Hisse_Trade 8

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mustafa71mustafa
    Bağımlı
    • 19 Nisan 2008
    • 819

Avrupa’nın dev bankası Dexia’nın içinde bulunduğu mali krizi aşmak için satışa çıkardığı Denizbank ile ilgili satış sürecinin ayrıntıları da netleşti. Satışın perde arkası şöyle:

Dexia’dan gelen talimat üzerine yaklaşık 4 hafta önce banka bünyesinde bir bilgi odası oluşturuldu. Dört personelin görev yaptığı bilgi odası, e-postalar aracılığı ile taliplileri bilgilendirdi.

’Kaşıkçı Elması’ olarak nitelenin Denizbank ile bugüne kadar yaklaşık 6-7 yabancı banka ilgilendi. Bu bankalar arasında, İngiliz HSCB ve Standart Chartered ile Katar merkezli QNB Bankası ve Rus Sherbank bulunuyor.

Rus Sherbank rakamı yüksek bularak yarıştan çekildi. İngiliz ve Katarlı bankalar ile görüşmeler ise devam ediyor.

Banka yönetimi ise Denizbank’ı, Katar merkezli QNB Bankası’nın almasını istiyor. İngiliz bankaları alırsa, personelin büyük kısmının işsiz kalacağından endişe ediliyor. Bu nedenle banka içinde herkes adeta Katarla banka QNB için dua ediyor. Star - Hüseyin Özay
    MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
    Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."

Yorum

• ARTIK'ÇI
      kah yerde kah gökte
      • 02 Temmuz 2009
      • 914

Selamlar herkese...
      Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• SÜRGÜNEFE
        Tecrübeli
        • 20 Ağustos 2010
        • 1442

ne adamlar varya piyasada .ALLAH korkusu yok bu adamlarda .adam aklı sıra değişik niklerle mal pazarlıyormuş. SİMURG hocam ve EFEKENT hocama teşekkürler.

Yorum

• bogazici77
          .............
          • 11 Temmuz 2009
          • 1920

yine para yok aç kaldık bugündek24
          Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• Tnaaa28
            Analizci
            • 18 Ağustos 2011
            • 1334

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Ona bakarsan ben kaç gündür oruçlu sayılırım bi bilsen...
            " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• ARTIK'ÇI
              kah yerde kah gökte
              • 02 Temmuz 2009
              • 914

Cepten gitmesin de..Gelmese de olur..

Yorum

• Tnaaa28
                Analizci
                • 18 Ağustos 2011
                • 1334

Ben kaçar .. sizlere afiyet olsun...

" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• bogazici77
                  .............
                  • 11 Temmuz 2009
                  • 1920

dün para kazandım diye iskender ısmarladıklarım iskenderleri geri versin lütfen.bugünde kaybettim
                  Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• SÜRGÜNEFE
                    Tecrübeli
                    • 20 Ağustos 2010
                    • 1442

Herkese afiyet olsun

Yorum

• EFEKENT
                      Kıdemli
                      • 15 Mayıs 2008
                      • 4329

afiyet olsun.
                      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• ARTIK'ÇI
                        kah yerde kah gökte
                        • 02 Temmuz 2009
                        • 914

Citibank ekonomisleri: Euro bolgesinin ulke borclari sorunu ve bankacilik krizi 2012'de derinlesecek

-matriks-

Yorum

• TALEBE
                          A-YI
                          • 24 Ekim 2010
                          • 1221

endeksin dolar bazlı aylık grafiğini kendi yorumuma göre yaorumlamam sonucu bu hedefi buldum.dolar bazlı 2007 tepesini geçeyen 2008 dibine gelecek diye düşünüyorum.doların durumu endkesin dip oluşumunu gözleyeceğim.kendime uygun bölgeden en az 2 yıllık sağlam endeks kağdı alıp %100 portföy tek kağıt olarak bekleyeceğim.günlük izlemeden kaçınacağım.grafik teknik vs bakmayacağım.ve her neolursa olsun 3 kat para kazanmadan satmayacağım.böyle bir planım var .ya tutarsa dimi
                          böyle bir planım var :

1-Dolar bazlı 2007 tepesini geçeyen 2008 dibine gelecek diye düşünüyorum.
                          2-En az 2 yıllık sağlam endeks kağdı alıp %100 portföy tek kağıt olarak bekleyeceğim.
                          3-Günlük izlemeden kaçınacağım
                          4-Grafik teknik vs bakmayacağım
                          5-Her ne olursa olsun 3 kat para kazanmadan satmayacağım. (Yüksek bir hedef fiyat koyacağım ..arsa almış gibi bekleyeceğim...)

Yazınızı "kendi anlayacağım şekilde" tasnif ettim... ;) 1. maddeyi tam anlayamadım... Onu da anlayabileceğim şekilde açıklarsanız.. Bu metni "aralara karışmaması için ayyıldız topiğimizde" tutacağım....

Not: Çok aklıma yatan bir planınız var..... Dilerim uygulayabilirsiniz.....

Saygılarımla
                          AYI (talebeyim talebe....)
                          Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• mustafa71mustafa
                              Bağımlı
                              • 19 Nisan 2008
                              • 819

LOGO Yazılım, yazılım sektörünün şirketlerinden Coretech'i satın alarak perakende sektörüne girdiğini açıkladı.

LOGO Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Tekbulut, şirketin son satın alma girişimi hakkında şunları söyledi:

"Türkiye'de yazılımlarıyla kurumsal verimlilik ve tasarrufun liderliğini yapan LOGO, 27 yıldır istikrarlı Ar-Ge yatırımları ile bugün ekonomiye yön veren sayısız şirketin öncelikli teknoloji tercihi haline gelmiştir. LOGO, Türkiye'de yazılım sektörünün gelişmesinde önemli bir aktör olarak rol alırken kendi özkaynaklarıyla büyümeye önem vermiş ve yeni iş modelleri ile teknolojilere yatırım yapmaktan kaçınmamıştır. Coretech de Türkiye yazılım sektörünün önemli SaaS oyuncularından biri olarak teknolojiye yaptığı yatırımlarla uzun bir süredir büyüme planlarımız içinde gördüğümüz bir kurumdu. Bu girişimle, LOGO Yazılım'ın özellikle internet ve mobil taraftaki Ar-Ge yatırımları artacak, yazılımın bir hizmet olarak pazarlandığı SaaS sürecine geçiş hız kazanmış olacaktır. Bu nedenle kurum olarak yakın iş kültürüne sahip olduğumuz Coretech ile olan birleşmenin, hem teknoloji, hem de iş yatırımı olarak LOGO müşterilerine ve yatırımcısına önemli açılımlar sağlayacağı kanısındayız."

Açıklama ile güne artıda başlayan hisseler yüzde 4'e yakın primle 1.71 lira fiyattan işlem görüyor.
                              MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
                              Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

önceki yoruma binaen...
                                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                                X

Debug Information