günaydın herkese bol bereketli kazançlar
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
günaydın bol kazançlar olsun...
87 banka uyarıldı!
Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Avrupa bankalarının notlarının düşürülebileceğini kaydetti
29.11.2011 - 08:20
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s Investors Service, hükümet desteğinin olası kaldırılmasını yansıtmak için 15 Avrupa ülkesinde bankaların kredi notlarını düşürmeyi değerlendirdiğini kaydetti.
Moody's, tali borçlanma kağıtlarının hükümet desteğine sahip olduğu varsayılan ülkelerde 87 bankanın tüm tali, alt tali ve Tier 3 borçlanma kağıtlarının kredi notunun olası indirim için gözlem altına alındığını belirtti. Moody's, tali borçlanma kağıtlarının kredi notunun ortalama iki basamak, diğerlerinin bir basamak düşürülebileceğini kaydetti.
Moody's, yaptığı açıklamda, İspanya, İtalya, Avusturya ve Fransa'daki bankaların, Avrupa'dki hükümetlerin sınırlı mali esnekliğe sahip olması ve kreditörlere yönelik desteklerini çekmeyi düşünmeleri nedeniyle, en fazla gözlem altına alınan bankalar olduğunu kaydetti. Moody's, Avrupa'da ülke borç krizindeki hızlı bir kötüleşmenin tüm bölgeyi tehdit ettiğini belirtti.
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
S.a. Gunaydin....
Borsa nasil olursa olsun sİzİn havaniz İyİ olsun....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
dün ne aldıysak dnzyo ya fazlasınıda geri verdikBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün ne aldıysak dnzyo ya fazlasınıda geri verdik
krtek te bugün 2,40 görülecekmi hocam ne dersin
Yorum
-
inşallah..._deniz_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkrtek te bugün 2,40 görülecekmi hocam ne dersin
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
yahu neyi neye göre görüyorsunuz. mantıklı bir açıklamasını yapın. yeter yahu. bir kez daha bilgiye dayalı açıklaması olmayan bir mesaj yazarsanız senetlerle ilgili. aramızdan uğurlayacağız sizi._deniz_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkrtek te bugün 2,40 görülecekmi hocam ne dersin"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
ahh işte çoğumuz kazanmasına kazanıyoz ama ve bende dahil kazancı bazen elde tutamıyoz... tam bir key kılasiği...bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün ne aldıysak dnzyo ya fazlasınıda geri verdik
bu sorunumuzu çözmemiz lazım muhakkak..
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
sn deniz
borsada 300 küsüur hisse varken sizin bu KRTEK takıntınıza bir anlam veremiorum
dün de 300 gibi bi r hedfe biçmişşsiniz valla inanın fena TA ci değilimdir ordan baktım burdan baktım 300 hedefi neye göre hedeflediğiniz<i bulamadım
bizi aydınlatırmısınız KRTEK ile ilgili yazdıklarınız konusun daDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
valla bu trade işi yalan.şu ayı piyasasında kazanıyorum diyenden şüphe edeirm.bugün al yarın ver.yok anam al sat işini bıraktım benBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
öğleden sonra başlarsın merak etme.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla bu trade işi yalan.şu ayı piyasasında kazanıyorum diyenden şüphe edeirm.bugün al yarın ver.yok anam al sat işini bıraktım ben
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
Yorum