Hayırlı cumalar
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
abi sana hürmetim ve saygım sonsuz ozaman senden sonra bende sıra ::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersıranı bekle güko
pala y la önc benim randevum var
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
anakara ya arasıra ayak basıyordur, yakaladın, yakaladın... yoksa daha çekeceğin var...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero palayı bir köeşede kıstırırsam varyaaaaaaaa :::
))
Yorum
-
biz palayla uğraşırken efekent hoca acıbd malı götürüyoooo ::::
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bi yere bişiy götürmüyom. yavaş yavaş nakit yapıyorum. 0,77 ihlasları 0,79 verdim. 1 saat önce. pusudayım. senet çok. illaki oltaya takılanlar olacak. ama devir vur kaç. alıp satamayanların dili yanmasın diye temkinli davranıyoruz. Simurga akşam bi senet dedim. sabah %8 yaptı geri geldi. hızlı olamayan yanıyor. o yüzden kısa paslaşmalarla devam.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz palayla uğraşırken efekent hoca acıbd malı götürüyoooo ::::
))"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Sayın hocalarım holding olarak güzel,karı güzel,hafifte olsa yabancı girişi var diye alarkoya daldık,sabır taşı olduk.Yükselişlerde geriden,düşüşlerde önden gidiyor mübarek.Sizin gözlüklerinizle kısa vadede bu seneten bir cacık olurmu.İlginiz için teşekkür ederim.
Yorum
-
toparlanıyor. 3,25 ler görülebilir.cmsenturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın hocalarım holding olarak güzel,karı güzel,hafifte olsa yabancı girişi var diye alarkoya daldık,sabır taşı olduk.Yükselişlerde geriden,düşüşlerde önden gidiyor mübarek.Sizin gözlüklerinizle kısa vadede bu seneten bir cacık olurmu.İlginiz için teşekkür ederim."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Yorum
-
Hocam OZGYO için ne düşünüyorsunuz. Mayıstan bu yana elimde 1,24 den 1,04 e maliyet düşürdüm.Bekliyorum bir sıçrama yaptı ama geri döndü. Elimdeki TEKS-EDİP-BSOKE bataklarından da var. %40 lara varan zararlar olduğu için tutmaya devam ediyorum..Amacım birinden zararımı çıkarıp diğerinden alarak maliyet düşürerek en az zararla çıkmak istiyorum...Teşekkür ederim...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertakibimde kalan senetler

Yorum
-
yok yazılmadıydı amaEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpardon. yazılmışmıydı. kaçırmış olabilirim.
saatlikleri güzel diye takibimde idi benim deBÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum

Yorum