Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
birgün sıra bizede gelir elbet beklemeye devammmm sabır sabır sabır 2011 bana bunu öğretti :
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
bugün bankalar çıkar yarın bizim kağıtlara sıra gelir diye düşünüyom ne dersin efekent hocam .....
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
bugün bankalar çıkar yarın bizim kağıtlara sıra gelir diye düşünüyom ne dersin efekent hocam .....
inşallah. tutunursa dediğin olur. saman alevi gibi olursa zor. ama direncin hacimle kırılması güzel oldu. burada etkili olabilecek satış sadece kötü haberlerin pompalanması olabilir. %1- %1,5 arası satışlar düzeltme olarak kalır bence.
kedi fena zıpladı. 8 canlı imiş.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
inşallah. tutunursa dediğin olur. saman alevi gibi olursa zor. ama direncin hacimle kırılması güzel oldu. burada etkili olabilecek satış sadece kötü haberlerin pompalanması olabilir. %1- %1,5 arası satışlar düzeltme olarak kalır bence.
kedi fena zıpladı. 8 canlı imiş.
bizde kedi yok ama zıplayan senin kedi olsun :::::))))
Mevlana der ki;
imkb100 de kısa vadeli hedef olarak kendime 55.300 ü ana hedef oalrak belirledim. Ara dirençlerde sat-al yapmayı denemeyi düşünüyorum.54.000 ve 54.900 olacaktır.
Yorum