Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
şu 51,800 ler hatta 52,000 üstünde kalıp kapatırsak iyi olabilir yada sayılabilir emme bi kaç gün... valla bu palaya inanın ne desek boş kafasına göre piyasayla dalga geçiyor...
aynen ters hamleler söz konusu. Ben şu haliyle yukarı beklentimi koruyorum açıkcası. O yüzde sadece kara geçtikleirmi çıkarak yola devam edecem..
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
geçmiş olsun hocam arada oluyor böyle şeyler...siz bu işleri biliyorsunuz... büyük olasılıkla kurtarırsınız...
ya bilmiyen arkadaşlar senelerce maliyeti kurtarmayı bekliyen kişiler tanıdım...bu kişilerle yazıştım...:(
Sistemim kadmeli alımlara dayanır. O yüzden çok büyük zarar yazdğım senetlerden bile bir şekilde sıyrılmaya çalışırım. Netasta da geçen hafta zarardaydım ama bugün karla çıkabildim çok şükür bu yönetem sayesinde...
Sistemim kadmeli alımlara dayanır. O yüzden çok büyük zarar yazdğım senetlerden bile bir şekilde sıyrılmaya çalışırım. Netasta da geçen hafta zarardaydım ama bugün karla çıkabildim çok şükür bu yönetem sayesinde...
hocam herkesin kendine ait bir zarardan çıkış sistemi (yöntemi ) olmalı.. bu çok önemli bence...
bende teknik analizle zarar ettiğim hisseden stoplarım alttan alıp tepki alımlarında üstten veririm ... gerekirse bir kaç kere bunu yaparım ve sıyrılmaya çalışırım... genelde benim yöntemimde budur.. bazen beklemekte olabilir ama bi hissede umutsuz vakasa yada umutsuz vaka halini aldıysa daha fazla onu beklemenin anlamıda yoktur... bi hal çaresine bakmak gerekir... bekledikçe gömülmenin batmanın alemi yoktur bana göre...
key için az çok analiz bilmenin çok faydası olur.. kızım sana söylüyom key sen dinle...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
dün ne oldu 1500 çıktık bugün ne olduda -1500 düşüyoz tam şerro bunlarrrrrrrrr
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum