Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sayın Efekent,
Soda; 2011 yılı net kârı 193.912.196,92TL olduğunu da dikkate alırsak orta vade için en en uygun alım yeri nedir? hisse için yorumunuz nedir?
Kap : Netas telekomunikasyon a.s. / netas [] ozel durum aciklamasi (genel) 08.03.2012 16:19:13
kap : Netas telekomunikasyon a.s. / netas [] ozel durum aciklamasi (genel) 08.03.2012 16:19:13
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Alemdag caddesi no 171 umraniye istanbul
telefon ve faks no. : 216-5222000 216-5222222
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 216-5222025
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : 07.03.2012 yonetim kurulu kararlari hakkinda
07.03.2012 tarihinde sirket merkezinde toplanan yonetim kurulu gerceklestirilen 304 no'lu toplantida asagidaki kararlari almistir:
Karar 5
sirket anasozlesmesinin ekteki tadil tasarisi metnine uygun olarak degistirilmesine, gerekli izinlerin alinmasi ve islemlerin yapilmasi hususunda sirket yonetimine yetki verilmesine karar verilmistir.
Karar 6
bagimsiz dis denetim kurulusu olarak 2012 mali yili icin gorevlendirilmek uzere "drt bagimsiz denetim ve serbest muhasebeci mali musavirlik a.s" firmasinin secilmesine, yapilan secimin genel kurulun onayina sunulmasina karar verilmistir.
Karar 7
yonetim kurulu komitelerinin yapisi gozden gecirilerek icra komitesinin yerine kurumsal yonetim komitesi olusturulmasina, komite baskanligina alpaslan korkmaz, komite uyeliklerine david a. Walsh, m. Cumhur ozdemir ve memet yazici'nin secilmelerine, sermaye piyasasi kurulu duzenlemelerinde ongorulen aday gosterme, riskin erken saptanmasi ve ucret komitelerinin gorevlerinin kurumsal yonetim komitesi tarafindan yerine getirilmesine karar verilmistir.
Karar 8
denetimden sorumlu komite uyeliklerine ali tigrel ve alpaslan korkmaz'in secilmelerine, komite baskanligina ali tigrel'in secilmesine karar verilmistir.
Karar 9
guvenevler mahallesi cinnah caddesi no. 12 / 2 kavaklidere ankara adresinde netas telekomunikasyon a.s. Ankara subesi unvani altinda bir sube acilmasina, sube yetkilisi olarak cengiz sahna'nin iki yil sure ile atanmasina, keyfiyetin tescil ve ilanina karar verilmistir.
tav üzülme.ben dencm dan kol gibi içerdeyim.ben ve iki arkadaşım.12 tl maliyet. mgrosu göz göre göre satmadım 1675 ten.malı kaçırmayalım hesabı.şimdi çep delik çepken delik kevgirmisin be kardeşlik
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
ABD Ankara Büyükelçisi'nin Hilton'da biri kadın 4 gazeteciyle yaptığı sır görüşme deşifre oldu...
Güncelleme:08 Mart 2012 15:50
Takvim Gazetesi yazarı Ergün Diler, ABD Ankara Büyükelçisi Francis Riciardone'nin 4 gazeteciyle Hilton otelinin bir katında sır bir görüşme yaptığını öne sürdü. Bu görüşmede Riciardone'nin sorduğu sorular ise oldukça dikkat çekici: 'Başbakan kanser mi?, İyileşme umudu var mı?, Sağlığı yerinde haberleri gerçek mi?, En sağlıklı bilgiyi nasıl alırız?, O giderse yerine kim gelir?' İşte Takvim yazarının o iddiası
Riciardone, Başbakan Erdoğan'ın 26 Kasım 2011'de geçirdiği ilk operasyondan sonra 4 önemli gazeteciyi İstanbul Hilton'da topladı.
ÇOK GİZLİ GÖRÜŞMEDE NELER KONUŞULDU
"Çok gizli" görüşmede, 'Sağlık memuru' Büyükelçi, "Erdoğan'ın durumu ciddi mi? 'Sağlığı iyi' haberleri gerçek mi" diye sordu.
* * *
Gölge CIA olarak bilinen Stratfor'un topladığı bilgiler, daha doğrusu DEDİKODULAR ortalığa saçılmaya başladı. Önce STRATFOR'un patronu George Friedman'a bağlı olarak çalışan EMRE DOĞRUismini duyduk.
Daha sonra DOĞRU'nun TR705 isimli CHP'li KAYNAĞINI ve paylaştığı bilgileri... İlişkiyi anlamaya çalışırken DOĞRU'nun şimdi TÜSİAD'ın ABD Temsilcisi olduğunu öğrendik. "Tamam bitti" diye düşünürken TR325 KOD isimli Faruk Demir sahneye çıktı.
Ankara'da boş bulduğu her kapıdan içeri giren DEMİR, en son Başbakan Erdoğan'ı ameliyat eden ekibin yanına sızmış! 'ERDOĞAN KOLON KANSERİ 2 YIL ÖMRÜ VAR'
Ve ekipteki bir arkadaşına dayanarak "Erdoğan kolon kanseri. En fazla iki yıl ömrü kaldı" raporunu hazırlayıp teşkilata yollamış...
Belli ki önümüzdeki günlerde yeni FİGÜRANLARLA tanışacağız.
Şu an için sadece TR325 ile TR705'i biliyoruz...
Hep söylediğim bir şeyi tekrar edeyim: ÖĞRENECEĞİZ...
Zaten yakında ÇARŞI KARIŞACAK, gizli saklı kalmayacak. Ancak o güne kadar sabır! TÜRKÇE İTALYANCA FRANSIZCA ARAPÇA BİLİYOR
Neyse şimdi konumuza dönelim.
Sarışın dalgalı saçlı arkadaş yaklaşık 1 yıl önce ANKARA'ya geldi. Gelmesi SENATOYA takılınca zaman aldı. Daha önce Türkiye'de görev yaptığı için yabancılık çekmedi. Koltuğa hemen ısındı. Bölgeye hakimdi. TÜRKÇE'nin yanı sıra Fransızca, İtalyanca ve ARAPÇA biliyordu.
Türkçe konuşmaya bayılıyordu. Belki de rahat rahat GAF yapabilsin diye Türkçe konuşuyordu
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
az bişe daha tspor aldım dahada alcak durumum kalmadı ya herroooo ya merro :
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum