afiyet olsunn
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
zman ne çabuk geçiyor ya
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
efekent burvayıda senmi götürdünnnnnnn :::::::::::::::GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburce gitcek burva gitmeyecek ölemiiiiiiiii :::
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
yok onu sen götürdün. herşeyi ben mi götürüyorum. Tebrikler...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefekent burvayıda senmi götürdünnnnnnn :::::::::::::::
yalnız yazdıklarını bir grafik, veri, haber, vb. birşeylere dayandırsan daha güzel olacak."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok onu sen götürdün. herşeyi ben mi götürüyorum. Tebrikler...
yalnız yazdıklarını bir grafik, veri, haber, vb. birşeylere dayandırsan daha güzel olacak.

Yorum
-
yaw gitsin de bi yere dayanmasada olur
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
grafikten anlasam dayandıracamdaaaa anlamıyomm...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok onu sen götürdün. herşeyi ben mi götürüyorum. Tebrikler...
yalnız yazdıklarını bir grafik, veri, haber, vb. birşeylere dayandırsan daha güzel olacak.
ben grafik anlamam diyom sende benim grfik anlamadığımı anlamıyon :::::
)))))))
ama eyer dersenki grfik koyamıyosan yazma senet bak onu anlarım :
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Tavana dayansın işte be ya!;)bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw gitsin de bi yere dayanmasada olur
Yorum
-
maksat para kazanmak değilmi.tek maksat bu olmalı kanımca
hee bide kaybetmemek var dimi
Yorum
-
skplc
pakart
takıldımm birazzz... grafik istersenmiz bende yok...Mevlana der ki;
Yorum
-
fnt abi ellerin temizse şu mgros a bi el atıver be abi
Yorum
-
ellerim temiz, hatta TEMİZEL sertifikam bile varbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfnt abi ellerin temizse şu mgros a bi el atıver be abi

Migros için yapabileceğim şey sadece alışveriş yapmak, bunun dışında pek ilgilenmiyorum.
Asıl migrosçu VOLVO arkadaşımızdır. Sen onu bul;)
Yorum
-
bende biraz ekiz alayım ozmanBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum