günaydın, bol kazançlar...
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
radyolog abi tudff da sabredemedik bak gidiyo kağıttt
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
MERKEL, "AVRUPALI POLİTİKACILAR AVRO BÖLGESİ BORÇ KRİZİ İLE KREDİBİLİTELERİNİ KAYBETTİ"
(02/12/2011 - 10:11:41)
Bu avrupalılar ilginç insanlar yav
bazen kurtarcaz etcez tarzı konuşuyorlar hemen ardından bu işler olmaz, molmaz yok kredibilitelerini kaybetmişler...
yanlışmıyım... bi gün ak diyo daha ertesi gün gelmeden kara diyo sonra ak - kara -ak - kara- ama aslında kara - kara - kara - kara - kara.............................................. .............................
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
'Krizin çözülmesi yıllar alacak'
Almanya Başbakanı Merkel, krizin çözümünün yıllar alacak bir süreç olduğunu söyledi
www.finansgundem.com
2.12.2011 - 10:38
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Euro Bölgesi'ndeki ülke borç krizinin üstesinden gelmenin "bir süreç olduğunu ve bu sürecin yıllar alacağını" söyledi.
Parlamento alt meclisinde konuşan Merkel, "Hükümet daima, borç krizinin tek harekette çözülemeyeceğini ve kolay ve hızlı çözümler olmadığını açık biçimde söyledi" dedi." Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
almadım zaman bulamadım dün :040:GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi tudff da sabredemedik bak gidiyo kağıttt
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Gençler heryerden kriz uyarıları haberleri gelmeye başladı ben daha fazla kriz haberi yapıştıramıcam yeter.. adamların hızına yetişilmiyo...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
Kriz haberlerini ikide bir dürtüp duruyorlar ama şimdilik tepki hareketi devam ediyor... ama halen bu yükseliş hareketlerini bir kısa vadeli yükseliş trendi olarak algılamamak gerekir ... Düşüş trendi içindeki tepki alımlarının devamı olarak görmek gerekir... zaten kriz haberleri kol geziyor... en babasından bi haberi patlatırlar... aşağıya doğru coşkuyuda verebilirler farzı misal diyorum yani... yani demek istediğim bu tip şeylerede her an hazırlıklı tetikte durmanın gerektiği...şu an tepki yükseliş hareketi devam ediyo gibi gözüküyor ama bu harekette 54,500 lerde zayıflıyo... bana göre olumlu bir haber gelirse yine farzı misal tabi yada canları isterse 56,000 e doğru hareket devamda edebilir...yada etmiyedebilir... insan önünü göremiyor çünkü hava sisli puslu... haberleri bahane ederek artı eksi hareket çekiyorlar...Böyle zamanlarda alttan kıstırıp alıpta üstten verebilen en güzelini yapmış olur yoksa zaman hisse alıp yatırım yapıp orta vade bekleme zamanı değil.. ne kaptın kaçtın kardır deme zamanı...ne zaman ne olacağı hiç belli değil.. her an her şey olabilir..." Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
efendim cüma-i şerifleriniz hayırlı olsun... izin teveccüh buyurursanız zat-ı alim kaçmak istemekteler...saygı ve sevgilerimi en derüni ile sunar... şimdiden afiyet bal şeker olamsını temenni ederim.. cümleten...
Yorum
-

Yorum