Hisse_Trade 8

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • asa670892
    Tecrübeli
    • 18 Kasım 2011
    • 517

Bilançolar...

Yorum

• asa670892
      Tecrübeli
      • 18 Kasım 2011
      • 517

Neden Düştü
      NETAS: Bedelsiz açıklamaması Netaş Telekomünikasyon A.Ş 2011 yılı mali tablolarını açıkladı ve temettü dağıtım kararı aldı

www.borsagundem.com
      8.3.2012 - 17:08
      Netaş 2011 yılı bilançosunda 17,976,660 TL kar açıkladı. Şirket geçen yılın aynı döneminde 24,653,541 TL kar açıkladı. Netaş yönetim kurulu ayrıca genel kurula teklif edilmek üzere hisse başına brüt 5,83 TL temettü dağıtma kararı aldı. Yönetim, genel kurula kar payı dağıtım tarihi olarak 25 Mayıs 2012 tarihini teklif edecek. Bedelsiz beklentisi olan hisseler arasında yer alan NETAŞ hisseleri, temettü ödeme kararının alınnmasıyla düşüşe geçti. NETAS hisseleri yüzde 10'a yakın değer kaybıyla 143.50 TL'den işlem görüyor.

Yorum

• asa670892
        Tecrübeli
        • 18 Kasım 2011
        • 517

Şirket Haberleri
        DESPC'den 9,7 milyon TL kar! Despec Bilgisayar 2011 yılı mali tablolarını açıkladı...

8.3.2012 - 15:18
        Despec bilgisayar 2011 yılı bilançosunda 9,689,510 TL kar açıkladı. Şirket geçen yılın aynı döneminde 8,089,215 TL kar açıklamıştı

Yorum

• asa670892
          Tecrübeli
          • 18 Kasım 2011
          • 517

Şirket Haberleri
          DOAS'dan 100 milyon TL temettü! Doğuş Otomotiv 2011 yılı mali tablolarını açıkladı ve yönetim kurulu temettü dağıtma kararı aldı...

www.borsagundem.com
          8.3.2012 - 18:03
          Doğuş Otomotiv 2011 yılı konsolide bilançosunda 142,231,000 TL kar açıkladı. Şirket geçen yılın aynı döneminde 149,5490,000 TL kar açıklamıştı. Ayrıca Doğuş Otomotiv yönetim kurulu genel kurula teklif etmek üzere 100,012,000 TL nakit temettü dağıtma kararı aldı. Temettü tutarı hisse başına brüt 0,45 TL'ye denk geliyor.

Yorum

• asa670892
            Tecrübeli
            • 18 Kasım 2011
            • 517

Şirket Haberleri
            TOFAS'dan 250 milyon TL temettü! Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş yönetim kurulu temettü kararı aldı...

www.borsagundem.com
            8.3.2012 - 18:00
            Tofaş Oto yönetim kurulu genel kurula teklif edilmek üzere 250,000,000 TL temettü dağıtma kararı aldı. Yönetim kurulu 6 Nisan 2012'de dağıtılması için genel kurula teklif edeceği temettü tutarı hisse başına brüt 0,50 TL'ye denk geliyor

Yorum

• asa670892
              Tecrübeli
              • 18 Kasım 2011
              • 517

Garanti Bankası'ndan temettü kararı! Garanti Bankası yönetim kurulu genel kurula teklif etmek üzere 600 milyon TL temettü dağıtma kararı aldı...

www.borsagundem.com
              8.3.2012 - 17:52
              Garanti Bankası'ndan KAP'a gönderilen açıklama şöyle: 2011 yılında oluşan vergi sonrası 3.070.574.575,92 TL karın, Banka Ana Sözleşmesi'nin "Karın Taksimi" başlıklı 45inci maddesine uygun olarak; Ortaklarımıza, Bankamız ödenmiş sermayesi olan 4.200.000.000 TL'nin %5'ine tekabül eden 210.000.000 TL birinci nakit brüt temettü, 390.000.000 TL ikinci nakit brüt temettü olmak üzere toplamda ödenmiş sermayenin % 14,285'i olan 600.000.000 TL nakit brüt temettü dağıtılması,

Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 5. maddesinin 1. fıkrasının (e) bendi uyarınca Kurumlar Vergisi'nden istisna tutularak 2006 yılı karından özel fon hesabına ayrılan 27.717.155,94 TL tutarın, ilgili mevzuatta belirlenen sürenin dolması nedeniyle Olağanüstü Yedek Akçeler Hesabına aktarılması,

Hususlarının 12 Nisan 2012 tarihinde yapılacak Bankamız Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ortaklarımızın onayına sunulması ve Kar dağıtımına ilişkin yasal başvuru ve prosedürlerin yerine getirilmesi için Genel Müdürlüğün yetkili kılınmasına karar verilmiştir.

Yorum

• asa670892
                Tecrübeli
                • 18 Kasım 2011
                • 517

Altın, Yunanistan’dan besleniyor

HABERBORSA 08 MART 2012 0
                Yatırımcının Yunanistan‘ın kurtulacağına göre hareket etmesi ile dolar düşerken altın değer kazanıyor
                Yatırımcının düşen dolara karşı alternatif olarak altını seçmesi ile kıymetli metal değer kazanıyor.
                Yunanistan’ın borç takası anlşamasını tamamlamaya yaklaşması ile ABD para birimi dolar euro karşısında üst üste iki gündür geriliyor. Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi, ekonomininyavaşlamasına rağmen enflasyonun yüzde 2 seviyesinin aşacağını söyledi. Avrupa Merkez Bankası gösterge faizini değiştirmeyerek yüzde 1 seviyesinde bıraktı. MSCI Tüm Ülkeler Dünya Endeksi yüzde 1 sıçradı.

MLV & Co. kıdemli araştırma analisti Rick Trotman konuyla ilgili “Yunanistan nihayet kurtuluyor gibi görünüyor ve bekleyiş de pozitif yönde. Risk alma zihniyeti şimdilik geri dönmüş gibi.” yorumunda bulundu.
                New York Comex’teki nisan teslimli altın vadelileri yüzde 0.8 artışla yerel saatle 9.30′da 1,696.50 dolar oldu. Altın fiyatları dün yüzde 0.7 değer kazandı. ETF’deki altın varlıkları üst üste altı seans genişleyerek dün 2,407.021 metrik tona ulaşırken 131 milyar dolar değerine ulaştı.

Yorum

• asa670892
                  Tecrübeli
                  • 18 Kasım 2011
                  • 517

Yunanistan için yarın kader günü!

EKOFİNANS.COM - Maliye Bakanı Venizelos, ülkenin borcunun silinmesi amacıyla özel sektör kreditörleriyle yürütülen tahvil takası konusunda iyimser. ''Yarın 105 milyar euroluk borçtan kurtulduğumuzu açıklayabileceğiz'' ifadesini kullandı.

