F dax 6969
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Bence 1.05-115 bandı lazım..olacak gibireisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstadlardan hurgz yorumu alabilirmiyim mal toplu gibi özellikle yabancı alımları hoş olmuş.Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Yıldırım Mesaj : ABD Perakende Satışlar (Şub) tahminlere paralel %1.1 artarken (Kons: %1.1), Oto hariç perakende satışlar ise tahminlerin üzerinde %0.9 yükseldi (Kons: %0.7) - Nötr
EmdasOnlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
-
tepkisini vermiş oldu bugün...71.900 desteği üstüne kapanışlar endeksi güçlü tutacaktır.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Göstergelerini bozmayanlar....
AYEN 1,43-1,42-1,36 DESTEKLER
CLEBI 19-18,95 DESTEKLER
DESA 0,91-0,92 DESTEK
ECILC 1,85-1,83 DESTEK 1,92 DİRENÇ
GUBRF 11,25 -11,35 DESTEK 11,75 DİRENÇ
IHEVA 0,78-0,76-0,72 DESTEKLER
TRCAS 2,58-2,50-2,46 DESTEK
TSPOR 14,40 DESTEK
VESBE 1,97-1,90 DESTEK
AYCES 7,92 DESTEK
EMMIS 4,17 DESTEK 4,30 DİRENÇ
TUDDF 10,35 DESTEK
IPEKE 2,47-2,42-2,35 DESTEK
KLBMO 0,97-0,95 DESTEK
GUSGR 2,12 - 2-10 DESTEK
BOLUC 1,52-1,50 DESTEK
DGGYO 1,67-1,65 DESTEK
ATAYO 1,31 - 1,30- 1,27 DESTEK
Listeden EMNIS ve BOLUC günün incileri..."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
yahu ben yok ettim onuradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok yazdık sizi sn simurg
efekent t e SIFIR ı çaktı

sabah uzaktan bağlandım bilgisayarına bi ayar yapmak için ilk tıkta pc GÜMMMMM.
sonra aradı pc resetliyor diye. Servise gitti notebook. Harddisk tıssss.
Varmı bilgisayarına ayar çektirmek isteyen . puuahahahahahah"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
ALCTL'den 30 milyon Euro'luk imza!

Alkatel, Türk Telekom A.Ş ile kadv hariç 30 milyon Euro tutarında sözleşme imzaladı...
13.3.2012 - 11:03

Şirketten KAP'a gönderilen açıklama şöyle: 2 Mart 2012 tarihinde duyurduğumuz üzere; Şirketimiz, Türk Telekom A.Ş. tarafından Fiberkent FTTX alımı hususunda sözleşme imzalamaya davet edilmişti. Konu projeye ait 30 milyon Euro (KDV Hariç) bedelindeki sözleşme 12 Mart 2012 tarihinde imzalanarak yürürlüğe girmiş olup, Türk Telekom A.Ş. tarafından bugün şirketimize bildirilmiştir.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
yok eksik olma...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahu ben yok ettim onu
sabah uzaktan bağlandım bilgisayarına bi ayar yapmak için ilk tıkta pc GÜMMMMM.
sonra aradı pc resetliyor diye. Servise gitti notebook. Harddisk tıssss.
Varmı bilgisayarına ayar çektirmek isteyen . puuahahahahahah
bu dediklerini yapan bi arkadaş tanıyom ben lazım olursa ona deyiveririm artık çökertir bizimkini...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
iyi akşamlar arkadaşlar sizlere kolay gelsin ....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum

Yorum