ıbtyo neden taban oldu bilgisi olan var mı?
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
hayırlı olsun.... eldekileri çıkabilsek bakacağız yeni senette , elde ıvır zıvır çok...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi lokma PARSN aldım 235/240 hedefleri ile
Yorum
-
aha eurom da kalktı, onda da ***ü kurtardım mı değmen keyfime...
Yorum
-
üstadım benimkiler hiç kalkmıyo aksine iyice aşağı iniyo ne olcak bu işin sonuuuuuuu ::::::::::simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraha eurom da kalktı, onda da ***ü kurtardım mı değmen keyfime...
)))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
canına yandığımın borsasında herkes ***ü kurtaramaayi işte...çünkü birilerinin kar etmesi için birilerinin zarar yazması gerek... adam aşşağıdan almış yukarıdan satıcak... yukarıdanda onu bir insan evladı alacak.. sonra aldığı yerden düşünce zarar edecek.. belki stop yapacak belki beklemeyi tercih edecek... bu oyunun kuralı böyle... bu borsa denilen şey iyi bişey değil... :( böyle saçma bir yatırım aracını hangı süper zekalı ilk ortaya çıkardı acaba...
zenginlerin, godomanların, para babalarının sömürü yeri... gariban key kimin umurunda...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
normal , ykb sabah ben verdim abi...:=)radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYkbnk + 4.48 garan 0.69
olmazzzzzzzz
Yorum
-
2-3 gündür melankoniğim neapem len
atamadım bu hissiyatı işte bi üstümden
böğrümde iki öküz sanki oturup duru
boynuzu içeri doğru saplayıp savuruu
şiirden başka herşeye benzedi ya neyse...
bozuntuya vermeyin...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
Yorum