Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
eskiden daha çok mu kişi vardı.. ben eski hali bilmediğim için... ama bana iyi geliyor işte şahsen.. ben çok kişinin olduğu forumdada yazıyorum... tam curcuna...an oluyor yöneticiler kafayı yime kıvamına geliyor.. üyelerin yazdığı hakaret vari yazılardan mahkemelik oluyorlar mahkemelere çıkıyorlar... üyelere cezalar havalarda uçuyor mecburen.. burda ki gibi aynı şekilde aynı yorumları orada yazacaklar 1 aydan 3 aya foruma girişleri yasaklanır... tekrarlar halinde komple yasak... ben kendim kısa bi zaman moderatörlük yaptım sinir sistemlerim bozuldu...;)EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterazınlık iyide. burası tam körlerle sağırlar birbirini ağırlar kıvamına geldi :(" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
sn. Tnaaa sanırım yasaklanan bir arkadşı izlemek üzere geldiniz ve herkes gitti siz kaldınızTnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereskiden daha çok mu kişi vardı.. ben eski hali bilmediğim için... ama bana iyi geliyor işte şahsen.. ben çok kişinin olduğu forumdada yazıyorum... tam curcuna...an oluyor yöneticiler kafayı yime kıvamına geliyor.. üyelerin yazdığı hakaret vari yazılardan mahkemelik oluyorlar mahkemelere çıkıyorlar... üyelere cezalar havalarda uçuyor mecburen.. burda ki gibi aynı şekilde aynı yorumları orada yazacaklar 1 aydan 3 aya foruma girişleri yasaklanır... tekrarlar halinde komple yasak... ben kendim kısa bi zaman moderatörlük yaptım sinir sistemlerim bozuldu...;)
okuyorsunuz görüyorsunuz işte. samimiyet ve hoşgörü var burada. art niyetli insan çoğunluğu sever. sataşmak ister. buda bizim tarzımız değil. o yüzden pek bulunmazlar buralarda. sıkıntımız şu. buradaki arkadaşların hepsi reelde de çok saygın işleri ve kişilikleri olan insanlar. borsa ile yakından ilgileniyorlar. herkesin kurumu artık her sabah araştırma raporu, haber, analiz gönderiyor maille. yada orayla çalışmasanız bile sitelere ücretsiz üye oluyorsunuz mail box ınıza geliyor günlük raporlar. ama buraya koymuyorsa kendide okumuyordur diye düşünüyorum. o zaman kendimizi geliştiremeyiz ki. zaman zaman teknik konu ve dokümanlar bulup paylaşıyorum. misal geçenlerde videolar paylaştım. kaç kişi izledi, kaç kişi anlatılanları uyguladı, kaç kişi elindeki senetin duruşuna baktı. bir sürü öm geliyor. şunu aldım zarardayım ne yapayım. hiç biride burada yazılan analiz edilenler değil. işte %bilmem kaç bedelsiz verecek dediler ondan aldık. yok sürekli yükseliyordu aldım 2 gün yükseldi sona çakıldı çıkamadım ne yapayım.
kısaca burada beklenti geliştirmek üzerine olması gerekirken sanki; birinin ağzından bişi çıkarda onu alırız kazanırız durumunda. buda bu havalarda çok riskli. sessiz oturmakta sıkıyor insanı.
çenem düştü sanırım yine. kusura bakmayın.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
-
-
Estağfurullah Efekent hocam..
ben izlediğim arkadaşıda pek izlemez oldum artık...onun yorum tarzıda hoşuma gittiği için.. yada kelimeleri kullanma tarzı... normalde benim kimseyi izlemeye...yada forumlarda yazmaya ihtiyacım yok... yazmak hoşuma gidiyor onun için forumlarda takılıyorum... paylaşımda bulunmak hoşumuza gidiyor..hayat paylaşınca güzel misali...

" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
o palayı bir köeşede kıstırırsam varyaaaaaaaa :::simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPala yine evirip çeviriyor piyasayı ve bizi...
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
pardon. yazılmışmıydı. kaçırmış olabilirim.gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracbdm takipteyiz zati sn efekent"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
Binlerce ABD askeri İsrail'e ayak basıyor
İsrail'e yönelik füze, roket saldırılarına karşılık verecek sistemleri test etmek ve İran'a yönelik olası bir operasyona hazır olmak için.."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
Yorum