söylemişti.

Bir hükümet yetkilisi ise kesilen görüşmelerin yeniden başlaması için yeni bir tarihin belirlenmediğini kaydetti.

Yunanistan'ın borcunu 100 milyar euro kadar azaltacak olan tahvil takası görüşmelerinde yeni tahvillerin faiz oranları üzerinde tartışmalar sürüyordu.

Bir yetkili görüşmelerin Almanya ve IMF'nin yeni tahvillerin faiz oranının yüzde 3'ün altında olması talebi sebebiyle kesildiğini, müzakerelerin 30 ocaktan önce tamamlanmasının mümkün görünmediğini kaydetti.

Yorum

• zamanlama
                  Speedy Trader
                  • 24 Mayıs 2007
                  • 109

50500den 55bine 4500 puanlık çıkış..11 ocaktan başlayan çıkış ve alım..
                  fiyatlar yalan,pozisyonlar gerçek...
                  parayı basar,malı alır çıkarır..malı satar düşürür..takaslarda bu hep görünür..
                  sene oldu garantide bunu yapan citi yi kullanıyor..garantini son 10günlük saçma sapan gidişini bir hatırlayın..dışarısı gerilerken, %4-%4 artı yaptı 3 gün boyunca,558 den kaldırdı,6,42 yaptı...neden?ben hikaye kısmına bakmam, adam mal almış görüyosam nedeni bellidir..vobda da aynı şekilde mal almışlar çıkışta..
                  Fiyatlar neden yalan..7 den 6 liraya inmesi 3 gün sürüyor..7 ye gelince kardayim dememek lazım,sattım kardayım demek lazım..
                  garanti de birde ağustosdan takas var..garanti yat. tek satıcı..88 milyon..çıkışta yani diğer kısmı farkı 33 milyon civarı..düşünün citinin son 12 günlük 41 milyon alışına rağmen,ağustostan 33 milyon diğer farkı..

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

beklenti yaratildi gene....avrupa finans bakanlari herderde deva diyor....skender agam....suruyu suyun kenarina getirdi....

usaglar haydi nehiri gecelim diyor....nehir bulanik ici gorunmuyor....

bulundugum tepeden suruye bakiyorum...hepsi bi arada....

yeni bogalar....eski boga yeni tosunlar....hadim edilmis eski tosunlar yani okuzler....melesiyorlar....

su kaypak ve bulanik ici gorunmuyor......icinde timsah yilan ciyan ne ararsan var....

allahtan rabbim beni kuzu yaratmis....tepeye oturmus guzelce otliram...suyu kaya oyuklarindan icip...tuzu topraktan yaliram....

Yorum

• marmaralı41
                      Aktif
                      • 18 Kasım 2011
                      • 194

Bakalım hangisini seçecekler...

hadise sudur....dow 12 700 ikili tepedir....dow 12 570 de....

burayi iyi kavrayin sincik....

bizdeki usaglar kivraktir....dow 12 700 lere gelmeden gider tepeye otururlar....hizla yaparlar bunu....adetleridir...

sonra dow gidim gidim 12 700 e gelirken bunnar okutur....elif...mertek...direkt....oyretir....ve dow 12 700 e degecegi gun....hersey guzelken....bu kivrak usaglar....ANIDEN YUZDE 4 EKSIYI YAZIVERIRLER....anadin ni....
                      bos...

dow 13 000 i goze almis gorunuyor....12 700 de ikili tepe ayagina teknikci ucun bi geri cekilir short actirir ve doner 13 000 de dograr....

EMME....genede sen pesini birakma....benide uyar...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

marmarali....

ayni seyi izliyoruz...merakla....karar anindayiz bugun...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

insanoglu....ya meraktan ya taraktan gidermis....

Yorum

• pit
                            Katılımcı
                            • 09 Eylül 2011
                            • 161

tarak çift "r" li olmayacak mıydı

Yorum

• boş
                              Aktif
                              • 02 Aralık 2008
                              • 253

Kuzum Erol kaptan önemli direçler geçildi diyor !

Yorum

• KUTERO
                                Beybaba
                                • 19 Temmuz 2007
                                • 437

boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kuzum Erol kaptan önemli direçler geçildi diyor !
                                aman.. Vob dirençten döndü..
                                endeks az üzerinde kapattı ama tuzakta olabilir..

şu yazı ilginç..

ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero

January 23 Trading Omens From Art Cashin

23.ocak istatistikleri..
                                İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                                İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information