Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
2.33 maliyetli senetleri 2.45 den bugün çıktım...;)tekdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMrb arkadaşlar. Uzun zamandır takip edemiyordum. Simurg hocam sizde kısa vade bossa yorumu rica edebilirmiyim? Bol kazançlar...
Yorum
-
kol kestim.bu ara pek alıstık kol kesmeye pöfffffBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
-
Fıtch: Merkez bankalarının bu hareketının faydaları daha cok sembolık duzeyde
-matrıks-
0,50 points lik indirimleri diyo.. sembolik diyo... sus ulen çaktırma... bi kapasan şu şom ağzını.. sanki biz bilmiyoz...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
Simurg Hocam AKNER ne dersin? Haftaya amerikalılar satış için görüşmeye geliyor. Satılacak şirket kağıdının daha hareketli olmasını beklerdim. Bide patronlar imkbye şirket paylarını kote ettirdiler ne iş çeviriyorlar anlamadım
HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
buraya bakarsanız doların seyrini daha net görürsünüz
ons ve dolar ters korelasyon içindeler
korkarım ki dolar daha da aşağı gidecek gibi ama
ons bundan daha fazla (şimdilik) gitmeyecek gibi duruyor
zira 1-2 gündür sert hareketler varBÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
nasip artık tren neriye götürüse yerimizi aldık hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterttark ve pkart gözden kaçmasın...
Yorum
-
hocam sizi dagi ye de beklerizsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.33 maliyetli senetleri 2.45 den bugün çıktım...;)
:081::081:
Yorum
-
iki gündür işler yoğun pek takılamıyorumTnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhep gelip kolay gelsin deyip yüzünü göremedin kayboluyon ama...

Yorum
-
kolay gelsin...SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriki gündür işler yoğun pek takılamıyorum
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
Operasyon yemiş kağıtların üstadıgurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermatas
tam da istediğim gibi
altlar çok dolu değil
üstler yığılı
Sizi zaman zaman kıskanıyorum, ne yapıp edip speklerin elinden çorba parası kapabiliyorsunuz? "Uşak"ta gördüm bunu enson. Size özendim galiba son zamnlarda Galip Ağanın Mepetinden bi ısırık alıp kaçayım dedim kolum gitti
Sizi tebrik ederim, Allah nazardan saklasın sağlık sıhhat versin. Mataştan beklentiniz nedir? Malum 10,80lerden hızlıca buralara geldi.HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
Yorum