kuresel ekonomi ve turkiye....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • repalize
    Aktif
    • 05 Aralık 2011
    • 311

SN k3r3m

Yazdıklarınızın altına imzamı atyorum

Aynen katılıyorum
    saygılar

Yorum

• repalize
      Aktif
      • 05 Aralık 2011
      • 311

Günlerce aylarca konuşulması gereken verim alınabilecek bu topiğin haltıda 7 günde karıştı ehhh doğru düzgün konuşmayı öğrenemezzsek eğri eğri konuşmayı öğreniriz ... ee ne oldu şimdi aklı başında yazacak kimse de yok..

küresel güçler karşısında en büyük sorunumuz bu değil mi zaten.. iyi düşüneni farklı göreni iyi bir planı olana mutlaka takılacak bir kulpumuz vardı ( bkz Rahmetli Özal ve kulp takanı Demirel)

biz bunları görmüş bir kuşağız bunlardan ders alıp evveliyatla birbirimizi saygıyla dinlemeyi becermeliyiz.. yoksa küresel güç skender için hiç birimizin ehmmiyeti yok..

dün fatih altaylı nın köşe yazısı ilgimiz çekmişti krizi korkutan adam...

bizim de burada beyin fırtınasından bir nebze istifade ile küresel ekonomiden faydalanmamız lazım geliyor.. emme guzu gibi skender i görmüş sillesini yemiz dersini almış ezberini etmiş farklı bakış açısına sahip insnalara saygı duymamız gerekiyor..

farklılılar olmasa hepimiz aynı şeyi düşünsek ne kadar da .oktan bir durum olurdu değil mi..düşünsenize hepimiz aynı anda aynı şeyi yapıyoruz yada yapmak istiyoruz açıkcası benim hiç hoşuma gitmezdi.

İsim zikretmem hiç kimseye iltimas göstermeye çalıştığım manası taşımaz.. buradan çıkartılacak anlam..her görüşe ortak mesafe ve saygı..

saygılar..

Yorum

• karınca06
        KASAP
        • 12 Nisan 2009
        • 976

repalize Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Günlerce aylarca konuşulması gereken verim alınabilecek bu topiğin haltıda 7 günde karıştı ehhh doğru düzgün konuşmayı öğrenemezzsek eğri eğri konuşmayı öğreniriz ... ee ne oldu şimdi aklı başında yazacak kimse de yok..

küresel güçler karşısında en büyük sorunumuz bu değil mi zaten.. iyi düşüneni farklı göreni iyi bir planı olana mutlaka takılacak bir kulpumuz vardı ( bkz Rahmetli Özal ve kulp takanı Demirel)

biz bunları görmüş bir kuşağız bunlardan ders alıp evveliyatla birbirimizi saygıyla dinlemeyi becermeliyiz.. yoksa küresel güç skender için hiç birimizin ehmmiyeti yok..

dün fatih altaylı nın köşe yazısı ilgimiz çekmişti krizi korkutan adam...

bizim de burada beyin fırtınasından bir nebze istifade ile küresel ekonomiden faydalanmamız lazım geliyor.. emme guzu gibi skender i görmüş sillesini yemiz dersini almış ezberini etmiş farklı bakış açısına sahip insnalara saygı duymamız gerekiyor..

farklılılar olmasa hepimiz aynı şeyi düşünsek ne kadar da .oktan bir durum olurdu değil mi..düşünsenize hepimiz aynı anda aynı şeyi yapıyoruz yada yapmak istiyoruz açıkcası benim hiç hoşuma gitmezdi.

İsim zikretmem hiç kimseye iltimas göstermeye çalıştığım manası taşımaz.. buradan çıkartılacak anlam..her görüşe ortak mesafe ve saygı..

saygılar..
        altına ımzamı atıyorum.....