Yunanistan Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Evangelos Venizelos, ülkenin borcunun silinmesi amacıyla özel sektör kreditörleriyle yürütülen tahvil takası programı (PSI) konusunda iyimserliğini dile getirdi.
                  Venizelos, mecliste yaptığı konuşmada, ''Herşey iyi giderse yarın halka 105 milyar euroluk borçtan kurtulduğunu açıklayabileceğiz'' ifadesini kullandı.
                  Venizelos, gece geç saatlerde Yunanistan borcunun etkin bir şekilde azaltılması yönünde gayet karmaşık ve ülke tarihinde ilk kez görülen bir sürecin tamamlanacağını da vurguladı.
                  Öte yandan PSI'ya katılım yüzde 80'i aştı.
                  Yunan Borsası ve Bondholder Communications'ın verdiği bilgilere göre, saat 12.00'ye kadar katılımı bildirilen tahvillerin tutarı 143 milyar avroyu aştı.
                  PSI'ya göre, ülkenin özel sektör kreditörleri, ellerindeki tahvilleri nominal değerleri üzerinden yüzde 53,5 kayıpla, daha uzun vadeli ve düşük faizli yenileriyle değiştirecek. Kreditörlerin reel kaybı yüzde 70 olacak.
                  Yaklaşık 206 milyar avro tutarındaki Yunan tahvilini elinde tutan özel sektör kreditörleri, akşam saat 22.00'ye kadar tahvil takasına katılmayı isteyip istemediklerine karar verecek. Net sonuçlar yarın saat 8.00'de açıklanacak.
                  Programın başarısı yüksek bir katılım gerektirirken, Atina yönetimi en azından yüzde 90 katılım bekliyor. Katılım yüzde 75'i aştığında Yunanistan diğer kreditörleri de dahil etmek için yeni bir yasa çıkaracak.
                  Tüm kreditörlerin katılımı halinde 350 milyar euroluk borç yükü altındaki Yunanistan'ın özel sektöre olan 206 milyar euroluk borcunun 107 milyar euro kadarı silinecek.
                  Anlaşmanın kapsadığı Yunan yasalarına göre ihraç edilen tahvillerin toplamının 177 milyar euro olduğu tahmin ediliyor.

Yorum

• asa670892
                    Tecrübeli
                    • 18 Kasım 2011
                    • 517

Dış ticaret açığı büyüyecek!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ocak ayında 7 milyar dolarlık dış ticaret açığının 1 milyar dolarlık kısmının petrol fiyatlarındaki artıştan kaynaklandığını belirterek, "Şubat ayında bu rakam biraz daha artacak. Çünkü fiyatlar bu kadar yüksek değildi." dedi.
                    Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) Sektör Buluşması, Bursa'da Hilton Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya; Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Vali Şahabettin Harput, SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yörük, SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz'ın yanı sıra sektör temsilcileri katıldı.
                    Bakan Çağlayan, program çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir basın mensubunun, "Yunanistan'ın yerini, belirsizlik kriteri olarak petrol fiyatları almak üzere yorumları yapılıyor. Bunun, bizim ihracatımız açısından etkisi ne olur?" sorusu üzerine Bakan Çağlayan, Türkiye'nin geçen yıl 54 milyar dolar olan enerji ithalatının 2010 yılında 38,5 milyar dolar olduğunu hatırlattı.

Yorum

• radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 23622

jakhall01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      59300 destegivar görünen tabii hocalarımız daha iyi bilir
                      haklsını svg jakhall

o seviyede zaten bir GAP var

defalarca bahsettim ondan ;)
                      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 23622

yaww arkadaşlarım

eski mesajlarımı ( mesela BAKAB ..) bulabilmek nasıl mümkün olur

yardım ltf

Yorum

• oyucel
                          Katılımcı
                          • 16 Ağustos 2011
                          • 166

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          yaww arkadaşlarım

yardım ltf

Gelişmiş aramadan yapabilirsiniz Sn. radyolog. Search Single Content Type tabını seçiniz

Aranan kelime: xu100 (mesela)
                          Nickiniz: radyolog

Sonuçları göster: Mesajlar

Yorum

• asa670892
                            Tecrübeli
                            • 18 Kasım 2011
                            • 517

arama

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            yaww arkadaşlarım

yardım ltf

sayın radyolog gelişmiş aramada denedim ektekei gibi yaptım.alttaki resimde hisse trade8 lerin altında bakab yazdığınız mesajların tarih ve saatleri yer alıyor.hissetrade8 başlıklarına tıklayınca sizin o tarih va saayye yazdığınız mesaja gidiyor.
                            Eklenen Dosyalar

Yorum

• asa670892
                              Tecrübeli
                              • 18 Kasım 2011
                              • 517

Abi bu ne yahau dax 6.834,54 +%2,45 cac40 3.478,36 +%2,54 bir de bize bak.

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 23622

asa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Abi bu ne yahau dax 6.834,54 +%2,45 cac40 3.478,36 +%2,54 bir de bize bak.
                                619XX leri TEST ETMEK İÇİN BİR SİLKELEME OLMASIN ;)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information