Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Artık topikler arası kavga vs. kapansın. Yönetici arkadaşlarım , forumda hakaret ve sataşma içeren tüm yazıları silebilir. Kuzu yu okumayan girmesin topiğine kardeşim... Hakeza buradakiler de diğer topiğe girmesin okumak zorunda değilsiniz bir birinizi. Eğer hakaretle işi çözecekseniz vuruşarak çözecekseniz özelden yazışsın forumun huzurunu bozmasın kimse.
konuya muhatap olan her kim olursa olsun saygı çerçevesinde kalmayı tahattüt edip forum katılımcılarından gerekli özrü dilemedikleri sürece konu kapanmaz.çünkü yapılan davranışlar yenilir lokmalar değildir.bu mesajımı her iki topiğede değiştirmeden kopyaladığımı bilmenizi isterim.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Edip Cansever bir dizesinde derki;
Zulmün hiç biri insana göre değil kardeşler...
Biribimize zulmetmekten vazgeçmek dileğiyle tüm forum sakinlerine selamlar, saygılar...
BAYBARS SEZEN Yazıyor "ABD yine borc tavanini yukseltmeye mecbur olacak (18 Ocak)... ABD bankalara acil taze para lazim BAC gibi)...Hele hele gecen hafta FED in yonetiminde degisiklik oldu ve yeni uyelerde Q3 u destekliyenler giderek artiyor(25 Ocak) ...."
ne oldu....4000 puan kardayim....buyur .....ne diyorsam o....ha ha ha
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
yarin karin yarisini almak lazim....short katliaminda.....4000 puan kardayim....1500 de yarin gelirse 5500 eder....
ilk dalga....26 araliktan....5 ocagadaydi....
ikinci dalga simdi geldi.....YATAY DALGALAR BUNNAR....ama biz ikisindede para yaptik....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
seni topigimde daha cok gormek ve daha fazla muhatap olmayi isterim....oteden izledim seni....iyisin.....
ha ha ha...yaw hocam hastanin ayagina doktor kendi geldi simdi.....
benim simulasyonum....bu dalganin hedefini....ulusal 30 da ....70 000 veriyor....yani daha 6000 puan var oraya....totali dalgada 10 000 puan....
bi bak....ucuyormuyum gene....ozelime bi yaz goruslerini....
sular bu kadar bulanıkken
euro bu kadar göçmüşken?
tamam sentiment short ama yukarıya ne kadar daha gider ki?
hangi makro beklenti var ki bu kadar yukarı çıkması gereksin?
Yorum