evet topık sahıbının görüşüne katılmayan ülkede kaos olmaz dıyen bır kışıye topık sahıbı ve okuyucuları tarafından ınsafsızca bır saldırı.Ayrıca konuyu uzatmayalım kapatalım dedıkce bunları duymayan topık sahıbı ve okuyucularının saldırı ve laf sokmalara devam edılmesı sonucu olay buralara gelmıştır.Topık okuyucuları olaya karısmasa ılk konuyu kapatalım teklıfınde olay kapatılsa sonuç bu olmazdı.Halen laf sokmalar devam edıyor arkadas adam ne demış bu ulkede kaos olmaz demış.Bunun neresınde kötuluk ve saldırı var.Bu konuyu kapatalım ve bırbırımıze laf sokmayı bırakalım.Bu topıge tek bır yazı yazdım gevseme bekleyen kısının gevseme gelmeyınce 1-2 gun sonra cıkarak şuradan long actım demesıne ıtıraz ettım.Yıne aynı tavır ve saldırılar ama agzımı acarak tek bır laf bıle etmedım.Siz öyle ıstıyorsanız öyle kalsın dedım ve konuyu uzatmadım.Uzatsam demekkı bu olaylar o zaman yasanacakmış.Arkadaşlar savundugunuz kışı bu forumda ve dıger forumlarda yasaklanmış yazı yazamayan bır kışı.Bu forumda yasağı kaldırılmış ve yazılarına devam edıyordu.Şu an içinde kımse saldırmadı agzını bozmadı ama o elıne ılk fırsat gectıgınde ya o ya ben dıyerek şantaja başladı var mıdır böyle bır sey...

Yorum

• polat55
          Tecrübeli
          • 09 Temmuz 2011
          • 539

Onu bunu bilmem...ben sayın kuzu dan çok faydalandım ve de faydalanmaya devam etmek istiyorum..
          Saygılar..
          Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

manif Nickli Üyeden Alıntı
            uçan popoya ne isim verilir?
            uzmanlık sorusudur.
            VOLVO Nickli Üyeden Alıntı
            kuzu mu
            sadrazam Nickli Üyeden Alıntı
            burada birileri değerli bir şahsiyete laf sokmaya çalışmış. ki o densiz?
            yok be harun. sadece kuzu'ya laf attık
            farklı bie nickle girip bizi izliyor olabilir. söylentiye göre 6 tane niki varmış.
            kuzu tarzı bi analiz yapayımmı?
            manif Nickli Üyeden Alıntı
            ne adamsınız ha...sizden korkulur..
            hepimiz kuzuyuz len.
            bu nasıl bir cevap? önce havaya girmem lazım. sıradan, alelade, aciz, ezik bir takipcimmiş gibi ısrar et önce...
            nedir sendeki bu guzu fanatikliği

Yıllardır saçımı süpürge ettim bir bakım yapmadın şeyime. o bir ikerim diyor hepiniz hazır ola geçip bakım yapıyonuz.
            Sn.Guzu öncelikle karşılıksız verdiğiniz tüm emekler için ALLAH (c.c) razı olsun diyorum. Sizdeki engin makro bilginizi bunca yıllık hayatımda başka bir kimsede görmedim. Göreceğimi de sanmam. Yaşım 102 çünkü

Not:Son cümleyi atla.

keyborsa dostlar meclisi....12.01.2012....sahife 279 ve 280.....diger sahifelerde de bu tarz yazilar var....

kaldiki bu yazilar....poritino barisi sagladik guzu dedikten cookk sonra olanlar....

simdi hepimiz ayni forumdayiz....sizce bunlar normal mi....

normalse sorun yok....degilse adalet yok....

ve....ADALET MULKUN TEMELIDIR....o yoksa mulkte yoktur.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

burada....

sadrazam ve volvo nickli kardeslerimde sizce bi sorun yok mu.....sadece kuzuylami alay ediyorlar...yoksa onu okuyan ve begenenlere ezik zavalli diyerek...neyi anlatiyorlar....kuzu gunde 5000 okuma aliyor....bazi gunler yazmiyor bile...bu 5000 okuma ve okuyanlar...bu hakareti hakediyor mu....

ediyorsa sorun yok....

bu degerli iki kardesim....hangi yorumlari yapmislarda....bu 5000 okumayi saglayan insanlar onlari okumamislar...

veya....

madem siz....tabirinizi size donup yazarsam...EZIK VE ZAVALLI DEGILSINIZ....neden kuzuyu satir satir takip ediyorsunuz...kendi topiginiz ve kendi yerinizde baskasina bulasmak yerine...isinize baksaniza kardesim....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

sonra bolusulemiyen sey ne....kuzunun populer olusu...

lem oglum bu para getirmez ki kuzuya....

ayrica yorumlari iyi olsaydi guzunun....

skender onuda bi TV sine cikarir....bi gazatasinda kose yazisi yeri verirdi....VERMEDI....

