iyi akşamlar
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben afyondan son dakİkalarda bİr atak beklİyorum...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
şu mepet nasıl bişe hiç ilgilenen izleyen varmıdırrr....
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
iyi akşamlar arkadaşlar.....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
iyi aksamlar. burva niye bu kadar yavas gidiyor?Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
Cumleten İyİ aksamlar...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
Hızlı gitmekten sıkılmış gari de ondanDoppelAgent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi aksamlar. burva niye bu kadar yavas gidiyor?
burce 8 lerdeyken burva kardeş 2,50 lerde geziyordu sonra 10 ları aştı burce kaldı arkada yaya.Bu aralar dargınlarmış biraz,ikisi birarada gitmek istemiyorlarmış,mahalledeki gocagarılar öyle diyolar.Burva özürdilerse belki beraber giderler...

Ha bu arada 2,5 aydır burce tutuyorum.Tam da tutan yerlerim ağrımaya başladıydı neysekim geçti ağrılarım.(burce nin yanında "aslan"ım da duruyo tabi epeydir)
Yorum
-
bu gsrayında speği var mıdır yoksa onlarda mı bıraktı sabır ya Allah .....Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-

Yorum