migrosta kadınlar günü icin bütün kozmetik ürünlerinde %50 indirim var.saldırın.
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
Calisma bakanligi, thy do&co ikram hizmetleri'ne iliskin iskolu tespit kararini acikladi.
Oz gida-is sendikasi'nin talebi uzerine gerceklestirilen ve sonucu bugunku
resmi gazete'de yayimlanan iskolu tespit karari soyle:
Thy do&co ikram hizmetleri a.s.’de bakanligimizca yapilan incelemede; ataturk
havalimani b kapisi yesilkoy/istanbul adresinde kurulu bulunan genel mudurluk
isyerinde buro, uretim ve operasyon faaliyetlerinin yurutuldugu, genel
mudurluge bagli trabzon’da kurulu trabzon havalimani ikram hizmetleri
mudurlugu, adana’da kurulu sakirpasa havalimani ikram hizmetleri mudurlugu,
ankara’da kurulu esenboga havalimani ikram hizmetleri mudurlugu, izmir’de
kurulu adnan menderes havalimani ikram hizmetleri mudurlugu, dalaman/mugla’da
kurulu dalaman havalimani ikram hizmetleri mudurlugu, bodrum/mugla’da kurulu
bodrum havalimani ikram hizmetleri mudurlugu, antalya’da kurulu antalya
havalimani ikram hizmetleri mudurlugu isyerlerinde thy ve diger havayolu
sirketlerine ait ucaklarda sunulan yiyeceklerin uretimi, ucaklara
ulastirilmasi, yuklenmesi ve ikrami faaliyetlerinin yurutuldugu, trabzon’da
kurulu trabzon havalimani ic hatlar terminali cip salonu, yesilkoy/istanbul’da
kurulu ataturk havalimani dis hatlar terminali gidis kati thy cip salonu,
adana’da kurulu adana sakirpasa havalimani cip salonu isyerlerinde ve
dalaman/mugla’da kurulu dalaman havalimani ic hatlar terminali cip salonu
isyerlerinde, genel mudurlukte yari mamul olarak uretilen yiyeceklerin ikrama
hazir hale getirilmesinin yani sira salonun isletilmesi, yolcularin agirlanmasi
ve uretilen yiyeceklerin ikrami faaliyetlerinin yurutuldugu,
kurtkoy-pendik/istanbul adresinde kurulu sabiha gokcen havalimani operasyon
mudurlugu isyerinde merkezde uretilen urunlerin ucaklara ulastirilmasi,
yuklenmesi ve ikrami islerinin yapilmakta oldugu ve "iskollari tuzugu"nun 25
sira numarali "konaklama ve eglence yerleri" iskolunda,
muallim naci cad. No:28 ortakoy/istanbul adresinde otel insaati faaliyetinin
yurutuldugu ve "iskollari tuzugu"nun 15 sira numarali "insaat" iskolunda,
yer aldigi tespit edilmistir.
-matriks-Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Kap : Mango gida sanayi ve ticaret a.s. / mango [] ozel durum aciklamasi (genel) 08.03.2012 11:20:37
kap : Mango gida sanayi ve ticaret a.s. / mango [] ozel durum aciklamasi (genel) 08.03.2012 11:20:37
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Eyup sultan mah. Mehmet akif cad. No: 30 sancaktepe / istanbul
telefon ve faks no. : 0 (216) 561 20 00 - 0 (216) 561 34 24
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0 (216) 561 20 00 - 0 (216) 561 34 24
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Bagimsiz yonetim kurulu uye secimi hk.
---------------------------------------------------------------------------------------------
aciklanacak ozel durum/durumlar:
Sirketimizin 08.03.2012 tarih ve 62 sayili yonetim kurulu toplantisinda:
Yonetim kurulumuz 4/5 ekseriyetle toplanarak yonetim kurulu uyeliginden istifa eden seref yayla' nin istifasinin kabulune ve yerine;
sermaye piyasasi kurulu seri iv, no: 56 kurumsal yonetim ilkelerinin belirlenmesine ve uygulanmasina iliskin tebliginin bagimsiz yonetim kurulu uyeligi esaslari ve uyelik kriterlerine gore aday olarak belirlenmis bulunan 15049908186 tc kimlik nolu namik kemal kemer' in ilk genel kurul onayina sunulmak uzere bagimsiz yonetim kurulu uyesi olarak secilmesine oy birligi ile karar verilmistir.
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Kontrat'ın 72750 seviyesinin üzerinde uzun süreli seyirler göstermesi durumunda kısa pozisyonların kapatılıp 73650 hedefli uzun pozisyon açılmasında fayda olabilir.
EmdasOnlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Seans İçinden – 8 Mart 2012 – 11:35
Published 08 Mart 2012 | By Yaşar ERDİNÇ
Bu sabah yazdığım seans öncesi yorumumda genel piyasa şartlarını anlatmış ve Yunanistan takası ile ilgili bilgileri vermiştim.
Endeks günde 59.900 seviyesinden başladıktan sonra şu an 60.250 civarında bulunuyor. Genel hava sabaha göre daha olumlu. Dow future’ları yüzde 0.50 yukarıda hareket ederken, DAX endeksi de yüzde 1.70 yukarıda bulunuyor. Bu akşam açıklanacak Yunan takası öncesinde DAX’ın yüzde 1.70 artması ve az önce paritenin 1.32 seviyesine ulaşması içeriden olumlu haberler geldiğini ve en azından takasa başvurunun yüzde 75′e ulaşacağını gösteriyor. Piyasalarda bence bu nedenle yeni bir coşku başlamış durumda. Az önce gelen alımlara baktığımda endeksin durumu fena değil. Normal şartlarda şu an Avrupa borsalardaki hareketleri takas konusunda olumlu yorumlayıp alım önermem gerekir. Çünkü piyasa her zaman bizim önümüzdedir. Ama bunu bu riski alabilecek olanlara ve 59.500 aşağı geçildiği anda zarar katlanabilecek olanlara öneriyorum. Eğer bu gece sonuçlar olumlu olur da yarın piyasa coşkuyla açılacak olursa açılıştan sonraki ilk 15 dakikada kârlı satış yapmayı arzu eden ve çok kısa vadeli pozisyon almak isteyenler şu an İMKB30 içinde endekse yakın hareket eden ve yüzde 1′den falza prim yapmış hisselerde pozisyon alıp kısa vadeli kar düşünebilirler. Ama 59.500′ü aşağı kırdırack bir haber gelirse 600-700 puan yani yüzde 1 civarında zararına satmayı göze alıyorsanız, piyasanın davranışı şu an alım sinyali veriyor. Bir sonraki yorum saat 16:30′da…ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
Yorum