Afiyet şeker olsun KEY BORSA
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
cumleten afiyet seker olsun...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
-
dolar biraz gevşedi..çok şükürBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
aman nazar değmesin. kaşı kaşı. :Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi afiyet olsun ozaman
EFEKENT hocam indirdi pararları cebe yalnız...
biz gariban gariban bekliyih...

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
vkgyo takıldım birazcık...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
Haber 28.12.2011 14:51
***AKSA***AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 3 Ağustos 2011 tarihli ve 2011/63 sayılı kararı ile Türk Ticaret Kanunu ve diğer ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak, Şirketimiz karbon elyaf işletmesinin kısmi bölünme yoluyla yeni kurulacak olan AKSA Karbon Elyaf Sanayi Anonim Şirketi'ne devrolunacak olması nedeniyle, anılan şirkete devrolunacak pasiflerimiz arasında bulunan T. İş Bankası A.Ş. ile imza edilmiş olan 31.05.2011 tarihli Kredi Sözleşmesi tahtında kullanılmış olan 60 milyon ABD Doları tutarındaki uzun vadeli krediye ve Akbank T.A.Ş. ile 06 Haziran 2007 tarihinde imza edilmiş olan 50 milyon ABD Doları Proje Finansmanı Kredisinin bakiye 30 milyon ABD Doları tutarındaki kısmına, AKSA Karbon Elyaf Sanayi A.Ş.'nin %50 hissesine tekabül edecek hisselerinin kısmen hisse devri kısmen de sermaye artışı yoluyla Dow Europe Holding B.V.'ye devrini müteakip, AKSA Karbon Elyaf Sanayi A.Ş.'nin ilgili Bankalar'a sunacağı İş Planının Bankaların yapacağı değerlendirme sonucuna göre tatminkar bulunması halinde kaldırılması koşuluyla, bölünme işleminin tamamlanıp AKSA Karbon Elyaf Sanayi A.Ş.'nin kuruluşunu takiben, Şirketimizce müşterek borçlu/müteselsil kefil sıfatı ile kefalet verilmesi hususunda Yönetim Kurulu kararı alınmıştır.
Saygılarımızla,
Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.
IMKB" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
Kap : Borusan mannesmann boru sanayi ve ticaret a.s. / brsan [] sgbf-uretim tesislerinin bulundugu adresler 28.12.20
kap : Borusan mannesmann boru sanayi ve ticaret a.s. / brsan [] sgbf-uretim tesislerinin bulundugu adresler 28.12.2011 15:10:23
sgbf-uretim tesislerinin bulundugu adresler
---------------------------------------------------------------------------------------------
gemlik fabrika : Ata mahallesi sanayi caddesi no:54/68 16601 gemlik-bursa
halkali fabirka : Halkali cad. No: 154 34295 sefakoy - istanbul
izmit fabrika : Yeni dogan mah. P.k. 5 41001 - izmit
---------------------------------------------------------------------------------------------
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
aldım bir uyuz kağıt yerinden kalkmaz
sattığım ise uçar gider dahada durmaz
endeks desen ölmüş de ağlayanı yok
Pala tatile çıkınca öyle durur kıpraşmaz
bekle bekle yatırımcı sıkıldı artık iyce
acaba 2012 ye nasıl giricez ki sizce
endeks bu uyuzlukla bari taban yapsa
burdanda dirençleri kırıp uçupta kaçsa

attım kafadan bişeyler gene... şairiz ya sözüm ona..
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
Yorum