Hisse_Trade 8

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • asa670892
    Tecrübeli
    • 18 Kasım 2011
    • 517

Krtek koltuğunu hatek e mi devredecek acaba?? hatek bakabilecek olursa sevinirim.Ben de o kabiliyet olamadı henüz malesef

Yorum

• emmi67
      Bağımlı
      • 13 Temmuz 2010
      • 460

simurg hocam ıdgyo dönebilirmi buralardan

Yorum

• EFEKENT
        Kıdemli
        • 15 Mayıs 2008
        • 4329

nthol 1,62 verdiklerimi 1,55 yerine koydum.
        ykbnk 2,84 verdiklerimi 2,76 yerine koydum.

diğerleri dursun bakalım. bugünlük bu kadar benden. herkese iyi akşamlar.
        "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
        Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• Tnaaa28
          Analizci
          • 18 Ağustos 2011
          • 1334

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          nthol 1,62 verdiklerimi 1,55 yerine koydum.
          ykbnk 2,84 verdiklerimi 2,76 yerine koydum.

diğerleri dursun bakalım. bugünlük bu kadar benden. herkese iyi akşamlar.
          hayırlısı olsun İnşallah endeks daha fazla sıkıntı çıkarmaz...
          " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

emmi67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            simurg hocam ıdgyo dönebilirmi buralardan
            terse geldim bunda maliyet düşürmek için kademeli alım ediyorum, zarara kolay kolay çıkmayı düşünmüyorum...
            https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              şu 51,800 ler hatta 52,000 üstünde kalıp kapatırsak iyi olabilir yada sayılabilir emme bi kaç gün... valla bu palaya inanın ne desek boş kafasına göre piyasayla dalga geçiyor...
              aynen ters hamleler söz konusu. Ben şu haliyle yukarı beklentimi koruyorum açıkcası. O yüzde sadece kara geçtikleirmi çıkarak yola devam edecem..

Yorum

• Tnaaa28
                Analizci
                • 18 Ağustos 2011
                • 1334

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                terse geldim bunda maliyet düşürmek için kademeli alım ediyorum, zarara kolay kolay çıkmayı düşünmüyorum...
                geçmiş olsun hocam arada oluyor böyle şeyler...siz bu işleri biliyorsunuz... büyük olasılıkla kurtarırsınız...

ya bilmiyen arkadaşlar senelerce maliyeti kurtarmayı bekliyen kişiler tanıdım...bu kişilerle yazıştım...:(
                " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 12033

kolay gelsin arkadaşlar...
                  Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                  Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• Tnaaa28
                    Analizci
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1334

çok pis fake yaptılar fena kazık attılar...millete k24

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      geçmiş olsun hocam arada oluyor böyle şeyler...siz bu işleri biliyorsunuz... büyük olasılıkla kurtarırsınız...

ya bilmiyen arkadaşlar senelerce maliyeti kurtarmayı bekliyen kişiler tanıdım...bu kişilerle yazıştım...:(
                      Sistemim kadmeli alımlara dayanır. O yüzden çok büyük zarar yazdğım senetlerden bile bir şekilde sıyrılmaya çalışırım. Netasta da geçen hafta zarardaydım ama bugün karla çıkabildim çok şükür bu yönetem sayesinde...

Yorum

• ibugra
                        Tecrübeli
                        • 28 Ağustos 2009
                        • 720

iyi akşamlar

Yorum

• Tnaaa28
                          Analizci
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1334

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sistemim kadmeli alımlara dayanır. O yüzden çok büyük zarar yazdğım senetlerden bile bir şekilde sıyrılmaya çalışırım. Netasta da geçen hafta zarardaydım ama bugün karla çıkabildim çok şükür bu yönetem sayesinde...
                          hocam herkesin kendine ait bir zarardan çıkış sistemi (yöntemi ) olmalı.. bu çok önemli bence...
                          bende teknik analizle zarar ettiğim hisseden stoplarım alttan alıp tepki alımlarında üstten veririm ... gerekirse bir kaç kere bunu yaparım ve sıyrılmaya çalışırım... genelde benim yöntemimde budur.. bazen beklemekte olabilir ama bi hissede umutsuz vakasa yada umutsuz vaka halini aldıysa daha fazla onu beklemenin anlamıda yoktur... bi hal çaresine bakmak gerekir... bekledikçe gömülmenin batmanın alemi yoktur bana göre...

key için az çok analiz bilmenin çok faydası olur.. kızım sana söylüyom key sen dinle...

Yorum

• Tnaaa28
                            Analizci
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 1334

aman hocam yalnız kızım sözünü üstünüze alınmayın bir deyime uyduram dedim ama uymamışta olabilir...

"kızım sana söylüyom gelinim sen dinle" ydi galiba..

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 12033

dün ne oldu 1500 çıktık bugün ne olduda -1500 düşüyoz tam şerro bunlarrrrrrrrr
                              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 12033

iyi akşamlar arkadaşlar ....
                                Mevlana der ki;

Yorum

Working...
                                X

Debug Information