Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
ama hangisi olduğu önemli. misal ons a göremi türkiyedeki serbest piyasa altına göremi. matriksde grafiklerini karşılaştırmam lazım. yatırım için.
Efekent hocam ons fiatına göre düşüp çıkıyor fiatlar anlık olarak ve gram olarak satılıyor gram da 80 ile 90 krş arası alım satım farkı oluyor. Fakat mesai saatlari dışında alım satım arası fark 3 tl ye kadar çıkıyor yani satmak için mesai saatini beklemek gerekiyor ben ziraat bankasından alım satım yapıyorum.
Şu an ziraatin alış satış fiatları aşagıda kıyaslayabilirsiniz.
ALIŞ SATIŞ
ALTIN GR 95,7739 TL 96,6350 TL
Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Efekent hocam ons fiatına göre düşüp çıkıyor fiatlar anlık olarak ve gram olarak satılıyor gram da 80 ile 90 krş arası alım satım farkı oluyor. Fakat mesai saatlari dışında alım satım arası fark 3 tl ye kadar çıkıyor yani satmak için mesai saatini beklemek gerekiyor ben ziraat bankasından alım satım yapıyorum.
Şu an ziraatin alış satış fiatları aşagıda kıyaslayabilirsiniz.
ALIŞ SATIŞ
ALTIN GR 95,7739 TL 96,6350 TL
tamam anlaşıldı. serbest piyasaya göre işlem yapıyor. mesaiden sonra makası açmaları normal. dövizde de böyledir. yalnız ons ile serbest piyasa gold arasındaki fark ta Ağustos 2011 den sonra açılmış. O da USD/TRY deki hareketlenmeden kaynaklanıyor.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
ons a göre işlem yapacaksınız gold tr yi deneyebilirsiniz.o tamamen ons la birlikte.yok ben fazla oynaklık istemiyorum derseniz ziraat ten cumhuriyet altını alabiliyorsunuz.ons un düşüşünü dolardaki yükseliş tolere edebiliyor coğu zaman.
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
sn. gurme altınlar duruyormu? birde altın olarak ne aldınız. fizikselmi, gram altınmı, altın fon mu? bankadanmı alım yaptınız. nasıl oluyor altın alım satımları?
altınlar duruyor maalesef
yüklü miktarda hemde
bekleyeceğim
97-99 arasında realize etmeyi düşünüyorum
daha sonra alttan almak üzere !
bir miktar geçen dediğimde ilave edildi ama , bakalım
BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Tcmb dovizle dogrudan mudahele edilen gunlerde ihale duzenlenmeye devam edecek
konuya iliskin olarak yapilan basin aciklamasi asagida bulunuyor:
" bilindigi uzere 5 agustos 2011 tarihinden itibaren merkez bankasi gerek gordugu
gunlerde doviz satim ihaleleri yoluyla piyasaya doviz likiditesi saglamaya
baslamistir.
Doviz satim ihalelerine iliskin 4 agustos 2011 tarihinde
yapilan basin duyurusu ekinde yer alan doviz satim ihale esaslari cercevesinde
ihale saati oncesinde merkez bankasinca dovize dogrudan mudahale edilen
gunlerde ihale duzenlenmeyecegi belirtilmistir.
22 aralik 2011 tarihli
para politikasi kurulu toplantisini takiben 26 aralik 2011 tarihinde yapilan
basin duyurusu ile uygulanmaya baslanan strateji dogrultusunda bundan boyle
ihale saati oncesinde merkez bankasinca dovize dogrudan mudahale edilen
gunlerde de ihale duzenlenmeye devam edilecektir."
-matriks-
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum