bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ekiz sabun abi .palayla gerdeğe girersek cünüp gitmeyelim bari.yada imkb su koyarsa şemsiye girmekte zorlanmasınBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
hayırlı olsunEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldim. ula pencerem tavan olmuş heç demiyosunuz.
Afiyet olsun.
Yorum
-
yav kusura bakma güko piliçe biraz fazla asıldım galba
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
sağ kulvardan imtem atak yapcak :
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
şu benim snpam niye gitmiyo çok bekletti ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
ortalığı p.k kokusu alır biraz sonraEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryürü be hekts sıra sende...
))
ne de olsa gübre ticareti yapıyor hekts;)
Yorum
-
speğin bilgisayarına spam bulaşmış;)GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu benim snpam niye gitmiyo çok bekletti ...
Yorum
-
yav bu intema çok daralttı çok sıktı.çokmu gidecek ne
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
sende benim gibi spekülatif hisse meraklısısın herhal kanırtıp bayıltmadan döküp saçmadan gitmiyolar işte...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu benim snpam niye gitmiyo çok bekletti ...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
12.25 üstüne ehelş bir atsın bakalımmmbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav bu intema çok daralttı çok sıktı.çokmu gidecek ne
Mevlana der ki;
Yorum
-
bide şu mepete bulaştım nerden bulaştıysam bugünnn :Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersende benim gibi spekülatif hisse meraklısısın herhal kanırtıp bayıltmadan döküp saçmadan gitmiyolar işte...
Mevlana der ki;
Yorum
-
yav ne sölemiyonuz selecde fırlamısBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
spekülatörümüz aynı kişi desene...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbide şu mepete bulaştım nerden bulaştıysam bugünnn :
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
Yorum