Afİyet olsun
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ulen denizlicam 100 tane satsam gider tavana yapısırsın dimiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
4.68 GüzellARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPRKME bugun de kıramazsa 465'i düzeltme gelebilir..ben kıracagına inanıyorum her ne kadar kademeler "zor" dese de..Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
geç yaz abi...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok yazdık sizi sn simurg
efekent t e SIFIR ı çaktı
Yorum
-
eksisi gibi sık trade etmiyorum, bu yüzden çok senet analizi yapamıyorum yeterince takip etmediğimden. size yazdığım senetler neyse onlarda pozisyonumu koruyorum.
şimdi portföyümde bulunan senetler: deniz, fonfk, kipa, vakfn
Yorum
-
bu 11 kişinin üzücü bir şekil hayatlarını kaybettikleri AVM inşaatı kimin
çok kıllandım bu işten .........Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
-
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Direncini kırmaya çalışıyor..ARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir başka dikkat çeken kagıt da ALARK..baklalım ne olacak..Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum

Yorum