Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bu hafta için Bismillah OZGYO-ATSYO-VAKKO-BRKO-ETYAT ayrıca ve dip onayı veren ERSU nun hareketlenmesini diliyorum.
bu bir dilek ve temennidir AL-SAT tav.değildir.
''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
sesli düşüncedir rüya olabilir AL SAT tavsiyesi değildir.;)
% 80 altında beklerim %20 borsada gezerim SURİYE 'ye ve İTİ ALYAN a PORTEKİZE YUNANİSTANA İSPANYA ya dikkat etmeli,% 2-3 e kanaat etmeli,damlaya damlaya göl olur demeli. İNGİLİZ İRAN gerginliği yeni krizleri tetikler mi evet:ka24: ama kendime derim olası savaş senaryolarında ALTIN uzerinde göbek atmalı derkene tavsiye etmem sesli düşünür gezerim.Allah herkese bol kazançlar versin. Ayrıca memati kardeşim 3-5 yıla kalmaz ABD yunanistan dan beter batar ibrahimede söyledim , polat şahidimdir.hayırlı tatiller.
Last edited by mehmetcengiz; 03 Aralık 2011, 01:07.
Sebep: ORTADOĞU ISINDI DİYORLAR
''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Carrier IQ skandalı büyüyor
Akıllı cep telefonlarında kullanım bilgilerinin neredeyse tamamını kayıt eden Carrier IQ yazılımının meydana getirdiği skandal giderek büyüyor. Bu casus yazılımı engellemenin yolları bu yazımızda.
04/12/2011 10:00
Geçtiğimiz günlerde bir uygulama geliştirici tarafından ortaya çıkarılan (daha önce yaptığımız haberi okumak için buraya tıklayın) ve telefonun kullanımı ile ilgili bütün bilgileri kayıt altına alan Carrier IQ uygulaması tüm dünyada tepkilere sebep oldu. İlk olarak Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında bulunan casus yazılım bizzat operatör ya da üreticiler tarafından kullanılıyor.
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum