Hayırlı günler,bereketli ve bol kazançlar.
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
abi ben artık hiç bişeyi kestiremiyom ne desem boş ::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen ce

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
abi sprey donuyor demekki... sıcak yerde tutman lazım... ihtiyaç olunca soğuğa çıkarman lazım...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçen gün buz çözücü spray aldım arabaya
sabah arabaya bindiğimde spray donmuştu

" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçen gün buz çözücü spray aldım arabaya

Tuz bile kokuyor,sprey donmaz mı?
Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
abi aldığın sprey kesin merdiven altında imal edilmiştir.ben erzurumda kullanıyorum donmuyor...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçen gün buz çözücü spray aldım arabaya

Yorum
-
Öğle arası
Nasıl ki ,insan hayatında mevsimler vardır,borsa dünyasında da hisse taşıyanlar kara kışı yaşamakta.
Bu mevsimin ne kadar süreceğini,ne etkide izler bırakacağını kestiremiyoruz şu an.
Bir barınağa sığınıp tipinin geçmesini beklemek en akıllıca olanı.
Bu havada avlanmak isteyen,heyecan arayan,ya yabani bir ayının ve domuzun pençesinde,
ya da bir uçurumun dibinde bulur kendini.
''Günler ne kadar zalim olsa da geçmeye mecburdur'' sözü yatılı okuduğum yıllarda tek tesellimdi.
Günler aslında çok güzeldi,o küçücük,evinden yuvasından ayrı çocuğa zalim geliyordu sadece.
Ve geçti gitti o güzelim yıllarım.
Bahar gelecek, çiçekler açacak elbet,o zamana kadar koruyun kendinizi.
Tüm güzellikler sizlerle olsun...Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
Ankara'da şok istifa
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurulu Yönetim Kurulu üyeliğine atanan yazar Prof.Dr. Mümtazer Türköne istifa etti.
Kendisine Atatürkçü tanımının yapılmasını hakaret olarak algılayacağını söyleyen Türköne'nin atanması tartışmalara neden olmuştu.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Rekabet kurulu, metro turizm hakkindaki sikayetin reddine ile karar verdi
rekabet kurulu'nun web sitesinde konuya iliskin olarak asagidaki
aciklama bulunuyor:
" metro turizm seyahat organizasyon ve ticaret a.s.’nin sehirlerarasi yolcu
tasimaciligi hizmetleri pazarinda uyguladigi fiyatlarla ilgili mevzuati ihlal
ettigi ve rekabete aykiri fiili duruma yol actigi iddiasi uzerine;
dosya konusu iddiaya yonelik olarak, 4054 sayili kanun’un 41. Maddesi uyarinca
sorusturma acilmasina gerek olmadigina, sikayetin reddine oybirligi ile karar
verilmistir. "
-matriks-