gusgr de gifiyo çok şükür Efekent abi
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
5 banka hissesi için öneriler
BGC İstanbul 5 Türk banka hissesi için önerilerde bulundu
14.3.2012 - 10:05
BGC İstanbul 5 Türk banka hissesi için şu önerilerde bulundu:
-BGC İstanbul, İş Bankası tavsiyesini 'AL' olarak sürdürdü, fiyat hedefi 4.65 TL
-BGC İstanbul, Bank Asya için tavsiyesini 'TUT' olarak sürdürdü, fiyat hedefi 2.00 TL
-BGC İstanbul, Garanti Bankası tavsiyesini 'AL' olarak sürdürdü, fiyat hedefi 7.40 TL
-BGC İstanbul, Yapı Kredi Bankası için tavsiyesini 'AL'dan 'TUT'a indirdi, fiyat hedefi 3.70 TL
-BGC İstanbul, Akbank için tavsiyesini TUT'dan 'SAT'a indirdi, fiyat hedefi 6.30 TL" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın dostlar.bana şöyle zıpkın gibi bi senet lazım
tuprs vede ttrak a ne dersin boğaziçiDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
ardından akgrt gelirmi dersin?ARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergusgr de gifiyo çok şükür Efekent abi"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
teşekkür ederim derim radyolog abiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
varım diyorEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterardından akgrt gelirmi dersin?
Yorum
-
biri şu tirabzonu çizsin yahu. gükom sarardı soldu. sesi soluğu çıkmaz oldu. neşemiz bozuldu. :("Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
pala kudurdu anasını satayım.ama bu endeks yükselişini bi tamamlasın yataya alsın ne fırsatlar var bize para geliyyoo paraaaaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
-
1.06 yı geçer mi hocamEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroyyy sağ kuvardan tukas atağa kalktı.
Yorum
-
Yorum

Yorum