DEMEKKI KUZU OLMAK EYI BI POHH DA DEGIL....kiskanilacak bi yanida yok....

FORUMLARDAN...skender agam iki kisiye is verdi....

birisi yigit bulut kardesimiz....oburu borsasihirbazi kardesimiz....

gidin onlari kiskanin....

guzunun eti neeeee.....budu ne....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

simdi ben yannis ata oynadim....

mesala endeks 70 000 ila 72 000 ken...bu forumda...makro tamam kardesim bu borsa gocer dedim....herseyi sat dolaragec dedim... vob u shortla....1.45 den dolara gectik.....agustosta 1.87 iken dolari sat tl ye gec ve borsada long oyna dedim....

altin....

1900 e degmeden topik actim altin gocecek dedim....goctu.....

skender agam....kuccuk yatirimci dusmanisin sen dedi....ne TV si....ne GAZATASI....ne oda ne buda yerin yok dedi....VAR DESE GIDERMIYIM...o biliyor gitmiyecek dik oldugumu...

eeeeeee hakli....BIDE OLMALIMIYDIM YANI....ETIM NE BUDUM NEEE....

....

HA HA HA......

etim yok budum yok......emmmeeee....2 kg dashaklarim var lemmmm....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

hickimse ve hicbirtehtit beni halkimin yanindan alamaz.....

cunkiiii....

ben bi devsirme yavrusu degilim......BEN BI GOCEBE TURK COCUGUYUM....VE GARIBIM...VE BEN DEVLETLER KURDUM....IPNELER ALDI...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

tabiiki....

bana satasanlara cevap vermem gerek.....

ve...

karsi cevaplar olacaksa....bir bilgi duzeyini kopruyarak olsun....size yakissin...en azindan insan oldugunuz anlasilsin verdiginiz cevaplarda.....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

beni seven....ve izleyen....EZIK DOSTLARIM.....

kuzu....

icabederse....ezer ve gecer....siz bulasmayin ve uzulmeyin....

ben 1000 atliyim....ceddim gibi....bin atli akinlarda cocuklar gibi HURUM....

ve ben 1000 atliya bedelim.....

Yorum

• repalize
                          Aktif
                          • 05 Aralık 2011
                          • 311

Forumda Sayın Kuzunun Art niyetli olduğunu düşünmüyorum...

bir defa adamın burada yazma zorunluluğu yok.. işide biliyor.. gider kazanır parayı istediği gibi de yer.. bundan hiç birimizin ruhu bir şey duymaz..

iyi niyetinden dolayı benim gibi ekonomi piyasalarından bi haber insnaların bakış açılarına zenginlik getiriyor.. inanır dediği gibi yaparım yada yapmam.. bu benim bizim elimizde..

söylediklerinden zarar edebilirim.. etmeyedebilirim yine bu tercihimle alakalı ama..

şu noktayı iyi ayırt etmek lazım.. hakaret etmek -- saygı göstermek ben saygı göstermeliyim kendi adıma çünkü onun kadar tecrübem yok..

Hakaret etmek ise insanın acizliğini ortaya koyar bunu yapan herkimse onun için söylüyorum isim yok !

Bildiğin emin olduğun bir konu varsa çıkıp tezini açacaksın.... eğer yoksa susacaksın ki adam sansınlar ( benim gibi)

Saygılarımla

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

USAGLAR....

artik bilgi filan yok....iki tane geyik topigi var....biri dostlar meclisi....biri bu....

Yorum

• repalize
                              Aktif
                              • 05 Aralık 2011
                              • 311

bunlarda bilgi

Yorum

• repalize
                                Aktif
                                • 05 Aralık 2011
                                • 311

Avcılar soguk bir kış akşamı kahvede toplanıp anılarını tazeliyorlarmış. 3-4

avcı anlattıktan sonra sıra Ömer'e gelmiş:

-"Soguk bir kış akşamıydı heryer karlıydı karşıma ikitane geyik cıktı. Namluyu dogrulttum ve ateşettim. Geyik yere serpildi. Geyigin ayaklarını attım omzuma.."

Bu esnada avcının kızı gelir:

-"Baba baba annem seni eve cagırıyor" der.:

-"Tamam kızım sengit ben geliyorum" der ve avcılara döner:

-"Nerde kalmıştık attım ayagını omzuna verdim tarragı verdim tarragı verdim tarragı".

Yorum

Working...
                                X

Debug Information